Zijn al mijn oktober doelen afgevinkt?

Goodbye-October-Tumblr-1

Op 1 oktober vertelde ik jullie over alle doelen en andere leuke dingen ik allemaal gepland had in oktober. Vandaag is alweer de laatste dag van de maand en daarom wil ik samen met jullie terug kijken op die doelen. Heb ik alles af kunnen vinken? Heb ik net zoveel plezier gehad aan de geplande afspraken dan ik van te voren dacht? Of is oktober één groot fiasco geworden?

Laten we starten met #Boektober

Het doel was om vier leesboeken te lezen en 1 boek over fotografie (Shoot! van Anki Wijnen). Ik ben bezig met het vierde leesboek, maar heb hem (op het moment van schrijven) nog niet uit helaas. Het doel is dus niet helemaal behaald, maar ik ben wel erg blij met het feit dat ik toch nog zoveel heb kunnen lezen! Binnenkort zal ik een artikel maken met alle vijf de boeken, dan kun je zien welke het waren en wat ik er nu eigenlijk van vond!

Dan de moeilijkste (in mijn ogen): Stoptober

Als je de introductie hebt gelezen van mijn doelen dan weet je dat ik niet rook en dat stoptober dan voor mij ook niets daarmee te maken heeft. Maar mijn man en ik wilden stoppen met snoepen. Voor een maand, gewoon om even af te kicken. We snoepten namelijk best veel. Een drastisch besluit maar hopelijk wel goed geweest! Uiteindelijk hebben we hem niet helemaal volbracht. Een aantal dagen geleden konden we aan niets anders meer denken dat snoepen en dat maakte ons niet de meest vrolijke mensen. Nu hadden we ook nog hele lekkere pompoen chocolaatjes gekregen in het Halloween pakket van Albert Heijn en die bleven ons aanstaren.

Dus we besloten om ze op te eten. En wat hebben we ervan genoten! Totaal geen spijt dat we eerder weer begonnen met snoepen en dit doel dus niet hebben kunnen afvinken. Niet alleen omdat het zo lekker was, maar ook omdat ik weer het besef kreeg dat het helemaal niet gezond is om jezelf iets volledig te ontzeggen. Dan krijg je alleen maar jojo effecten.

Geplande afspraken

Oktober stond bomvol van de leuke dingen. Zo had ik aan het begin van de maand het Meet the blogger congres. Dat was echt fantastisch. En weet je wat nog mooier is? Door mijn artikel hierover heb ik een ticket + overnachting voor volgend jaar gewonnen! Hoe gaaf is dat?!

Ook waren er twee blogger meetings gepland. Eentje met de Zuid mama’s en eentje met bloggers uit de Mama & Blogger groep. Beide meetings waren totaal anders, maar wel allebei erg gezellig! Hoop dit soort meetings vaker te hebben 🙂

Ook had ik de eer om een bruiloft te mogen fotograferen. Ik was weliswaar tweede fotograaf, maar heb zoveel van de ingehuurde fotograaf mogen leren. Hij was ook mijn bruidsfotograaf en ik wist sowieso dat er een klik was, dat scheelde al veel. Hij heeft me ook echt enthousiast gemaakt voor bruidsfotografie dus zodra ik straks weer helemaal de oude ben ga ik me daar ook eens wat meer op richten! bruidsfotografie

Al met al was het een geslaagde maand, ondanks dat ik niet alle doelen heb bereikt. Of ik komende maand ook weer zulke doelen heb? Nee, eigenlijk niet. Even een maandje rustig aan voor de hectiek van December aanbreekt!

Hoe was jouw oktober?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

6 reacties

 1. Marjolijn op 31 oktober 2015 om 08:48

  Je hebt toch aardig wat dingen af kunnen vinken, heel goed.
  En snoepen doet iedereen wel denk ik, en als je nu i.p.v. helemaal stoppen gewoon af en toe snoept dan mag dat vast wel en geniet je er nog meer van ook 😉

  Goed om te weten dat je je wil gaan richten op bruidsfotografie. Wij hebben nog niet officieel een datum, maar de bedoeling is dat wij volgend jaar gaan trouwen……..
  Mochten wij een datum hebben ga ik absoluut contact met je opnemen.

 2. Malou op 31 oktober 2015 om 11:02

  Een maandje zonder doelen is ook wel fijn 🙂 Ik ben nog bezig met mijn 2015 lijstje, maar daar staan ook nog heel veel dingen op die niet afgevinkt zijn..

 3. Anita op 31 oktober 2015 om 11:42

  Helemaal verbieden is idd ontzettend moeilijk! Je hebt je goed je best gedaan met de doelen en ook al zijn ze niet helemaal behaald zoals je zou willen. Je bent het toch aangegaan!

 4. Marguerita op 31 oktober 2015 om 14:37

  Gefeliciteerd, wat gaaf dat je gewonnen hebt met je blogje! Vond het ontzettend inspirerend om te lezen wat jullie allemaal hebben meegemaakt. Veel voorpret voor volgend jaar gewenst 🙂

 5. Nicole @ Everyday-Life.nl op 1 november 2015 om 00:10

  Tof dat je hebt gewonnen met je blog!! Gefeliciteerd!

 6. Cindy op 1 november 2015 om 20:07

  Prima om even een maandje geen doelen te hebben toch? Je hebt meer gelezen dan ik deze maand haha.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje