Zwangerschap | week 34 – Verlof en Fotoshoot

Alweer 34 weken zwanger. Wat gaat het snel! Zoals je in het blogje van gisteren al hebt kunnen lezen heb ik officieel zwangerschapsverlof. Iets waar ik de laatste weken toch best naar uitgekeken heb omdat ik na een dag werken altijd veel pijn had en ontzettend moe was. Nu is het eindelijk zo ver en vind ik het toch een beetje gek hoor.

Inhoudsopgave

Met verlof

Ik heb straks zeeën van tijd, maar dus ook veel tijd met de peuter. Heel leuk natuurlijk, maar doordat ik niet zo mobiel ben ook weer niet altijd even handig! Gelukkig kan ze wel gewoon naar de opvang blijven gaan en ook nog een paar weken peuterspeelzaal. Dat scheelt. En er zijn ook nog opa’s en oma’s die af en toe een dagje willen en kunnen oppassen dus we komen er wel.

Ook ben ik van plan om, ondanks de pijn en vermoeidheid, leuke dingen te gaan doen met de peuter. Er gaat straks al zoveel veranderen voor haar ook, ze verdient nog wel even wat extra verwennerij haha.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Fotoshoot

Ook hebben we afgelopen weekend een zwangerschapsshoot gehad. Het was zonnig maar er stond een hele frisse wind en 12 graden is natuurlijk niet al te warm. Maar dat had ik (hadden we) wel ervoor over! Tijdens mijn zwangerschap van Fay maakten we foto’s in een studio en dit keer wilde ik het echt buiten. En hoe toepasselijk is dan de hei om foto’s te maken wanneer je ook in (Someren) de Hei(de) woont!

We hebben nog niet veel foto’s ontvangen want de fotograaf (Christel Rombouts) heeft een drieling en is daar nu tijdens de vakantie vrij druk mee. Maar de drie die we al gekregen hebben zijn al zo waardevol!

Buikfoto

Dit keer dus een buikfoto die wat anders is als normaal. Ik heb de foto zoals ik hem doorgaans in de slaapkamer maak overgeslagen. Want dit plaatje is toch zoveel mooier dan die voor de muur in huis?! Mijn buik blijft lekker bescheiden vind ik zelf, niet te groot en niet te klein. Maar gewoon zoals het hoort!

Heb jij een zwangerschapsshoot gedaan tijdens de zwangerschap?

21 reacties op “Zwangerschap | week 34 – Verlof en Fotoshoot

Reageren is niet mogelijk.