Mijn zwangerschapsverlof is alweer voorbij

Vond het wel weer eens tijd worden voor een update wat mij betreft. Mijn verlof is inmiddels alweer op zijn einde. Fijn, weer aan het werk zal je misschien denken?! Maar nee hoor, niet fijn weer aan het werk want ik heb geen werk. Ik werkte via een uitzendbureau maar doordat ik in de ziektewet kwam en alles onzeker werd heeft mijn “werkgever” me uit dienst gezet. Dat was voor hen makkelijker. Heel begrijpelijk natuurlijk maar niet zo handig voor mij.

Nu moet ik wel eerlijk zeggen dat ik het aan de ene kant erg jammer vind want ik vind het werk zelf erg leuk. Maar aan de andere kant is de reistijd voor mij eigenlijk te groot geworden. Vooral nu met een kleine erbij. Als ik tijdens file naar mijn werk moet kan ik er goed 2 uur over doen, plus dat ik nog een 20 minuten van te voren er moet zijn om alles op te starten. Niet handig! Vooral niet als je bijvoorbeeld maar 3 uurtjes hoeft te werken.

Dus ik ben op zoek naar ander werk. Werk in de omgeving zodat ik niet al te veel reistijd kwijt ben. Ik had gesolliciteerd in het onderwijs weer, maar zij willen alleen mensen op oproepbasis. Dan kan ik ’s morgens en ’s middags gebeld worden om ergens in te vallen. Niet bepaald handig als je een klein baby’tje hebt! Dat gaat hem dus sowieso niet worden. Verder heb ik gesolliciteerd als orderpicker, in winkels, bij een vakantiepark, enzovoort. Al vele afwijzingen heb ik gehad. De allerleukste vond ik nog wel (ja je hoort mijn sarcasme goed!) dat ik echt volledig aansloot qua profiel bij hun bedrijf maar mijn beschikbaarheid paste niet bij wat zij zochten. Uhm… ik heb helemaal geen beschikbaarheid opgegeven dus hoe weet je dat?

Maar goed, op zoek naar werk dus en ondertussen mezelf weer aangemeld voor de ziektewet. Ik kamp namelijk nog steeds met een hoop klachten. Ik zou daarover trouwens binnen 3 dagen gebeld worden, is niet gebeurd. Dus vraag me af wat er mis is gegaan. Sowieso had ik voor mijn zwangerschapsverlof een formulier moeten krijgen die ik ingevuld terug moest sturen.. formulier kwam niet. Ik heb erover gebeld nog en hij zou nogmaals gestuurd worden, weer niet ontvangen. Ben maar gestopt met bellen want ik kreeg toch mijn verlof dus het zal dan wel goed zijn. Zal na het weekend wel gaan bellen over de ziektewet, anders krijg ik straks problemen..

Wat die klachten betreft, vandaag moet ik bloed laten prikken, ze gaan mijn bloed op allerlei dingen testen, zoals schildklier en bloedarmoede. Dit omdat ik duizelig ben, sterretjes zie en extreem moe ben. En mijn bloeddruk zelf is gewoon goed, dus de oorzaak zit ergens anders. Verder moet ik donderdag naar de gynaecoloog omdat mijn wond nog steeds pijn doet en ik nog steeds vloei. Ben benieuwd of er iets uitkomt….

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

14 reacties

 1. lief meisje op 10 juni 2014 om 06:30

  Vervelend dat je lichaam nog niet mee werkt. Ik hoop dat er vandaag wat uit komt. Goed, om weer achter dat formulier aan gaat.

 2. Petra op 10 juni 2014 om 07:19

  Wat vervelend dat je lichaam nog niet hersteld is. Hopelijk komen ze er snel achter wat er aan de hand is. Sterkte meis! Knuffel

 3. Miranda op 10 juni 2014 om 07:24

  He wat vervelend. Dat je maar snel een leuke baan mag vinden:) aan je doorzettingsvermogen zal het in elk geval niet liggen;)

 4. Gerdien op 10 juni 2014 om 08:41

  He bah wat irritant dat je je zo voelt! Hopelijk komt er iets uit! De klachten zijn voor mij herkenbaar. Ik voelde me 2/3 van de zwangerschap zo. Nooit geweten wat nou de oorzaak was.

  • Nicole (misseagles) op 10 juni 2014 om 09:52

   Ja tijdens de zwangerschap voelde ik me ook zo, bij mij was het vergiftiging.. Maar nu naderhand kan het dat niet meer zijn want de placenta is eruit.. Dus wat het dan is..?

 5. Jenn op 10 juni 2014 om 09:05

  Wat vervelend dat je nog steeds zoveel klachten hebt 🙁 Ik hoop dat er wat uit komt, en dat je snel weer een leuke baan hebt.

 6. Esther op 10 juni 2014 om 09:16

  Het einde van zwangerschapsverlof vond ik pittig. Ik was toch wel erg gewend geraakt aan mijn kleintje.
  Het is nog vervelender als je je lichamelijk ook nog niet goed voelt. Wat naar. Hopelijk komt er wat uit de tests die je vandaag hebt.
  Flinke reistijd is ook niet prettig. Ik reis zelf 3u per dag en ben om deze reden ook op zoek naar een nieuwe baan. Als je klaar bent met je werk wil je gewoon snel naar huis naar je gezin. Ik hoop ook dat je snel een nieuwe baan vindt! Succes met alles.

 7. Gwen op 10 juni 2014 om 09:28

  Bah zeg, niet leuk al die afwijzingen 🙁 Dat vloeien had ik niet, mr de pijn ad wond heb je gisteren op IG kunnen lezen, die bleef een maand of acht. Incl twee x terug voor een controleecho omdat ik er gestoord van werd.

 8. Sas op 10 juni 2014 om 12:17

  Altijd vervelend zoveel afwijzingen. Soms weten ze zelf niet wat voor een excuus ze moeten verzinnen. Succes met het vinden van een nieuwe baan!

 9. ♥Inge♥ op 10 juni 2014 om 12:40

  Dubieus dan eigenlijk he…aan de ene kant wil je weer werken en aan de andere kant weer niet. Daarbij speelt je gezondheid ook nog eens een rol….vervelende klachten! Ik hoop dat je snel weet waar je aan toe bent. En zolang je thuis ben, geniet daar gewoon van….tijd vliegt toch al zo snel!

 10. Amarins op 11 juni 2014 om 21:55

  Echt he de redenen die men soms geeft bij de afwijzingen. Verzint het en ik heb ze gehoord. Hilarisch maar ook wel triest. Wat ze soms schrijven is dan geen goed visite kaartje voor het bedrijf. Sukkels soms haha.

 11. Joyce op 15 juni 2014 om 22:50

  Wat vervelend dat je lichaam nog niet mee werkt en dat je nog geen werk kan vinden. Hopelijk voel jij je snel beter en vind je gauw een leuke baan!

 12. Lizette op 16 maart 2020 om 00:20

  Ben je nog steeds op zoek naar een baan? Of beter gezegd naar een inkomen ????

  • Nicole op 17 maart 2020 om 14:29

   Die blog is van zes jaar geleden haha. Dus nee niet meer op zoek naar een baan/inkomen 😉

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje