Zomerse dilemma’s tag

Nu het volop zomer is werd het toch wel eens tijd om de Zomerse Dilemma’s die Renske opstelde te beantwoorden. Ook werd ik getagd hiervoor door Northflix en Vroemmmama dus ik kon er echt niet omheen. Wil jij weten of ik liever een te kort rokje draag in de zomer of mijn benen niet meer scheer? Dan is nu je kans om hierachter te komen haha. 

Op blote voeten door het gras OF op blote voeten door de branding?

We beginnen met een makkelijk zo te zien. Blote voeten door de branding staat echt met stip op nummer 1. Sowieso is het iets wat ik niet veel doe omdat het strand nogal ver weg is. Dus het is voor mij echt het ultieme vakantiegevoel. Plus het doet me terug denken aan Aruba, waar ik bijna een jaar gewoond heb.

Een vakantie op een tropisch eiland OF Een zonnige, culturele stedentrip

Nog een hele makkelijke. Ik kies graag voor het tropische eiland. Een stedentrip kan eigenlijk altijd wel. En een zonnige stedentrip is hartstikke leuk, maar het moet geen 30 graden zijn. Dan lig ik liever op een strand of aan een zwembad. Al moet ik wel toegeven dat ook wij stedentripjes hebben gemaakt tijdens onze zomervakanties in Spanje.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Jouw diner bestaat alleen nog maar uit homemade pastasalade’s OF Jouw diner bestaat alleen nog maar uit barbecueën

Voor mij is Barbecueen niet alleen een stuk vlees of groente op de grill leggen, maar daar horen pastasalade’s bij. Haha dus ik speel een beetje vals door te kiezen voor de BBQ want dan heb ik alsnog beide. Ook ben ik een gruwelijke carnivoor, ik kan echt niet zonder mijn stukje vlees (of vis) haha.

Zwoegen in de sportschool OF Work-outs in de buitenlucht

Ik zwoeg liever niet, haha. Nee geintje, niets mis met een goede workout al is het lang geleden dat ik mezelf in het zweet heb gewerkt tijdens sporten. Ik heb andere prioriteiten. Maar als ik dan moest kiezen dan het liefst in de buitenlucht. Ik en de sportschool zijn niet echt een goede combinatie gebleken. Al moet ik ook weer toegeven dat ik hoogstwaarschijnlijk binnenkort een abonnement ga nemen op de sportschool. Tsjah, ik wil mijn kilo’s gewoon kwijt!

Iedereen denkt dat jij de zon tevoorschijn tovert OF Niemand wil ooit nog met jou op vakantie

Oooh dan laat iedereen maar denken dat ik de zon tevoorschijn tover. Want alleen op vakantie gaan zal best voor sommige mensen weggelegd zijn, maar ik wil toch echt gezelschap.

Een hele zomer doorbrengen in Scandinavië OF Een hele zomer backpacken door Azië

Backpacken heb ik altijd al willen doen alleen trekt Azië me niet zo. Ja ik weet dat er nu vast veel mensen hun wenkbrauwen optrekken bij die opmerking. Maar ik heb gewoon nooit echt dromen gehad om naar Azië te gaan. Ik zeg nooit nooit, maar het staat in ieder geval niet hoog op mijn bucketlist. Scandinavië daarentegen is eigenlijk binnen handbereik en toch ben ik er nooit geweest. Hopelijk komt daar ooit verandering in!

backpacking-1167751_1280

Nooit meer jouw teennagels lakken OF Nooit meer slippers dragen

Dit zal wellicht een verrassend antwoord worden. Maar ik heb volgens mij nog nooit mijn teennagels gelakt! Ik heb al moeite met de nagels van mijn vingers, laat staan met de teennagels. Daarnaast houd ik gewoon teveel van slippers dus daar wil ik niet zonder!

Je draagt de hele zomer een nét te kort zomers rokje OF Je mag nooit meer jouw benen ontharen

Ik heb hele blonde haren. Op mijn armen en benen tenminste. Nou ja, tegenwoordig alleen op mijn armen want ik ben zo stom geweest om ooit te starten met het scheren van mijn benen waardoor ze nu echt donker zijn geworden. Dan draag ik nog liever een te kort rokje dan dat je de haren op mijn benen te zien krijgt!

Iedere nacht illegaal kamperen in een weiland OF Iedere nacht doorbrengen onder de sterrenhemel

Ik ben geen heilige en illegaal kamperen lijkt me best leuk.. Maar ik denk dat het uiteindelijk teveel gedoe met zich meebrengt wat betreft boze boeren en koeienvlaai. Slapen onder de sterren heb ik daarentegen al eens gedaan. Het stond op mijn bucketlist en vorig jaar heb ik hem kunnen afvinken. Dat zou ik iedere nacht wel willen!

Jouw favoriete ijsjessmaak is nergens meer verkrijgbaar OF Je mag de hele zomer geen zoetigheid meer

Naar mijn weten valt ijs ook onder de zoetigheid dus dit is een valstrik volgens mij haha. Maar ook al heb ik geen favoriet qua ijssmaak (uiteraard wel zo mijn voorkeuren) zou ik toch niet zonder ijs willen. De kans is groot dat ik deze zomer slechts 1x ijs ga eten aangezien ik bezig ben met afvallen. Maar dat is dan wel mijn ultieme cheat haha.

Iedere zomer hoor je altijd ‘Op een onbewoond eiland’ van Kinderen voor Kinderen in jouw hoofd OF Bij het horen van muziek begin je onuitstaanbaar te huilen

Ik huil al veel te snel dus als ik ook nog bij het horen van muziek ga huilen word ik helemaal gek van mezelf haha. En een ander ook denk ik. Dus dan hoor ik liever dat nummer van Kinderen voor Kinderen. Niets mis mee trouwens hoor, al kan ik me voorstellen dat het op een gegeven moment gaat vervelen. Maar ja, dat is met huilen ook haha.

Ik ben heel slecht met tags doorgeven omdat ik niet altijd weet of iemand de tag al ingevuld heeft of al getagd is. Dus meestal laat ik het achterwege maar ik wil toch wel graag de antwoorden van Aukjeswereld, Moonoloog en Mijnlevenalsmama. Maar voel je niet verplicht dames!

Wat is jouw favoriete ijssmaak?

15 reacties op “Zomerse dilemma’s tag

  • Leuk! Ik ga hem invullen! Ik heb niet echt een favoriete ijssmaak, ben niet zo’n ijseter. Maar als ik dan moet kiezen dan ga ik meer voor de koekie achtige smaken

  • Haha, ik hoor dus ALTIJD dat nummer van Kinderen voor Kinderen in mijn hoofd in de zomer. Niet alleen Op een Onbewoond Eiland hoor, ook andere nummers. Denk dat ik het als kind te veel geluisterd heb ;). Wat ijs betreft ga ik zeker voor de citroenijsjes. Ik kan geen zomer overleven zonder niet minstens vijf citroenijsjes gehad te hebben!

  • Leuk om al je antwoorden te lezen! Ik hou er juist van om met blote voeten door het gras te lopen, ik kom juist teveel aan zee! 😉 Krijg je donkere haren doordat je het scheert? Nog nooit meegemaakt, en ik heb hele lichte haren en ik scheer mijn benen altijd! Ik eet ook erg weinig ijs, hoewel ik er verzot op ben, het liefst Ben & Jerry’s! Maar tegenwoordig maak ik zelf ijs, dan weet ik ook wat erin zit! 😉

    • Daar ga ik eigenlijk wel vanuit aangezien de haren op mijn armen en mijn bovenbenen (die scheer ik niet) echt zo lichtblond zijn dat ze niet eens opvallen. En sinds ik scheer zijn de haren op mijn onderbenen donkerder, daarvoor altijd net zo licht.
      Zelf ijs maken wil ik ook graag.. Alleen ik hou dus niet van fruitijs ofzo en dat is natuurlijk wel het gezondste dan 😉

  • O ja, ik voel me nu heel verplicht de tag over te nemen. Wat een opgave! Hihi, nee super leuk juist! Ik raak helemaal in vakantiestemming van die dilemma’s. Zal ‘m snel van je overnemen! Enne… maar 1 keer ijs deze hele zomer? Ik zal maar niet vertellen hoeveel ik er al op heb dan. En we moeten nog op vakantie…

  • Heerlijk om met blote voetjes door de branding te wandelen, echt niets fijners dan dat. Oh en veel herkenning bij het Azië-verhaal.. ik heb er ook niet zoveel mee. Dat van die slippers en teennagels zou ik zeker een lastige vinden.. Ik lak graag <3

Reageren is niet mogelijk.