Zwangerschapsshoot met het gezin!

Met 34 weken had ik samen met mijn man en peuterdochter een zwangerschapsshoot op de hei in Best. Tijdens mijn eerste zwangerschap had ik hem met 36 weken, maar de dag erop werd ik opgenomen in het ziekenhuis. Ik ging er niet vanuit dat dit nu weer zou gebeuren maar toch nam ik het risico niet. Mijn buik was dus helaas niet op zijn mooist. Maar eigenlijk zie je dat helemaal niet op de foto’s, want ze zijn prachtig!

Ik koos er voor om dit keer lekker buiten een fotoshoot te doen. Bij Fay deden we dit in de studio en was het veel te koud voor buiten. Dus daarom nu voor de verandering lekker op de hei. Het was een fijne zonnige dag al was het wel maar 12 graden. Wanneer de wind ging liggen en de zon lekker scheen voelde het eigenlijk best aangenaam. Toch hadden we onze jassen en vesten zo af en toe aan.

Onze fotograaf

Onze fotograaf was Christel Rombouts. Zij is een vriend van de familie, heeft zelf een drieling en maakt echt super mooie foto’s. Gewoon lekker zoals het is en niet al te veel poespas. Daar houd ik wel van. Ze gaat overigens ook de geboortefotoshoot doen. Bij Fay hadden we ook een geboorteshoot (wel door iemand anders) en daar ben ik zo blij mee! De bevalling zelf staat niet op de foto omdat ik een spoedkeizersnede kreeg en de fotograaf niet mee mocht. Maar de foto’s ervoor en daarna zijn me nog steeds zo dierbaar!

Bol AlgemeenBol Algemeen

Maar goed, jullie komen voor de foto’s… Dus ik houd jullie niet langer in spanning!

Zwangerschapsshoot met het gezin
Christel Rombouts fotografie
Zwangerschapsshoot met het gezin
Christel Rombouts fotografie
Zwangerschapsshoot met het gezin
Christel Rombouts fotografie
Zwangerschapsshoot met het gezin
Christel Rombouts fotografie
Zwangerschapsshoot met het gezin
Christel Rombouts fotografie
Zwangerschapsshoot met het gezin
Christel Rombouts fotografie
Zwangerschapsshoot met het gezin
Christel Rombouts fotografie
Zwangerschapsshoot met het gezin
Christel Rombouts fotografie
Zwangerschapsshoot met het gezin
Christel Rombouts fotografie

 

Nou ik heb niets teveel gezegd he? Ben zo blij met deze foto’s. Ik vind mezelf er zelfs mooi op staan en dat gebeurd niet snel. Nu ga ik eens bedenken welke ik in het groot laat afdrukken voor in de woonkamer! Het is overigens een kleine selectie want ik heb er zo’n 70 gehad in totaal…

Welke foto vind jij het mooist?

27 reacties op “Zwangerschapsshoot met het gezin!

Reageren is niet mogelijk.