Zes baby kapsels van Fay

Wanneer ik aan een baby denk dan denk ik aan hele kleine schattige wezentjes zonder haar. Tenminste, zo dácht ik altijd. Want het eerste wat we zagen toen Fay geboren werd was een flink bos met haar. Die bos met haren zijn eigenlijk nooit echt weggegaan. Ik vind het erg mooi en het lijkt me dan ook enorm gek om een baby te zien zonder haar. Puur omdat ik dit nu gewend ben.

Wat ook wel weer een voordeel is met zo’n mooie bos is dat je er heel veel mee kunt doen. Zo konden we al met 3 maanden een staartje maken met de lok van Fay. En zo’n haarband staat toch ook wel weer leuk bij zo’n kleine meid met haartjes. Het was wel een hele zoektocht naar speldjes die zo klein zijn dat je ze kunt gebruiken. Je hebt ze wel, maar vaak voor een flink prijskaartje.

Vandaag laat ik jullie zes baby kapsels zien die Fay de afgelopen tijd heeft gehad.

Bol AlgemeenBol Algemeen

zes baby kapselsDe meest recente. Het speldje. Nu de haren van Fay steeds langer en langer worden kunnen we bijna geen staartje meer maken want die valt dan alsnog voor haar ogen. Het staartje moet namelijk vooralsnog bovenop haar hoofdje. Met speldjes kunnen we gelukkig al heel veel en zo halen we de haartjes voor haar ogen weg plus het staat zo schattig!
zes baby kapselsDe haarband. Deze kocht ik bij Kleine Lucas en kon ik echt niet laten liggen. Fay vindt het tot nu toe wel prima om haarbanden te dragen maar ze haalt de mutsjes al van haar hoofd. Ben dus benieuwd hoe lang dit nog duurt..
zes baby kapselsDe lok. Fay heeft eigenlijk vanaf het begin af aan al een lok vooraan op haar hoofd. Bij die lok hoort een flinke weerborstel waarvan ik vermoed dat zij hem later zal gaan vervloeken. Maar tot nu toe is de lok gewoon geweldig. De lok leeft zijn eigen leven en eigenlijk hoef je er niet eens iets aan te doen.
zes baby kapselsThe wild one. Soms leeft die lok zo zijn eigen leven dat hij alle kanten op gaat staan. Ik vind het dan ook altijd een super leuk kapsel als ik lekker met mijn handen door haar haartjes ga en ze op deze manier blijven zitten.
zes baby kapselsNog een haarband maar bij deze zitten de haartjes niet netjes onder de band maar springt het heerlijk erbovenuit! Lekker dol, zoals ze is!
zes baby kapselsEn dan de palmboom he. Het beroemde staartje. Ik geloof dat ze met dit kapsel toch wel de meeste harten steelt hoor. Hoevaak ik wel niet een opmerking heb gehad over de palmboom of antenne of… Zie je, dat ding heeft al meer bijnamen dan ons meisje zelf! Het is dan ook wel echt een geweldig iets hoor, dat staartje!

Ben benieuwd wat ik met haar haren kan doen over een paar maanden. Misschien al een eerste vlecht? Dan moet ik wel flink oefenen hoor want ik kan dat niet eens bij mezelf haha. Hopelijk wel bij haar!

10 reacties op “Zes baby kapsels van Fay

Reageren is niet mogelijk.