Zwangerschap aftelposter voor grote broer of zus

zwangerschap-aftelposter-grote-broer-of-zus

Onlangs lanceerde Suzanne van Suede Design een geweldig leuk concept. Namelijk de zwangerschap aftelposter speciaal voor de grote broer of zus. Hartstikke leuk en heel erg handig, want uit eigen ervaring weet ik dat het voor een grote zus erg lang wachten kan zijn. En dan geeft zo’n kalender toch weer een beetje houvast.

Zwangerschap aftelposter

Als zwangere vrouw ben je vaak al aan het aftellen tot een volgende echo, een volgende mijlpaal. Maar voor een jong kind is dit heel lastig. Ze hebben vaak geen besef van tijd en hoe lang 9 maanden nu echt duurt, dat is niet uit te leggen. Joh, voor jezelf is het al lang.. Laat staan voor zo’n jong kind.

Suzanne is nu zelf zwanger van haar tweede kind en merkte dat haar zoontje vrijwel elke dag vroeg wanneer de baby zou komen. Dat bracht haar dus op het idee van deze aftelposter. En omdat het bij haar thuis zo’n groot succes bleek heeft ze hem zo ontwikkeld dat iedereen er nu eentje kan bestellen.

Het “zwangerschap aftelposter pakket”

Wanneer je de aftelposter bestelt dan ontvang je een grote poster op A3 formaat, dubbelzijdig bedrukt. Aan de voorkant vind je de weken 4 tot en met 20 en op de achterkant 21 tot en met 42. Ook zitten er 37 stickers bij met afbeeldingen hoe groot de baby die week is. Super leuk!

Daarnaast zitten er ook nog 11 stickers bij met een leuke tekst en/of afbeelding. Bijvoorbeeld “wachten duurt lang” en “hoera de baby is geboren!”.

zwangerschap aftelposter 1

Samen met je kindje kun je door elke week stickers te plakken aftellen tot de uitgerekende datum en zelfs in de twee weken daarna, mocht je overtijd gaan.

Ben je overtuigd? Bestel dan ook jouw zwangerschap aftelposter voor slechts €9,95!

Winactie

Aangezien ik zelf niks meer aan de aftelposter heb maar het concept gewoon super leuk vind mag ik er ook eentje weg geven aan een van mijn lezers! Super leuk voor jezelf of misschien als cadeautje voor een ander.

Het enige wat je hoeft te doen is een reactie achter laten hier onder de blog. 

zwangerschap aftelposter

Het wordt zeer gewaardeerd wanneer je me volgt via Facebook of Instagram, maar het heeft geen invloed op wie er wint. De actie loopt tot en met 25 juli 2018. De winnaar maak ik bekend op mijn Facebookpagina (klik hier voor de winactie voorwaarden)

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

11 reacties

 1. Femke op 18 juli 2018 om 15:26

  Superleuk! Als ik dit eerder had geweten/gezien… ik ben morgen 37 weken zwanger. Lijkt me alsnog erg leuk voor de laatste weken voor grote zus van 3.

 2. Guusje op 18 juli 2018 om 16:02

  Heel leuk voor mijn meisje, ze vind het allemaal reuze spannend en interessant. Dit zal een leuk hulpmiddel zijn om haar nog extra voor te bereiden op de komst van haar broertje ????

 3. Wendy op 18 juli 2018 om 16:37

  Wat een super leuke poster en ook hartstikke betaalbaar. Ikzelf heb hem niet nodig en ik heb ook niemand in mijn omgeving waarvan ik weet dat er een klein zusje of broertje onderweg is, dus de winactie laat ik voor anderen.

 4. Femke Dekker op 18 juli 2018 om 16:46

  Leuk voor onze Sara, Gijs en Teun, want zij krijgen in november een broertje of zusje!

 5. MarjonS op 18 juli 2018 om 17:38

  Ik doe heel graag mee voor mijn schoonzus. Grote broer Yorrick kan zo handig aftellen.

 6. Anna op 18 juli 2018 om 17:40

  Ik doe mee voor mijn vriendinnetje Martina die in verwachting is van haar derde kindje..! ????

  Facebook: An Na

 7. Alicia Voshol op 18 juli 2018 om 17:50

  Oh wat leuk! Ik doe graag mee voor mijn meiden die opnieuw en voor het eerst grote zus mogen worden!

 8. Amanda op 18 juli 2018 om 18:38

  Zag je instastorie en dacht dat is wat voor mij…nu 17 weken zwanger en zoonlief weet al vanaf week 4 dat hij grote broer word( dit ivm vertiliteitstrajecten en nu op natuurlijke manier zwanger yeah!!!!) Dus duurt extra lang..bijdeze dus een gokje…xxx amanda

 9. Lisette op 18 juli 2018 om 21:46

  Wat een leuk idee… door dat mn vorige zwangerschap is geëindigd in een stilgeboorte denkt mn zoontje nu steeds bij alles wat ik doe dat de baby uit mn buik kan vallen
  . Hopelijk kunnen we op deze manier het wat leuk maken om af te tellen naar een broertje of zusje

 10. Gerda op 18 juli 2018 om 23:24

  Doe mee voor Daphne die in Januari haar derde kindje verwacht. Ze zou er zo super blij van worden met deze Zwanger aftelposter en zo laten zien aan haar zoontjes hoe lang het nog duurt.

 11. Angelique op 19 juli 2018 om 09:33

  Wat een super leuk concept! Dit zou mijn zoontje geweldig vinden mocht er ooit nog een tweede komen. Ik doe nu graag mee voor een vriendin die haar volgende kindje verwacht

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje