Zwangerschap | Week 15 – het geslacht is bekend!

Oh mensen wat is dit spannend zeg. Het geslacht van ons kindje is al bekend, maar wij weten het nog niet! Afgelopen woensdag hadden wij de geslachtsbepaling, maar we hebben het op een briefje laten schrijven voor in een envelop. We hebben namelijk morgen de gender reveal en komen er dan dus met onze familie samen achter wat het wordt! Maar voor het dus zover is blikken we even terug op week 15, ik ben nu namelijk precies 15+1 dag zwanger van ons tweede kindje ♥.

Afgelopen week ben ik vooral bezig geweest met het uitkijken naar de geslachtsbepaling en de gender reveal organiseren van komende zaterdag. Maar daarnaast speelden er nog wel wat dingetjes.

KWAALTJES EN ANDERE ONGEMAKKEN

Mijn misselijkheid is eigenlijk helemaal over. Ik ben helemaal niet meer misselijk geweest wat ik echt heel fijn vind. Wel merk ik dat ik overdag weinig tot geen zin heb in eten. Maar omdat ik van mezelf moet eten (dat is wel zo gezond haha) eet ik alleen het hoognodige. Meer niet. Daarnaast begin ik steeds meer last van mijn rug te krijgen. Iets waar ik in de vorige zwangerschap ook last van had maar dan veel verder in de zwangerschap. Dat komt natuurlijk ook omdat ik toen zittend werk deed en nu ben ik toch veel meer in de weer en aan het tillen. Daar moet ik dus wel even voor oppassen. Maar verder gaat het dus eigenlijk hartstikke goed!

Bol AlgemeenBol Algemeen

DINGEN GEREGELD/GEDAAN

Zoals ik hierboven zei ben ik druk bezig geweest met de gender reveal. Bij onze dochter heb ik eigenlijk tussen neus en lippen door verteld dat ze een meisje was. Dit keer wilde ik het anders aanpakken. Lekker samen met de familie ontdekken wat het geslacht wordt en op die manier ook meteen een goed excuus hebben om taart te eten haha. Maar dan moet je wel een taart hebben. Dus daar ben ik naar op zoek gegaan, er waren in de omgeving best veel mensen die zulke taarten maken en uiteindelijk koos ik iemand waarbij ik me goed voelde. Ik ben dan ook zeer benieuwd hoe de taart eruit gaat zien want ze heeft alle vrijheid gekregen!

Ook ben ik op zoek gegaan naar versiering en ik kan daar nogal moeilijk in zijn. Ik heb dan een bepaald beeld in mijn hoofd en dat wil ik dan ook vinden. Nu was dat vrij lastig en ben ik er ook wat laat mee begonnen. Op het moment dat ik dit schrijf heb ik dus nog niets besteld al heb ik wel contact gehad met wat bedrijven die zulke dingen verkopen. Alleen de verzendtijd is langer dan normaal dus dat wordt nog spannend haha.

Oh ja, ik heb me eindelijk ook voor allerlei zwangerschap boxen aangemeld. Dus binnenkort de eerste maar alvast ophalen. Denk dat ik ze samen met mn dochter ga uitpakken en dit filmen. Dat lijkt me wel leuk, toch?

DE BUIK

Tsjah en nu verwachtte je eigenlijk weer zo’n leuke buikfoto natuurlijk zoals de vorige keren. En die foto gaat ook zeker nog komen. Maar ik heb van woensdag op donderdagnacht mega slecht geslapen (oftewel, 4 uur geslapen en rest vd nacht wakker gelegen) en na een half uur prutsen met het statief, het licht van buiten en de camera kwam er een mega mislukte foto uit. Dus daarom nu even onderstaand buikje die van een paar dagen eerder is. En de “echte” buikfoto ben ik jullie dus nog verschuldigd!

buikje-15-weken

Op naar morgen… De Gender Reveal! Wat denken jullie? 

20 reacties op “Zwangerschap | Week 15 – het geslacht is bekend!

Reageren is niet mogelijk.