Zet de trend met Red-Rag

Ik ga even iets toegeven. Ik kende het merk Red-Rag namelijk niet. Ik heb me er nooit mee bezig gehouden, met merken, maar nu ik een dochtertje heb en deze blog begin ik het dus steeds interessanter te vinden. Soms komt er dus ook een persbericht voorbij met een merk die ik totaal niet ken, maar waar ik wel enorm enthousiast van wordt. Wanneer dit gebeurd ga ik direct naar de beeldbank van het merk en bekijk ik alle andere items die bij het merk horen. Dit deed ik ook bij Red-Rag en ik raakte alleen maar meer enthousiast. Wat een gave schoenen zag ik voorbij komen.

Het mooie aan de collectie vind ik dat stoer gecombineerd wordt met zachte stoffen, glitters, aparte details en dat alles maakt het ook hip. Het zijn geen standaard schoenen, nee je valt echt op. En dat vind ik leuk, wanneer mijn dochter opvalt. Nu heeft ze niet echt kleding of schoenen nodig om op te vallen, daar zorgt ze zelf wel voor. Maar het is altijd leuk om je kind kleding en schoenen aan te trekken die ze extra sprankelend maken. Ik was dus extra blij toen er een pakketje van Red-Rag bij de post zat.

Red-Rag-1

Bol AlgemeenBol Algemeen

En kijk nou wat een plaatjes! Fay zag ze en wilde ze direct aan. We hebben echt even alle troeven uit de kast moet halen om ervoor te zorgen dat ik eerst even foto’s kon maken. Want ze liep er echt mee weg. Zo leuk vind ik dat, ze begint al echt een eigen smaak te krijgen. Want ze laat ook heel duidelijk weten als ze iets niet mooi vind. Grappig is het, deze leeftijd!

Red-RagOp de foto zie je niet echt de juiste kleur naar voren komen. Ik vind hem namelijk juist vrij paarsig, waarbij er glitters zitten bovenin de hals van de schoen en voorop bij de tong van de schoen. Het fijne van deze schoenen is dat het veterschoenen zijn, maar er zit ook gewoon een rits in. Je hoeft dus normaliter alleen 1x de schoenen te strikken en dan kun je ze verder aan en uit trekken met de rits. Helaas hebben wij een jonge dame die de veters gewoon losmaakt, want een dubbele knoop krijg je er niet in, daarvoor zijn ze weer te kort. Dus veters strikken doen we hier toch een paar keer per dag.

Red-Rag-2Daarnaast is de schoen echt heel stevig en merk je dat het echt kwaliteit is. De zool is stevig maar flexibel en ook de rest van de schoen vormt zicht goed naar de voetjes van Fay. Ze heeft er afgelopen weekend het hele weekend mee gelopen en niet 1x keer heeft ze de schoenen uit willen trekken. Dat is bij de andere schoenen die ze heeft vaak wel zo. Dan zitten ze niet meer lekker denk ik.

Ik had gewild dat ze deze schoenen ook hadden toen ik jong was, echter vieren ze dit jaar hun 10e verjaardag dus ze bestaan nog niet zo lang. Red-Rag,Logo,PR4Kids_Red-Rag_logoKen jij de schoenen van Red-Rag al?

1 reactie op “Zet de trend met Red-Rag

Reageren is niet mogelijk.