Zwanger wat trek je aan? #2

Dit keer heb ik een what to wear gemaakt met een broek die ik zelf ook heb aangeschaft!
Ik had hem al gezien bij Mamalicious maar ik vond hem te duur op dat moment. Ik kocht een andere broek die ik ook erg mooi vond. Echter kwam er daarna uitverkoop en was de broek afgeprijsd, plus hij was er nog in mijn maat! Tsjah ik kon hem niet laten “liggen” en gooide hem in mijn online winkelmandje. Een paar dagen later was hij er en ooooh wat ben ik er blij mee!

Je combineert hem natuurlijk met iets simpels en dat kan vanalles zijn. Ik heb 2 items uitgezocht die er bij kunnen, maar er kan zoveel meer bij. Een strak topje in 1 van de kleuren uit de broek (en dat zijn er véél!), daar weer een vest of jasje bovenop. Klaar! Je kunt er dus heel makkelijk leuk uit zien met deze broek. Het zwarte topje hierboven is overigens ook van de Mamalicious, het grijze truitje komt van de H&M.

Ik dacht dat het ook wel leuk zou zijn om mij daadwerkelijk in die broek te zien, haha. Dus maakte ik een outfitfoto.. Alleen is hij niet zo mooi gelukt qua licht enzo. But you get the picture!

Bol AlgemeenBol Algemeen

ps. let niet op de rommel, as you know zitten we nog middenin de verhuizing!

5 reacties op “Zwanger wat trek je aan? #2

  • Dat lijkt me echt een fijne zwangerschapsbroek! En inderdaad lekker makkelijk te combineren.Toen ik zwanger was, was die trend er nog niet dat is van het afgelopen jaar. Mooie buik heb je al zeg!

  • Je hebt al een mooi buikje! Leuke broek heb je gekocht en volgens mij van een lekkere stof, of niet? Makkelijk te combineren met een simpel truitje erboven.

    Een fijne dag!

  • Je buikje groeit al mooi joh! Normaal ben ik niet zo van dit soort broeken maar ik kan me wel voorstellen dat het super lekker zit door het stofje en de pasvorm…

Reageren is niet mogelijk.