Zoektermen

Al meerdere maken zag ik bij andere blogs een artikel voorbij komen waarin ze de zoektermen lieten zien waarop mensen op hun blog terecht waren gekomen. Nu vond ik dit altijd erg leuk om te lezen maar bij mij kwam het nooit echt voor dat ze met een zoekterm via een google of andere zoekmachine bij mijn blog uitkwamen. En als dat dan gebeurde dan stond er “unknown search terms”. Tsjah daar kon ik niet zoveel mee.

Nu is het echter zo dat sinds de laatste maanden mijn blog enorm is gegroeid qua bezoekers en dat komt uiteraard omdat ik veel vaker en regelmatiger ben gaan schrijven maar waarschijnlijk ook omdat ik blijkbaar een interessante blog heb. Zou het anders ook niet weten, haha. Ik vind het erg leuk dat bezoekers steeds maar terug komen en dat er zelfs elke keer weer nieuwe mensen zijn die een kijkje komen nemen.

Of het komt door de bezoeker-explosie of doordat ik beter te vinden ben om een of andere reden, ik weet het niet. Maar mensen hebben mijn blog toch ook via bepaalde zoektermen kunnen vinden. Bij  deze wil ik de meest voorkomende en de leukste met jullie delen!

*  Baby Eagles
Tsjah, daarbij vraag ik me dan wel af, zouden die mensen gezocht hebben naar mijn blog of juist naar echte adelaars baby’tjes. Dat zal altijd een vraag blijven denk ik!

* 10 weken zwanger kokhalzen
Ja dan kom je inderdaad op 1 van mijn artikelen uit. In de eerste termijn heb ik echt enorm veel last van kokhalzen gehad. Er kwam niets uit en dat was nog het meest frustrerende. Liever dat ik alles eruit gooi dan telkens weer die neigingen. Bah bah!

* Washi tape wibra
Nu heb ik door mijn bekkeninstabiliteit veel thuis gezeten en heb ik dus ook  de washi  tape ontdekt. Daar moest dan uiteraard ook een blogje over geschreven worden, zo gezegd, zo gedaan. Pinterest was voornamelijk mijn inspiratie en ik kreeg er ook leuke reacties op. In één van de reacties werd de wibra genoemd als een winkel waar je goedkope washi tape kan kopen. Daarom is deze persoon waarschijnlijk met deze zoekterm bij mij uitgekomen!

* Baby dump volgen levering
Ik weet niet waarom je denkt dat je de levering kunt volgen op mijn blog, ik ben geen pakket service, maar vooruit.. Ik heb inderdaad wel geschreven over de Baby-Dump dus in die zin kan ik wel begrijpen dat je dan hier uitkomt. Je kunt je levering dus niet volgen hier, maar wel lezen over mijn ervaringen ermee…

* Infuus bij baby
Geen onderwerp waarvan ik ooit hoopte dat iemand hier iets over zou lezen op mijn blog, maar het is nu eenmaal zo. Ik schrijf mijn ervaringen op omdat ik het zo een plekje kan geven. Ik ben het dan niet kwijt, want daarvoor gebeurd er nu teveel, maar het is wel een fijne uitlaatklep. Daarbovenop komt ook nog dat ik door mijn ervaringen te publiceren andere mensen er misschien mee kan helpen of kan informeren. Daarom, ondanks dat het geen fijn onderwerp is, toch fijn dat iemand hierdoor bij mij terecht is gekomen. Hopelijk heeft die persoon er iets aan gehad!

Er waren nog wel meer zoektermen maar deze vond ik het interessantste!
Wat is de reden dat jij op mijn blog terecht bent gekomen? Ook via een zoekterm of toch iets anders…

8 reacties op “Zoektermen

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *