Zo’n dag waarop alles fout lijkt te gaan..

shutterstock_205507171

Een tijdje terug had ik echt zo’n baaldag. Hij begon in eerste instantie goed, maar toen ik de deur uit moest veranderde hij in zo’n dag waarop alles fout lijkt te gaan. Ze zeggen ook wel eens dat ongeluk in drieën komt. Nou dat kan ik dus in volle overtuiging beamen! 

Die ochtend deed ik lekker rustig aan. We hadden alle tijd en hadden zo’n heerlijk rommel ochtendje. Ik hield de tijd goed in de gaten en begon ruim op tijd aan de opruim- en bij elkaar raap ronde om op tijd weg te kunnen. Vijf minuten voor tijd stonden we helemaal klaar om weg te gaan. “Yes, gelukt”, dacht ik nog heel naïef. Want vlak na het moment dat ik mezelf een high five in gedachten gaf besefte ik me dat ik helemaal geen auto voor de deur had staan. Ik moest de auto nog bij mijn vader ophalen. We hadden geen tijd afgesproken dus belde ik hem snel of hij wel thuis was. Dat was hij gelukkig.

Op het moment dat ik mijn peuter waarschuw voor de hondenpoep die er ligt stap ik zelf in een drol!

Omdat ik met een peuter en allerlei tassen geen zin had om te gaan lopen, dat duurt dan namelijk altijd 3x langer dan anders, besloot ik de fiets te pakken. Nog even een extra sjaal erbij zoeken en een muts. “Verdorie waar is mijn fietssleutel nu weer?” Uiteindelijk stapten we naar buiten en op het moment dat ik mijn peuter waarschuw voor de hondenpoep die er ligt stapt ik zelf in een drol. He gadverdamme!

Omdat ik geen zin (en tijd) heb om het schoon te maken pak ik binnen andere schoenen. Daarna zo vlug en voorzichtig mogelijk weer naar de fiets; kind in het stoeltje, tassen in de krat en gaan met die banaan. Als een gek fiets ik naar mijn ouders toe die gelukkig niet ver weg wonen. Achteraf gezien had ik net zo goed kunnen lopen want dan waren we misschien alsnog sneller haha. Gelukkig doet mijn vader snel open maar dan komt het volgende probleem.. We zijn beide vergeten dat we een autostoel nodig hebben en mijn moeder (die een autostoel in de auto heeft) is nog niet thuis.

We besluiten om de auto van mijn vader mee te nemen en die om te ruilen met mijn moeder. Ze is als het goed is nog bij de kapper dus dat is even een kleine omleiding maar dan heb je ook wat. Bij de kapper aangekomen is mijn moeder net weg, gelukkig krijg ik haar snel te pakken en blijkt ze bij de supermarkt om de hoek te zijn. Al met al kwam het dus uiteindelijk wel goed maar wel een hele poos na de eigenlijke vertrektijd. Al dat gehaast en gestress heeft me geen goed gedaan en ik loop op mijn werk dan ook met hoofdpijn rond. Heel fijn!

Heb jij ook wel eens zo’n baaldag?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

20 reacties

 1. Patricia op 7 januari 2017 om 06:26

  Absoluut en dan valt dit nog mee, haha 😉 zijn van die dagen dat je te laat komt, omdat je de ruit nog ijsvrij moet maken, klant een ochtendhumeur heeft,, techniek je in de steek laat, nog meer klanten in zeurmodus staan en je uitgeblust achter in de file aansluid. Op zo’n dag kan ik beter voor kant en klare maaltijd kiezen, want die verpruts ik anders ook 😉

  • Nicole op 8 januari 2017 om 10:10

   Heb ook alleen omschreven wat er in dat uurtje gebeurde.. En dat op mn werk weggelaten want anders werd het wel een erg lang artikel 😛

 2. marieke op 7 januari 2017 om 08:04

  Ja hoor heel herkenbaar! En als er dan één ding tegen zit, zit alles tegen!

 3. Loes Johanna op 7 januari 2017 om 08:31

  Heel herkenbaar! Precies wat Marieke zegt, dan lijkt ook echt álles tegen te zitten.

 4. Romy op 7 januari 2017 om 08:38

  Oh ja, heel herkenbaar inderdaad dat dan in een keer alles misgaat. Bij mij begint het vaak met een trein die ik mis, waardoor ik als een domino-effect vervolgens alle overstappen mis, gehaast en te laat aankom en daardoor de hele dag een beetje uit mijn doen ben en dingen vergeet.

  • Nicole op 8 januari 2017 om 10:10

   Oh ja dat lijkt me ook naar, die vertragingen ook altijd!

 5. Channa op 7 januari 2017 om 08:39

  Heel herkenbaar ja, het liefst stap ik meteen terug in bed ?

 6. Maike op 7 januari 2017 om 08:51

  Heel herkenbaar. Dan kun je alleen maar hopen dat de dag snel voorbij is!

 7. marije op 7 januari 2017 om 09:14

  Heel herkenbaar. Lijkt wel zo’n sneeuwbal effect dan.

 8. Sylvia op 7 januari 2017 om 09:24

  Hahaha heel herkenbaar..

 9. Els op 7 januari 2017 om 10:10

  Pff, soms heb je dat ;-). Gelukkig is het vaak maar een dagje :-).

 10. Jacqueline op 7 januari 2017 om 10:27

  Pffff… heel irritant zulke dagen!

 11. Nina Simplynspecial op 7 januari 2017 om 11:25

  Herkenbaar! Dan gaat bijna alles mis haha. En 1 van die situaties is dan niet zo erg, maar als ze elkaar in rap tempo opvolgen kan ik er vaak niet meer om lachen hihi.

 12. jodi - liefthuis op 7 januari 2017 om 12:41

  Ooow ellende en iedere keer als je denkt….het valt wel mee…wat zeur ik nou….gaat het weer mis. Je kan beter onder je dekbed blijven liggen heel zo’n dag.

  • Nicole op 8 januari 2017 om 10:11

   Haha het liefste wel ja!

 13. Michelle op 7 januari 2017 om 12:49

  ooh vervelend! maar zo herkenbaar die dagen zitten er helaas ook tussen pff

 14. Iris op 7 januari 2017 om 15:28

  Absoluut dan gaat echt alles fout ik laat dan alles vallen meedere keren of de hond luistert niet en je hebt haast vergeet alles zoals sleutels of ik botst overal tegenaan en dan wil je eigenlijk maar 1 ding je bed in duiken en niets meer doen en hopen dat snel de nieuwe dag begint

 15. Bregje op 7 januari 2017 om 17:59

  Oh ja gebeurt me ook vaker! Alsof je van de ene pech zo in de volgende rolt ?

 16. Esmeralda op 7 januari 2017 om 19:47

  Heel herkenbaar! Ik ken ook genoeg van die dagen. Heb je je poepschoen uiteindelijk nog schoon gemaakt? Ik kan dat niet, dan ga ik echt kotsen haha, het liefst gooi ik mijn schoen dan weg.

  • Nicole op 8 januari 2017 om 10:11

   Uhm.. nee haha, die ligt nog steeds in de gang hahaha! Vooral nu ik zwanger ben kan ik daar absoluut niet tegen!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje