Zwangerschap | week 17 – last christmas & kleertjes

Gisteren was ik alweer 17 weken zwanger! Woeiii wat lijkt het nu snel te gaan. Nog even en we hebben onze 20 weken echo (met 19 weken haha). Ik begin me steeds meer te beseffen dat er een heleboel gaat veranderen en dat we een aantal dingen voor het laatst doen met zijn drietjes. Zoals kerst vieren. De afgelopen kerstdagen waren we nog maar met drie en volgend jaar zullen we met zijn viertjes zijn. Een compleet gezin, tenminste zo voelt dat momenteel voor me. Al voelde ik me ook compleet toen we echt nog maar met zijn drieën waren en er nog geen sprake was van baby nr 2!

Kwaaltjes en andere ongemakken

Huilen met de pet op! Letterlijk en figuurlijk, want wat jank ik de laatste tijd af zeg. Echt kwaaltjes heb ik niet behalve dan wanneer ik weer eens teveel hooi op mn vork neem. Maar die horrormonen, om gek van te worden. En dan ga ik ook nog eens All you need is love kijken, helemaal handig want heb er volgens mij een hele doos Kleenex doorheen gejankt. Verder mag ik zeker niet klagen, mijn man echter wel. Met mijn korte lontje en terrorbuien. Lijk af en toe wel op onze peuterpuber haha.

Dingen geregeld/gedaan

Afgelopen week heb ik weer een naam van ons lijstje gehaald. Iemand in onze familie kreeg een zoontje en die had een naam die ook op mijn lijstje stond. Niet erg, want straks blijft er gewoon nog maar eentje over. Al heb ik niet het idee dat DE naam er al tussen staat. Verder heb ik maandag pas weer een controle bij de verloskundige dus daar kan ik ook al niets over vertellen. Heb overigens wel de zorgverzekering uitgezocht, moest ook wel met die deadline die eraan komt haha. Maar nog steeds niet besloten over de fotograaf. Twijfel zo!!

Bol AlgemeenBol Algemeen

Verder is de shopping-spree, waarvan vorige week nog geen sprake was, nu toch echt begonnen! Ik had het al over de doos met kleertjes die ik had overgenomen voor 2 euro en gisteren kwam hij binnen. Niet alles wat erin zit is mijn smaak maar veel wel dus een geslaagde aankoop. Daarnaast had ik ook al via Next Direct wat dingen gezien en besteld, al zat daar maar één ding bij voor de baby, de andere 2 items waren voor Fay. Maar ook deze kwam gisteren binnen en is zooooo leuk. Gisteren was sowieso een goede dag qua babykleding want in een winkeltje bij ons in het dorp (’t weverke voor de ingewijden) heeft sale en laten ze daar nou Z8 en Noppies verkopen. Ik kocht van beide merken zowel een broekje als een truitje en een heel leuk speenkoord van Z8 in de vorm van een strik hihi.

z8-noppies
Mini shoplog Noppies & Z8
next-direct
Foto van Next Direct

De buik

Vanaf deze update gaat er wat veranderen. Ik heb om de week namelijk enorme frustraties wat betreft het maken van een buikfoto. Dit komt doordat mijn man dan werken is en dan moet ik gaan staan klote (excuse my french) met de camera en afstandsbediening die de helft van de tijd niet werkt. Meestal ben ik een half uur bezig en dan is de foto nog mislukt ook nog. Daarom heb ik besloten om mezelf dit niet meer aan te doen haha. Deze week dus in de update geen buikfoto (ik maak hem in het weekend en plaats hem dan op social media) en dan volgende week wel weer gewoon in de update want dan kan mijn man helpen.

Wat vind je van mijn eerste gekochte kleertjes?

15 reacties op “Zwangerschap | week 17 – last christmas & kleertjes

Reageren is niet mogelijk.