Ideaal voor zomerse dagen: Zoocchini badcape!

De zomer is begonnen. Dat zie en voel je aan alles. Buiten hoor je van pret schreeuwende kinderen, een hoop geplons en af en toe de kreet “bommetje”. En binnen is het bijna net zo warm als buiten, al dan niet warmer. Ik klaag er niet over, want ik houd van deze zomerse dagen. En mijn kinderen ook. Waterspelletjes, zwemmen, kliederen met water.. Al deze dingen worden nóg leuker omdat ze naderhand ook nog eens een Unicorn of Dinosaurus mogen zijn.

Geen strijd meer?

Normaal gesproken is het altijd een flinke strijd om de kinderen uit het water te krijgen en af te drogen. “Mogen we asjeblieft nog wat langer?” kreeg ik dan meer dan eens te horen. Het afdrogen gebeurde dan ook met veel moeite. Totdat we de Zoocchini badcapes ontvingen. Voor onze dochter een mooie Unicorn in de vorm van Allie the Alicorn en voor onze zoon Devin the Dinosaur.

Lees ook: zwemmen met een dreumes: wat heb je nodig?

Vanaf dat moment hoef ik de badcapes alleen maar te laten zien en ze komen al uit het water. Klinkt te mooi om waar te zijn? Het is toch echt zo. Welke peuter en kleuter wil er nu niet een eenhoorn of dino spelen? Plus deze badcape is zo super zacht, stiekem had ik er ook wel eentje in een volwassen maat willen hebben.

Voor na het douchen of zwemmen

Wij gebruiken deze badcapes dus vrijwel elke dag. Wanneer hij niet in de was ligt tenminste. Zowel na het douchen of wanneer de jongste in bad is geweest. Maar hij is ook al eens mee naar zwemles geweest. Ideaal voor wanneer we even moeten wachten tot er een hokje vrij is.

Met deze zomerse dagen liggen de Zoocchini badcapes dus standaard klaar, naast de XL hydrofieldoeken waarmee we vooral achter de oren en tussen de tenen droog maken.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *