Zwangerschap | week 17 – last christmas & kleertjes

IMG_0294

Gisteren was ik alweer 17 weken zwanger! Woeiii wat lijkt het nu snel te gaan. Nog even en we hebben onze 20 weken echo (met 19 weken haha). Ik begin me steeds meer te beseffen dat er een heleboel gaat veranderen en dat we een aantal dingen voor het laatst doen met zijn drietjes. Zoals kerst vieren. De afgelopen kerstdagen waren we nog maar met drie en volgend jaar zullen we met zijn viertjes zijn. Een compleet gezin, tenminste zo voelt dat momenteel voor me. Al voelde ik me ook compleet toen we echt nog maar met zijn drieën waren en er nog geen sprake was van baby nr 2!

Kwaaltjes en andere ongemakken

Huilen met de pet op! Letterlijk en figuurlijk, want wat jank ik de laatste tijd af zeg. Echt kwaaltjes heb ik niet behalve dan wanneer ik weer eens teveel hooi op mn vork neem. Maar die horrormonen, om gek van te worden. En dan ga ik ook nog eens All you need is love kijken, helemaal handig want heb er volgens mij een hele doos Kleenex doorheen gejankt. Verder mag ik zeker niet klagen, mijn man echter wel. Met mijn korte lontje en terrorbuien. Lijk af en toe wel op onze peuterpuber haha.

Dingen geregeld/gedaan

Afgelopen week heb ik weer een naam van ons lijstje gehaald. Iemand in onze familie kreeg een zoontje en die had een naam die ook op mijn lijstje stond. Niet erg, want straks blijft er gewoon nog maar eentje over. Al heb ik niet het idee dat DE naam er al tussen staat. Verder heb ik maandag pas weer een controle bij de verloskundige dus daar kan ik ook al niets over vertellen. Heb overigens wel de zorgverzekering uitgezocht, moest ook wel met die deadline die eraan komt haha. Maar nog steeds niet besloten over de fotograaf. Twijfel zo!!

Verder is de shopping-spree, waarvan vorige week nog geen sprake was, nu toch echt begonnen! Ik had het al over de doos met kleertjes die ik had overgenomen voor 2 euro en gisteren kwam hij binnen. Niet alles wat erin zit is mijn smaak maar veel wel dus een geslaagde aankoop. Daarnaast had ik ook al via Next Direct wat dingen gezien en besteld, al zat daar maar één ding bij voor de baby, de andere 2 items waren voor Fay. Maar ook deze kwam gisteren binnen en is zooooo leuk. Gisteren was sowieso een goede dag qua babykleding want in een winkeltje bij ons in het dorp (’t weverke voor de ingewijden) heeft sale en laten ze daar nou Z8 en Noppies verkopen. Ik kocht van beide merken zowel een broekje als een truitje en een heel leuk speenkoord van Z8 in de vorm van een strik hihi.

z8-noppies

Mini shoplog Noppies & Z8

next-direct

Foto van Next Direct

De buik

Vanaf deze update gaat er wat veranderen. Ik heb om de week namelijk enorme frustraties wat betreft het maken van een buikfoto. Dit komt doordat mijn man dan werken is en dan moet ik gaan staan klote (excuse my french) met de camera en afstandsbediening die de helft van de tijd niet werkt. Meestal ben ik een half uur bezig en dan is de foto nog mislukt ook nog. Daarom heb ik besloten om mezelf dit niet meer aan te doen haha. Deze week dus in de update geen buikfoto (ik maak hem in het weekend en plaats hem dan op social media) en dan volgende week wel weer gewoon in de update want dan kan mijn man helpen.

Wat vind je van mijn eerste gekochte kleertjes?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

15 reacties

 1. marije op 30 december 2016 om 06:22

  Wat een super leuke kleertjes heb je gekocht! Super stoer. Heerlijk dat je nu weer alles nieuwe kan shoppen 😉

 2. Joyce op 30 december 2016 om 07:24

  Wat een leuke kleding zeg! Ik ben gek op Z8 en Noppies!
  Ellendig dat gejank, ik had er ook zo’n last van haha. Nog steeds trouwens 😉

  Fijn dat je niet lang meer hoeft te wachten op de 20 weken echo, toch altijd wel een dingetje!

 3. Loes Johanna op 30 december 2016 om 07:56

  Hele leuke kleertjes! Ik heb van de week ook wat bij Z8 besteld, super tof merk.

 4. marieke op 30 december 2016 om 08:10

  Wat een leuke kleertjes shopte je 🙂
  Hahaha herkenbaar van die buikfoto’s, het werden bij mij uiteindelijk allemaal foto’s met mijn iPhone.

 5. MARIJKE op 30 december 2016 om 08:20

  Wat leuk dat je ook een jongetje krijgt, wij ook! Zo leuk al die stoere kleertjes. Wat vervelend dat je zoveel last hebt van je hormonen. Dat had ik bij mijn eerste ook maar deze zwangerschap gelukkig niet!

 6. Charlotte op 30 december 2016 om 08:43

  Leuke kleertjes! En groot gelijk dat je niet meer gaat staan hannessen met de foto. Hier werkt het licht vaak ook niet mee….

 7. Anita op 30 december 2016 om 09:47

  Leuke kleertjes!! En inderdaad van dat gehannes met de camera wordt niemand vrolijk van!

 8. Patricia op 30 december 2016 om 10:11

  Die hormonen he… buikfoto’s heb ik zelf nog helemaal niet gemaakt. Zoiets vergeet ik in de drukte dan toch.

 9. Ilse van Kreanimo op 30 december 2016 om 10:39

  Ze zijn schattig/stoer! Heel leuk!

 10. Angela - Mama met passie op 30 december 2016 om 12:05

  Gave kleertjes. Fijn dat je geen kwaaltjes hebt joh! Ik heb een fotograaf die foto’s maakt haha, ideaal 😉 Wel iedere 4 weken, dus niet iedere week 😉

 11. Michelle op 30 december 2016 om 14:12

  Super fijn dat je geen kwaaltjes hebt! Wat een leuke kleertjes! Ik was ook altijd heel erg fan van Z8 maar soms vond ik de kwaliteit echt om te huilen en dat werd per collectie steeds slechter dus ik ben gestopt met kopen. Noppies is ook zo leuk!

 12. Vlijtig Liesje op 30 december 2016 om 14:14

  Leuke dingen heb je gekocht! Dat strikje vind ik erg schattig : )

 13. Firma Mama op 30 december 2016 om 21:42

  Schattig die babykleertjes..ik zou zo weer ..grapje ?.. Kocht voor mijn meisjes ook veel van Noppies en Z8. Superleuk voor de kleintjes

 14. Malou op 31 december 2016 om 09:02

  Ahh wat schattig, die kleertjes!

 15. Monique op 31 december 2016 om 10:04

  Geweldige aankoopjes! Leuk he, om te mogen shoppen voor een baby boy? 🙂 Groot gelijk hoor dat je die foto even laat zitten.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje