Zwangerschapsshoot #2

Half maart showde ik al een aantal foto’s van de zwangerschapsshoot en mochten jullie ook laten weten welke jullie het mooiste vonden. Dit werd ook massaal gedaan, wat ik erg leuk vond! Dit keer mag je van mij ook zeker laten weten welke foto(‘s) jullie het mooiste vinden maar heb ik wel maar één versie per foto hier neer gezet. Dus niet kiezen uit kleur of zwart/wit maar kiezen uit positie, compositie, enzovoort.

Ik ben ook dit keer enorm benieuwd naar jullie voorkeuren dus laat maar horen!

DSC_5950 DSC_5933
Deze foto’s zijn gemaakt met de lijst van ons bruiloft en de eendjes die we kregen toen we verloofd waren. Een mooie symbool vonden we zelf. De foto met de eendjes was overigens volledig het idee van manlief.

DSC_5959 DSC_5971zw
De foto met de strik is wel een standaard foto, maar toch vind ik hem mooi. Fay is echt een cadeautje gebleken! De schoentjes op de tweede foto zijn gemaakt door mijn schoonmoeder. Erg lief! Er zat ook nog een schattig mutsje bij en later kregen we ook nog een matching vestje!

DSC_5965 DSC_5968
Deze vind ik persoonlijk echt enorm mooi. Manlief staat zo mooi op die eerste foto en de tweede is ook gewoon vertederend. Ja ik ben er erg blij mee!

Zo. Dat waren ze weer (voor dit keer?!). Spui maar, wat vind je ervan?

10 reacties op “Zwangerschapsshoot #2

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *