Zoektermen

Al meerdere maken zag ik bij andere blogs een artikel voorbij komen waarin ze de zoektermen lieten zien waarop mensen op hun blog terecht waren gekomen. Nu vond ik dit altijd erg leuk om te lezen maar bij mij kwam het nooit echt voor dat ze met een zoekterm via een google of andere zoekmachine bij mijn blog uitkwamen. En als dat dan gebeurde dan stond er “unknown search terms”. Tsjah daar kon ik niet zoveel mee.

Nu is het echter zo dat sinds de laatste maanden mijn blog enorm is gegroeid qua bezoekers en dat komt uiteraard omdat ik veel vaker en regelmatiger ben gaan schrijven maar waarschijnlijk ook omdat ik blijkbaar een interessante blog heb. Zou het anders ook niet weten, haha. Ik vind het erg leuk dat bezoekers steeds maar terug komen en dat er zelfs elke keer weer nieuwe mensen zijn die een kijkje komen nemen.

Of het komt door de bezoeker-explosie of doordat ik beter te vinden ben om een of andere reden, ik weet het niet. Maar mensen hebben mijn blog toch ook via bepaalde zoektermen kunnen vinden. Bij  deze wil ik de meest voorkomende en de leukste met jullie delen!

*  Baby Eagles
Tsjah, daarbij vraag ik me dan wel af, zouden die mensen gezocht hebben naar mijn blog of juist naar echte adelaars baby’tjes. Dat zal altijd een vraag blijven denk ik!

* 10 weken zwanger kokhalzen
Ja dan kom je inderdaad op 1 van mijn artikelen uit. In de eerste termijn heb ik echt enorm veel last van kokhalzen gehad. Er kwam niets uit en dat was nog het meest frustrerende. Liever dat ik alles eruit gooi dan telkens weer die neigingen. Bah bah!

* Washi tape wibra
Nu heb ik door mijn bekkeninstabiliteit veel thuis gezeten en heb ik dus ook  de washi  tape ontdekt. Daar moest dan uiteraard ook een blogje over geschreven worden, zo gezegd, zo gedaan. Pinterest was voornamelijk mijn inspiratie en ik kreeg er ook leuke reacties op. In één van de reacties werd de wibra genoemd als een winkel waar je goedkope washi tape kan kopen. Daarom is deze persoon waarschijnlijk met deze zoekterm bij mij uitgekomen!

* Baby dump volgen levering
Ik weet niet waarom je denkt dat je de levering kunt volgen op mijn blog, ik ben geen pakket service, maar vooruit.. Ik heb inderdaad wel geschreven over de Baby-Dump dus in die zin kan ik wel begrijpen dat je dan hier uitkomt. Je kunt je levering dus niet volgen hier, maar wel lezen over mijn ervaringen ermee…

* Infuus bij baby
Geen onderwerp waarvan ik ooit hoopte dat iemand hier iets over zou lezen op mijn blog, maar het is nu eenmaal zo. Ik schrijf mijn ervaringen op omdat ik het zo een plekje kan geven. Ik ben het dan niet kwijt, want daarvoor gebeurd er nu teveel, maar het is wel een fijne uitlaatklep. Daarbovenop komt ook nog dat ik door mijn ervaringen te publiceren andere mensen er misschien mee kan helpen of kan informeren. Daarom, ondanks dat het geen fijn onderwerp is, toch fijn dat iemand hierdoor bij mij terecht is gekomen. Hopelijk heeft die persoon er iets aan gehad!

Er waren nog wel meer zoektermen maar deze vond ik het interessantste!
Wat is de reden dat jij op mijn blog terecht bent gekomen? Ook via een zoekterm of toch iets anders…

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

8 reacties

 1. iliveformydreams.com op 4 april 2014 om 07:51

  Leuk om je zoektermen eens te zien.

 2. jennn op 4 april 2014 om 11:45

  Leuk om te lezen!

 3. Linda op 4 april 2014 om 14:22

  Grappig om te lezen waar op gezocht wordt. Een paar van die baby eagles kunnen best wel eens van mij afkomen. Die typ ik dan in de zoekbalk waarna ik de google resultaten krijg 😉 Ps. Ik zie nu pas dat je in de sidebar zo’n groeigrafiek hebt van je dochter, leuk hoor. En een tip de facebook app is volgens mij verkeerd ingesteld. Had ik zelf ook last van.

 4. healthymommy2014 op 4 april 2014 om 14:35

  Haha ik zoek je ook gewoon via Baby Eagle op Google. Leuk artikel

 5. mamavanjenthe op 4 april 2014 om 22:11

  Leuk he om te lezen hihi

 6. Karin op 5 april 2014 om 16:10

  Wat grappig om te zien hoe mensen je blog hebben gevonden! Maar waar kun je dat eigenlijk zien dan?

 7. Yvon op 11 april 2014 om 17:25

  Tof dat je nu je eigen domein hebt! 🙂

  En tja, zoektermen. Ze blijven leuk. De laatste tijd lijkt het er op dat ze weer zichtbaarder worden.

 8. Martina op 7 november 2017 om 11:15

  Erg leuke lijst. Check je dit jaarlijks? Want het lijkt mij best leuk om de verschillen te zien per jaar.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje