Tag: Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder

Wie kent het nummer nu niet van Ramses Shaffy? Ik ken het zelf pas sinds een paar jaar maar ben echt fan van het lied. Dus toen ik dit lied als inspiratie voorbij zag komen voor een tag kon ik niet anders dan deze tag overnemen. Hij is gemaakt door Ella van AvonturenVanElkeDag en ik heb hem gewoon overgenomen, ben dus niet getagd.

Zing – Wanneer zing je?

Ik zing onder de douche, ik zing in de auto maar het meeste zing ik samen met mijn dochtertje. Wanneer ik zing dan komen de kuiltjes in haar wangen en danst en klapt ze vrolijk mee. Meestal zing en dans ik tegelijk, met haar in mijn armen en gaan we e hele kamer rond. Ik kan niet zingen hoor, tenminste niet mooi, maar het gaat om het idee toch?

Vecht – Beschrijf de laatste keer dat je hebt gevochten, voor jezelf of een ander.

Uhm ik heb ooit 1x echt gevochten. Een vriend van mij wilde een ruzie sussen en werd knock out geslagen, ik vloog op de jongen af die dat deed en eindigde met een blauw oog en veel respect van mijn vrienden haha. Mijn vader was overigens enorm pissig en dat snap ik achteraf ook wel hoor. Ik was ook pas 16 ofzo geloof ik toentertijd.

Daarnaast vecht ik elke dag figuurlijk tegen de depressie (nou ja bijna elke dag).

Huil – Ben je snel geëmotioneerd?

Enorm snel. De medicatie zou het moeten verminderen maar ik merk daar helaas nog niet veel van. Kan al huilen als ik een zielige film kijk.

Bid – Hoe uit je jouw spiritualiteit? Waar geloof jij in? 

Ik ben gedoopt maar daar houdt het gelovige eigenlijk wel op. Ik vind de verhalen wel heel erg mooi, maar zie er verder niet veel in. Ik geloof wel in de kracht van de mens en ja.. soms zou ik willen dat ik geloof in een hemel waar mijn dierbaren nu zijn en dat ze op ons neerkijken.

Lach – Wie maakt jou aan het lachen?

Zoals je in mijn Smile Sunday edities kan zien kan ik om veel dingen lachen. Als het gaat om personen zijn er ook genoeg mensen die me laten lachen. Daar ben ik ook enorm dankbaar voor. Dat er zoveel lieve mensen om mij heen zijn die me energie geven en laten lachen. Dat is in het verleden wel anders geweest, ik had energievretende mensen om me heen en had dat pas veel te laat door.

Werk – Werk je om te leven of leef je om te werken?

Zoals jullie weten werk ik op dit moment niet bij een baas, maar werk ik keihard om uit de depressie te komen. In deze periode probeer ik mijn eigen ik weer terug te vinden en demonen uit het verleden los te laten. Daarnaast ben ik bezig met mijn blog en fotografie, wie weet ontwikkeld zich dat wel tot echt werk. Maar stel dat.. dan werk ik alsnog om te leven. Ik ben een keiharde werker, als ik een baan heb ga ik ervoor en als ik van mijn passie mijn werk kan maken dan ben ik het gelukkigste meisje op de wereld. Maar vooralsnog draait het niet om werk, maar om het leven te leven. Dus ik zal altijd werken zodat ik net iets meer uit het leven kan halen!

Bewonder – Wie bewonder jij? En waarom?

Wauw ik bewonder echt enorm veel mensen. Zo bewonder ik mensen die helaas niet meer onder ons zijn, maar die wel keiharde vechtlust en doorzettingsvermogen hebben getoond. Die positief in het leven bleven staan ondanks dat ze wisten dat zij nog maar kort te leven hadden. Daarnaast bewonder ik mijn ouders omdat zij alles hebben gedaan om het voor mij en mijn broertje zo goed mogelijk te maken. Nu nog zijn ze er dag en nacht voor ons.. Zo kan ik nog uren doorgaan over mensen die ik bewonder, maar dat wordt een beetje te.

Wie bewonder jij? 

Ik tag: Anita, Zomersproetje & Xaviera

12 reacties op “Tag: Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *