Zo’n dag waarop alles fout lijkt te gaan..

Een tijdje terug had ik echt zo’n baaldag. Hij begon in eerste instantie goed, maar toen ik de deur uit moest veranderde hij in zo’n dag waarop alles fout lijkt te gaan. Ze zeggen ook wel eens dat ongeluk in drieën komt. Nou dat kan ik dus in volle overtuiging beamen! 

Die ochtend deed ik lekker rustig aan. We hadden alle tijd en hadden zo’n heerlijk rommel ochtendje. Ik hield de tijd goed in de gaten en begon ruim op tijd aan de opruim- en bij elkaar raap ronde om op tijd weg te kunnen. Vijf minuten voor tijd stonden we helemaal klaar om weg te gaan. “Yes, gelukt”, dacht ik nog heel naïef. Want vlak na het moment dat ik mezelf een high five in gedachten gaf besefte ik me dat ik helemaal geen auto voor de deur had staan. Ik moest de auto nog bij mijn vader ophalen. We hadden geen tijd afgesproken dus belde ik hem snel of hij wel thuis was. Dat was hij gelukkig.

Op het moment dat ik mijn peuter waarschuw voor de hondenpoep die er ligt stap ik zelf in een drol!

Omdat ik met een peuter en allerlei tassen geen zin had om te gaan lopen, dat duurt dan namelijk altijd 3x langer dan anders, besloot ik de fiets te pakken. Nog even een extra sjaal erbij zoeken en een muts. “Verdorie waar is mijn fietssleutel nu weer?” Uiteindelijk stapten we naar buiten en op het moment dat ik mijn peuter waarschuw voor de hondenpoep die er ligt stapt ik zelf in een drol. He gadverdamme!

Omdat ik geen zin (en tijd) heb om het schoon te maken pak ik binnen andere schoenen. Daarna zo vlug en voorzichtig mogelijk weer naar de fiets; kind in het stoeltje, tassen in de krat en gaan met die banaan. Als een gek fiets ik naar mijn ouders toe die gelukkig niet ver weg wonen. Achteraf gezien had ik net zo goed kunnen lopen want dan waren we misschien alsnog sneller haha. Gelukkig doet mijn vader snel open maar dan komt het volgende probleem.. We zijn beide vergeten dat we een autostoel nodig hebben en mijn moeder (die een autostoel in de auto heeft) is nog niet thuis.

We besluiten om de auto van mijn vader mee te nemen en die om te ruilen met mijn moeder. Ze is als het goed is nog bij de kapper dus dat is even een kleine omleiding maar dan heb je ook wat. Bij de kapper aangekomen is mijn moeder net weg, gelukkig krijg ik haar snel te pakken en blijkt ze bij de supermarkt om de hoek te zijn. Al met al kwam het dus uiteindelijk wel goed maar wel een hele poos na de eigenlijke vertrektijd. Al dat gehaast en gestress heeft me geen goed gedaan en ik loop op mijn werk dan ook met hoofdpijn rond. Heel fijn!

Heb jij ook wel eens zo’n baaldag?

20 reacties op “Zo’n dag waarop alles fout lijkt te gaan..

Reageren is niet mogelijk.