Tag: Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder

bewonder-tag

Wie kent het nummer nu niet van Ramses Shaffy? Ik ken het zelf pas sinds een paar jaar maar ben echt fan van het lied. Dus toen ik dit lied als inspiratie voorbij zag komen voor een tag kon ik niet anders dan deze tag overnemen. Hij is gemaakt door Ella van AvonturenVanElkeDag en ik heb hem gewoon overgenomen, ben dus niet getagd.

Zing – Wanneer zing je?

Ik zing onder de douche, ik zing in de auto maar het meeste zing ik samen met mijn dochtertje. Wanneer ik zing dan komen de kuiltjes in haar wangen en danst en klapt ze vrolijk mee. Meestal zing en dans ik tegelijk, met haar in mijn armen en gaan we e hele kamer rond. Ik kan niet zingen hoor, tenminste niet mooi, maar het gaat om het idee toch?

Vecht – Beschrijf de laatste keer dat je hebt gevochten, voor jezelf of een ander.

Uhm ik heb ooit 1x echt gevochten. Een vriend van mij wilde een ruzie sussen en werd knock out geslagen, ik vloog op de jongen af die dat deed en eindigde met een blauw oog en veel respect van mijn vrienden haha. Mijn vader was overigens enorm pissig en dat snap ik achteraf ook wel hoor. Ik was ook pas 16 ofzo geloof ik toentertijd.

Daarnaast vecht ik elke dag figuurlijk tegen de depressie (nou ja bijna elke dag).

Huil – Ben je snel geëmotioneerd?

Enorm snel. De medicatie zou het moeten verminderen maar ik merk daar helaas nog niet veel van. Kan al huilen als ik een zielige film kijk.

Bid – Hoe uit je jouw spiritualiteit? Waar geloof jij in? 

Ik ben gedoopt maar daar houdt het gelovige eigenlijk wel op. Ik vind de verhalen wel heel erg mooi, maar zie er verder niet veel in. Ik geloof wel in de kracht van de mens en ja.. soms zou ik willen dat ik geloof in een hemel waar mijn dierbaren nu zijn en dat ze op ons neerkijken.

Lach – Wie maakt jou aan het lachen?

Zoals je in mijn Smile Sunday edities kan zien kan ik om veel dingen lachen. Als het gaat om personen zijn er ook genoeg mensen die me laten lachen. Daar ben ik ook enorm dankbaar voor. Dat er zoveel lieve mensen om mij heen zijn die me energie geven en laten lachen. Dat is in het verleden wel anders geweest, ik had energievretende mensen om me heen en had dat pas veel te laat door.

Werk – Werk je om te leven of leef je om te werken?

Zoals jullie weten werk ik op dit moment niet bij een baas, maar werk ik keihard om uit de depressie te komen. In deze periode probeer ik mijn eigen ik weer terug te vinden en demonen uit het verleden los te laten. Daarnaast ben ik bezig met mijn blog en fotografie, wie weet ontwikkeld zich dat wel tot echt werk. Maar stel dat.. dan werk ik alsnog om te leven. Ik ben een keiharde werker, als ik een baan heb ga ik ervoor en als ik van mijn passie mijn werk kan maken dan ben ik het gelukkigste meisje op de wereld. Maar vooralsnog draait het niet om werk, maar om het leven te leven. Dus ik zal altijd werken zodat ik net iets meer uit het leven kan halen!

Bewonder – Wie bewonder jij? En waarom?

Wauw ik bewonder echt enorm veel mensen. Zo bewonder ik mensen die helaas niet meer onder ons zijn, maar die wel keiharde vechtlust en doorzettingsvermogen hebben getoond. Die positief in het leven bleven staan ondanks dat ze wisten dat zij nog maar kort te leven hadden. Daarnaast bewonder ik mijn ouders omdat zij alles hebben gedaan om het voor mij en mijn broertje zo goed mogelijk te maken. Nu nog zijn ze er dag en nacht voor ons.. Zo kan ik nog uren doorgaan over mensen die ik bewonder, maar dat wordt een beetje te.

Wie bewonder jij? 

Ik tag: Anita, Zomersproetje & Xaviera

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

12 reacties

 1. Nele op 8 april 2015 om 07:31

  heel leuk om te lezen dit. Had m al s zien voorbij komen en ga m later ook s gebruiken. Dank je voor t delen xx

 2. Miranda op 8 april 2015 om 07:59

  Wat een leuke tag. Origineel!
  Deze ga ik even onthouden. Mooi om je antwoorden te lezen!

 3. Jenn op 8 april 2015 om 10:12

  Leuke tag, en heel mooi ingevuld!

 4. Lifesabout op 8 april 2015 om 10:13

  Hele mooie TAG! Nou heb ik het liedje in mijn hoofd haha.

 5. Xaviera op 8 april 2015 om 10:55

  Wat een leuke en originele tag, deze heb ik nog niet eerder gezien. Mooie antwoorden heb je gegeven, ik hoop dat je van je passie je werk kunt maken. 🙂 Dankjewel voor het taggen, ik wil niet teveel tags plaatsen op mijn blog, maar ik neem hem binnenkort over!

 6. Vlijtig Liesje op 8 april 2015 om 11:43

  Leuk om te lezen! Ik zing nog wel eens op de fiets. Maar eerst kijk ik schichtig om me heen om niemand me ziet.

 7. Cindy op 8 april 2015 om 13:52

  Wat een mooie tag en veel dingen herken ik in mijzelf. Zo heb ik ook ooit eens gevochten op mijn 17e, ook door een ruzie te sussen haha. Mooi om je antwoorden te lezen!

 8. Anita|mindjoy op 8 april 2015 om 14:30

  Ik zag deze tag laatst voorbij komen en vond het idd ook een mooie. Thnx voor het taggen, ik zet hem op mijn lijstje.

 9. Malou op 8 april 2015 om 19:31

  Wat een leuke tag zeg, en heel mooi ingevuld 🙂

 10. Ella op 8 april 2015 om 21:09

  Jee, wat is ie mooi geworden! Ik ben heel erg blij dat je de tag hebt overgenomen! Up close & personal is het zeker geworden. Tough cooky ben jij, oftewel een hele sterke dame. Sterkte met je herstel!

 11. Tamara op 8 april 2015 om 22:18

  ooh wat een leuke tag om bij deze dingen stil te staan!

 12. Josan op 28 april 2015 om 10:12

  Tjonge ik zie je regelmatig voorbij komen in de verschillende blog groepjes. Maar als je dan leest wat mensen persoonlijk bezighoudt, maakt dat toch een indruk. Sterkte met je persoonlijk gevecht.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje