Zomerse shoplog | Hema, H&M & Kruidvat

zomerse-shoplog

Het is alweer een maand geleden dat ik de laatste shoplog deelde en dat was van de kofferbakmarkt. Maar ik heb nu een shoplog waarin ik zomerse kleding laat zien van zowel mijn dochter als mezelf. Ja je leest het goed, ik heb zelf ook kleding gekocht. Het was gewoon echt een must aangezien ik geen zomerse kleding meer had. Ja ik heb genoeg maar het meeste is óf te groot óf nog te klein. Ik ging naar drie verschillende winkels, 

Geshopt voor mijn dochter

Laten we beginnen met de kleding die ik voor mijn dochter kocht. Als eerste moet ik eigenlijk zeggen dat ik helemaal geen kleding voor haar nodig had. Maar zoals bijna elke moeder kan beamen.. Soms kun je de verleiding gewoon niet weerstaan. Als eerste liep ik bij de Hema binnen bij ons in het dorp. Daar viel mijn oog meteen op een aantal leuke jurkjes en shirtjes met ananassen en flamingo’s erop. Helaas allemaal niet in haar maat. Daarna zag ik nog een broekje en een jurkje waarbij het HEBBUH gehalte nogal hoog lag.

IMG_9673

Gelukkig voor mij was de kleinste maat 86/92 ook al is dat voor Fay nog steeds iets te breed (ze is nogal smalletjes), er zit een elastiek in dus die verklein ik dan gewoon even.

image (5)

Het jurkje was wel even lastig, want hij leek nogal klein in maat 86/92 terwijl maat 98/104 juist weer enorm groot was. Ik koos toch voor de kleinste maat in de hoop dat ze hem zou passen.. En ja hoor!

IMG_9678

Ook zag ik nog een leuke legging en deze kocht ik in maat 80 omdat 86 echt enorm lubbert bij Fay.

Daarna liep ik met mijn vriendinnetje in Eindhoven de H&M binnen, eigenlijk puur omdat ik nog een cadeaukaart had met €5,- erop. Natuurlijk kocht ik meer dan die vijf euro haha, maar de schade viel mee. Ik liep namelijk met drie jurkjes naar buiten. En als het aan mij had gelegen was het nog veel meer.. maar ik hield me in haha.

IMG_9675

Als eerste dit jurkje, voor de prijs hoef je het niet te laten hangen maar de print is ook gewoon super leuk. Ik hou van de kleurtjes die erop staan en de diertjes maken het af. Ik kocht dit jurkje ook nog in de donkere versie met panters en dergelijke erop. Deze plaatste ik een tijd terug op Instagram.

IMG_3218

Als laatste kocht ik dit jurkje bij de H&M, ik pakte hem eerst uit de SALE rekken omdat ik de kleuren zo afschuwelijk vond. Dacht ik. Want toen ik nog eens keek.. en nog eens.. werd ik steeds verliefder op het jurkje. En zeg nu zelf, hij staat haar echt fantastisch of niet?!

En toen wilde mijn vriendin nog even een schoenenwinkel binnen… En ik ging mee. Ze hadden 40% korting op heel veel schoenen en wat zag ik toch een aantal leuke voorbij komen. Ik kon het dus echt niet laten om een paar mee naar huis te nemen.

IMG_9682

Geshopt voor mezelf

Het is iets wat ik veel te weinig doe, maar ik kocht ook wat voor mezelf. Veel gaf ik niet uit want dat vind ik zonde nu ik zo aan het afvallen ben. Maar iets is beter dan niets toch?

IMG_9683

Eerst ging ik naar de Kruidvat en kocht ik drie van bovenstaande shirtjes. Het zwarte shirtje zat in de was toen ik de foto maakte dus vandaar alleen deze twee kleurtjes. Ik moet wel zeggen dat ze korter waren dan ik dacht/hoopte. Maar dat komt natuurlijk ook door mijn eigen postuur haha. Deze shirtjes zijn xl en de zwarte is xxl.

IMG_9686

Bij de Hema kocht ik dit leuke turquoise blouseje. Het is er eentje zonder mouwen en ook weer in maat xl. Ben zo blij dat dit me nu past! Ik heb ook nog een ‘aan’ foto en heb lang getwijfeld of ik hem wel online wilde zetten omdat ik het zelf een vreselijke foto vind (al zie je mn hoofd niet eens), maar zo kun je hem wel beter zien.

IMG_3209

Ik deed hem overigens in mijn broek voor de foto maar vind dat zelf echt niet prettig, dus haalde hem er al snel weer uit.

Naast de blouse kocht ik ook nog een rok bij de Hema, maar ook die staat niet op de foto ivm de was. Ik had hem wel op snapchat (@meiseigenwijsje) laten zien, maar ja die snaps zijn na 24 uur weer weg. Als je wilt weten welke rok het was kun je wel even op deze link kijken.

Ik ben benieuwd naar wat het laatste kledingstuk is dat jij gekocht hebt!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

14 reacties

 1. Simpel, met een snufje liefde op 23 juni 2016 om 06:04

  Leuke shoplog! Dat bloesje van de hema is erg mooi, vooral de kleur!

  • Nicole op 24 juni 2016 om 19:49

   Ja ik hou ook van die kleur! Ze hadden hem ook in andere kleuren geloof ik, maar deze vond ik zo lekker zomers!

 2. Channa op 23 juni 2016 om 06:20

  Dat jurkje is echt super schattig!! Het is dat ik hier al genoeg in huis heb anders was ik er eentje gaan halen 🙂

  • Nicole op 24 juni 2016 om 19:50

   Haha ja ik heb eigenlijk ook meer dan genoeg…

 3. janske op 23 juni 2016 om 08:57

  Goed geslaagd weer! Leuke jurkjes en die schoenen…love them!

  • Nicole op 24 juni 2016 om 19:50

   Ja vind ze ook echt super stoer! Alleen zijn ze nu al vies 😛

 4. Leonie van Mil op 23 juni 2016 om 09:32

  Wat een leuke spulletjes allemaal. Die jurkjes van Fay zijn echt heel leuk. Mijn laatst gekochte items? Een voedingsshirt en twee voedingsjurken van de H&M. Erg blij mee

 5. MetMirjam op 23 juni 2016 om 11:54

  Leuk, je bent goed geslaagd voor jullie alle twee! Dat jurkje van de Hema heeft Fiene ook, wat is dat toch een leukerd!

 6. Anita op 23 juni 2016 om 15:31

  Leuke spullen gekocht en jurk staat Fay ook echt goed.

 7. Sandra op 23 juni 2016 om 19:33

  Ahhh dat zwart witte zigzag jurkje staat je dochtertje leuk zeg! Dat jurkje met die dieren er op vind ik ook super schattig, hihi. 🙂 Dat turquoise blouseje die jij aan hebt staat je erg leuk! Goede aankoop. 🙂
  Ik kocht vorige week als laatst een jurkje!

  • Nicole op 24 juni 2016 om 19:51

   Jurkjes zijn leuk he.. hou ervan!

 8. Birgit op 23 juni 2016 om 21:49

  Wat een leuke kleding!! Alleen de jurk die jij in de eerste instantie ook verschrikkelijk vond is voor mij iets té.
  De rest van de kleding vind ik geweldig!

  • Nicole op 24 juni 2016 om 19:51

   Ja snap ik was mijn eerste reactie ook.. Maar nu niet meer 😛

 9. Kleine Prinses op 4 juli 2016 om 15:06

  mooie kledij hoor!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje