Zomercollectie Louder bij Mini and More

louder zomercollectie mini and more

Al vanaf de oprichting van het kinderkleding merk Louder! ben ik groot fan. En niet alleen ik, mijn kinderen ook. Wat natuurlijk wel zo handig is, want zij moeten de kleding tenslotte dragen. Elke keer kijken wij weer uit naar de nieuwe collecties en dit keer is er weer een hele kleurrijke zomercollectie van Louder uitbracht.

Omdat ik jou ook kennis wil laten maken met dit toffe kledingmerk én mijn blog Meisje Eigenwijsje 10 jaar bestaat, mag ik shoptegoed weggeven. Scrol hiervoor verder naar onder.

Kledingmerk Louder!

Louder! is een merk wat exclusief verkrijgbaar is bij de webshop Mini and More en zij hebben dit kledingmerk dan ook ontwikkeld. Elk jaar komen er twee verschillende collecties uit. Een zomercollectie en een wintercollectie. Het fijne van deze kleding is dat je het dus ook in de lente en herfst kunt dragen. Bij de jurkjes doe je er in de lente een legging onder en bij de shirtjes een leuk vest.

Bol AlgemeenBol Algemeen
zomercollectie louder mini and more

De kleding is verkrijgbaar in de maten 86-92 t/m 158-164. Het is hele kleurrijke kleding die erg mooi valt en ook nog eens lekker zit. Superfijn dus tijdens het spelen bijvoorbeeld.

Zomercollectie Louder! 2024

De nieuwe zomercollectie van het kledingmerk Louder! bestaat weer uit verschillende kleuren. Bij de meisjeskleding zie je onder andere roze, paars, geel en oranje terug komen. Terwijl je bij de jongens geel, rood, donkerblauw, wit en grijs/zwart ziet terug komen.

Het is wel zo dat er voor meisjes veel meer keus is, maar dat komt natuurlijk ook omdat je voor meisjes kunt kiezen voor een rokje of jurkje of jumpsuit of shirtje of… Noem maar op. Voor jongens is het een broek, shirt of vest.

zomercollectie louder meisjes

Aangezien mijn dochter met haar tien jaar tegenwoordig echt een specifieke smaak heeft vindt ze niet alles meer leuk. Wat voorheen wel was. Dat maakt het kiezen iets makkelijker. Zo is ze dol op jumpsuits en dat hebben ze wel bij Louder! Een lange jumpsuit die je hierboven op de foto ziet, maar ook twee korte.

zomercollectie louder jongens

Mijn zoontje is dol op korte broeken en laat er weer een hele stoere korte broek in de zomercollectie van Louder zitten! Deze broek is er ook in het verleden in een lange variant geweest dus extra leuk dat hij nu, met een extra detail, in een korte variant is. Ook de shirtjes zijn leuk en stoer met de beatles erop.

Winactie Louder! (mini and more)

Ter ere van het 10jarig bestaan van Meisje Eigenwijsje mag ik €50 shoptegoed weggeven bij Mini and More.

Wat moet je doen om kans te maken?

Wat je sowieso moet doen is onder deze blog een reactie achterlaten met daarbij een geldig email-adres. Vertel er dan ook even bij wat je wilt kopen van dat shoptegoed.

Verder maak je extra kans wanneer je mijn post op Instagram deelt en/of wanneer je mensen tagt onder de post. Ons beide (@meisje_eigenwijsje en @mini_and_more_kinderkleding) volgen op Instagram vinden we hartstikke fijn maar is geen verplichting.

De winnaar ontvangt voor 11 april een mail, dus zorg ervoor dat je een juist email-adres invult bij je reactie. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

49 reacties op “Zomercollectie Louder bij Mini and More

 • Nicole Koopmanschap zegt:

  Ik ken het merk nog niet.
  Net als Milo vind mijn zoontje denk ik het korte broekje wel het allertofst. Met zijn blonde haren zou ik gaan voor het gele shirt om het setje in zijn geheel af te maken. Een mooie lach erbij en hij is good tot go ❤️

  • Marieke Broos zegt:

   Evy en Liza vinden hier de jumpsuits heel erg lekker zitten
   Dus zeker hier ook favoriet

  • ik ken Louder al wel en mijn dochter draagt vooral de jurkjes heel graag! Een paar extra jurkjes zou top zijn🤗

  • Agnieszka zegt:

   Wat leuk! 🥰 Ik doe graag mee voor mijn zoontje Max.
   Hij groeit als kool 😆 De nieuwe zomercollectie van het kledingmerk Louder is echt mooi 🤩

  • Sharon Romijn-Hoekstra zegt:

   Super gaaf!! Ik vind die jongens set met insecten geweldig voor mijn zoontje!

 • Kristel Gubbels-Daemen zegt:

  proficiat 10 jaar je blog🎉

  ze hebben zoveel leuke jurkjes voor mijn beide dochters, daar kunnen we wel iets leuks van uitzoeken.

  jongste vind een flaired broek ook heel leuk, dus dat kan ook nog. leuk die felle kleuren

 • Hier doe ik graag voor mee! Vooral voor Pippa is het nodig om weer allemaal nieuwe zomerkleding te kopen, twee keer knipperen en ze is alweer uit alles gegroeid wat ik voor haar heb gekocht!

  • Ingrid Heuverling zegt:

   Wat een leuke winactie! En gefeliciteerd met je jubileum 🙂
   Ik doe graag mee, vind vooral die paarse jumpsuit echt heel leuk voor m’n middelste dochter! En de kleurrijke jurkjes vindt ze zelf helemaal tof haha!

  • ik doe graag mee voor onze Sam. loopt het liefst in zomer kleding en laat hij dit nou net nodig hebben. dus een leuke korte broek met een stoer shirt wordt dan zeker gekozen!

 • Ilona Boers zegt:

  Deze gave kleding zou ik graag willen winnen voor mijn zoontje een stoer shirt met korte broek altijd leuk voor de zomermaanden!!

  • Gave actie!!
   Ik koop heel graag een verjaardagsoutfit voor mijn zoon Djes die bijna 7 wordt!!

 • Ilse van den Bosch zegt:

  Ik doe mee, heb een supergave tuinbroek gezien voor onze dame die in mei 10 wordt. En er is dan vast ook nog iets gaafs te vinden voor onze zoon van 7..

  • wat leuk! ik zou een leuk zomer jurkje voor mijn dochter kopen. ze draagt veel kleren van haar grote broer dus ze verdient iets nieuws

 • Gefeliciteerd met het 10 jarige bestaan!🥳🥳
  Ik maak graag kans op shoptegoed. Met het shoptegoed zoek ik een leuk zomers setje uit voor onze kleinste man.

 • Wietske Vermeulen zegt:

  Doe graag mee. Raff heeft een groeispurt gehad. Dus nieuwe kleding is wel nodig!

 • Anita kempenaers zegt:

  hartelijk gefeliciteerd met je 10 jarig bestaan, ik doe zeer graag mee voor dit mooie shoptegoed en de vest kaleb met de korte short seb zou leuk zijn voor mijn kleinzoon

 • Imina Jaarsma zegt:

  Gefeliciteerd met je jubileum!

  Op naar de volgende 10 jaar! En wat een leuke actie is dit!! Ik zie dat Louder ook het zee thema heeft in de nieuwe collectie! Mijn zoontje is gek van de zee en dus weet ik zeker dat hij het Elias Jellyfish shirt super tof zal vinden, zeker met het Boaz vest, love it! Dezen staan hier dus zeker op het verlanglijstje 🪼

 • ik vind de effen shirts met insectenprint heel tof voor mijn jongetje. ik maak dus graag kans. lekker een beetje kleur, heerlijk.

 • Gefeliciteerd 🥳 Ik doe graag mee met deze winactie. Ik zou onze jongste een leuk setje voor de zomer laten uitzoeken 😊

 • dit zouden onze meiden fantastisch vinden! nieuwe mooie zomerkleding. wij willen deze heel graag willen🥰

 • Heel leuk voor mijn zoontje. Deze kleurrijke printjes waren vorige zomer favoriet bij hem! ik maak graag kans!

 • Gefeliciteerd 🎉🥳 ik doe graag mee voor mijn zoontje Max 💙 hij is ook bijna jarig en wordt alweer 4 jaar oud 🤗😄 het zou super zijn om voor hem een leuke outfit uit te zoeken

 • Liesbeth Dorresteijn zegt:

  oh dit zou tof zijn voor mijn zoon en dochter! ze groeien allebei als kool!!!! ik zag heel leuke items van Louder! duimen!

 • Linda Smeets zegt:

  Wat een ontzettend leuke collectie! Allemaal vrolijke kleurtjes waar je blij van wordt! Ik doe graag mee en zou het sowieso besteden aan een leuk jurkje voor onze dochter.

  • Leonie Rouwhorst zegt:

   Ze hebben altijd zoveel leuke kleding voor mijn dochter bij Mini and More..Ik zou een leuke jurk voor mijn douchter van het merk Louder uitzoeken

 • Anneke Haas zegt:

  Gefeliciteerd met je 10 jarig bestaan. Mijn dochter Nova draagt het liefste jongens kleding, en wil dus echt niet de oude meisjeskleding van haar zus aan. ik zou t shirts kiezen voor de jongste.

 • Manon Toemen zegt:

  Erg leuk, ik kende dit merk nog niet. Ik zou een het louder shirt Kees paprika voor de jongste bestellen en voor de oudste waarschijnlijk een petrol shirt.
  Beide weer toe aan een nieuwe maat, dus deze winactie komt goed van pas!

 • Hieperdepiep!
  Wij shoppen graag bij Mini And More, Louder is wel een van de favoriete merken. We zouden de kledingkast aanvullen met shirts en korte broeken.

 • Ik doe graag mee voor m’n dochter. Ze is gek op jurkjes (heb al hele leuke gezien). Ze moet deze zomer een nieuwe maat en is dol op shoppen. Super leuk dus deze winactie! Gaan we ongetwijfeld ook wat voor kleine broer inslaan 🙂
  (Volgens mij is m’n 1e reactie niet gelukt, daarom een poging 2).

 • Allereerst gefeliciteerd met het 10 jarig bestaan van je blog. Echt een mijlpaal! ik doe graag mee met deze mooie actie want mijn dochter is gegroeid en kan wel een aantal mooie korte broeken en shirts gebruiken, of ern jurkje.. Ze mag zelf kiezen want ze heeft al een sterke mening.

 • Linda Provily zegt:

  Mijn dochter Norah inwilligen alleen maar jurkjes dragen. De zomerjurkjes van kouder zijn erg leuk. Vandaag toevallig de kleding van vorig jaar uitgezocht en er moet nog aardig wat kleding bij om de zomer door te kunnen, dus wij doen graag mee met de actie!

 • louder, altijd goed! soepel vallende modieuze kleding voor een mooie prijs. kind blij/mama blij! gefeliciteerd met je blog!

 • Joyce Snelders zegt:

  Leuke kans om dit merk te leren kennen. Ik doe graag mee met deze winactie.

 • Doortje Nicolai zegt:

  Wat een vrolijke kleuren, ik houd ervan! Ik zou graag een mooi zomersetje voor mijn kleinzoon uitzoeken!

  • Ik doe graag mee voor mijn twee dochtertjes! Ik heb niet zoveel te besteden dus dit zou super zijn voor leuke kleren uit te zoeken!

 • Met deze leuke actie doe ik super graag mee voor een mooie jumpsuit, daar is mijn dochter gek op!!

 • gefeliciteerd met je jubileum, en wat een leuke winactie.
  Ik zou jumpsuits kopen voor mijn meisjes

 • Dian van Langen zegt:

  Ik zou graag een stoere korte broek met shirt voor mijn zoon willen uitzoeken!

 • Geweeeeeldig! Ik vind de collectie zo leuk! Ik heb 3 meisjes dus een matchend jurkje zou geweldig zijn!

Reageren is niet mogelijk.