Zwanger wat trek je aan? #2

what-to-wear-2

Dit keer heb ik een what to wear gemaakt met een broek die ik zelf ook heb aangeschaft!
Ik had hem al gezien bij Mamalicious maar ik vond hem te duur op dat moment. Ik kocht een andere broek die ik ook erg mooi vond. Echter kwam er daarna uitverkoop en was de broek afgeprijsd, plus hij was er nog in mijn maat! Tsjah ik kon hem niet laten “liggen” en gooide hem in mijn online winkelmandje. Een paar dagen later was hij er en ooooh wat ben ik er blij mee!

Je combineert hem natuurlijk met iets simpels en dat kan vanalles zijn. Ik heb 2 items uitgezocht die er bij kunnen, maar er kan zoveel meer bij. Een strak topje in 1 van de kleuren uit de broek (en dat zijn er véél!), daar weer een vest of jasje bovenop. Klaar! Je kunt er dus heel makkelijk leuk uit zien met deze broek. Het zwarte topje hierboven is overigens ook van de Mamalicious, het grijze truitje komt van de H&M.

Ik dacht dat het ook wel leuk zou zijn om mij daadwerkelijk in die broek te zien, haha. Dus maakte ik een outfitfoto.. Alleen is hij niet zo mooi gelukt qua licht enzo. But you get the picture!

ps. let niet op de rommel, as you know zitten we nog middenin de verhuizing!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

5 reacties

 1. Jess op 18 november 2013 om 09:33

  Dat lijkt me echt een fijne zwangerschapsbroek! En inderdaad lekker makkelijk te combineren.Toen ik zwanger was, was die trend er nog niet dat is van het afgelopen jaar. Mooie buik heb je al zeg!

 2. Insoon op 18 november 2013 om 15:34

  Je hebt al een mooi buikje! Leuke broek heb je gekocht en volgens mij van een lekkere stof, of niet? Makkelijk te combineren met een simpel truitje erboven.

  Een fijne dag!

 3. Wanda op 18 november 2013 om 18:06

  Je buikje groeit al mooi joh! Normaal ben ik niet zo van dit soort broeken maar ik kan me wel voorstellen dat het super lekker zit door het stofje en de pasvorm…

 4. liefmeisje1988 op 18 november 2013 om 19:38

  Wat een leuke broek, en die kun je dus mooi en vaak combineren.

 5. Joyce op 20 november 2013 om 11:30

  Wat een leuke broek zeg!
  Daar ga ik ook eens voor rondkijken 😀

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje