XL Unboxing event van MGA Entertainment + winactie

Vandaag mocht ik, Ellen van MamaScrapelle, samen met dochterlief en 2 vriendinnen naar het MGA Entertainment XL Unboxing Event in Amsterdam. Natuurlijk met dresscode Unicorn want dat is een van de dingen waardoor ze dikke vriendinnen zijn. Eenhoorns, eenhoorns en uhh ohw ja eenhoorns! Toen we in het gebouw de lift uitstapten en ze eenhoorns zagen renden ze zo bijna het bord omver. Haha enthousiastelingen dus! Op naar de L.O.L. Surprise, de Poepsie Slijm en de Ready 2 Robot!! (Lees snel verder want een van deze drie kun je winnen..)

XL Unboxing Event

Het XL Unboxing Event vond plaats in het B gebouw in Amsterdam. In 3 zalen konden de kinderen aan de slag met unboxen van het speelgoed van MGA Entertainment. Schminck, speeltafels, ballenbad, candy tafels en meer was er beloofd. Dat het event XL werd genoemd dat kon ik mij toen ik de eerste zaal instapte wel voorstellen. WOW WOW en WOW! Ach vooruit nog een keer WOW. Echt waar, ik bevond mij in een ware feestruimte en kreeg de kriebels.. stiekem ben ik namelijk al bezig met het verjaardagsfeestje voor dochterlief en dacht aan zeemeerminnen, maar zo’n Unicorn feestje is ook hartstikke gaaf! Inspiratie genoeg gekregen vandaag in elk geval!

Bol AlgemeenBol Algemeen

XL ballonnen, een tafel met schminck waar je de meest prachtige creaties van kon maken, een grote badkuip en wc met eenhoorns erachter, een candy tafel met een prachtige regenboog erboven en dan nog een speeltafel waar we aan de slag konden met de Poopsie Slime Surprise Pack Series 1-1.

Poopsie Slime Surprise Pack

Het was natuurlijk een groot unboxing event dus er moest het een en ander uitgepakt worden. Nu heb ik wel eens slijm gemaakt met de kinderen maar ik had nog nooit met dit slijm gewerkt, dus ik had geen idee wat te doen. Gelukkig kwam er al snel hulp en 2 van de 3 meiden die ik mee had gingen aan de slag met de Poopsie slime Surprise Pack. Met wat hulp want zo makkelijk is de verpakking nog niet open te krijgen!

Poopsie Slime Surprise Pack xl unboxing event Poopsie Slime Surprise Pack xl unboxing event

Nadat je als een soort wcpapier ( vandaar die wc natuurlijk in de ruimte) de verpakking hebt open gemaakt komen er allemaal zakjes tevoorschijn. Hier zitten het eenhoorn eten, de glitter, een lepel en een beker in. De bedoeling is dat je 15 ml water in het parfumflesje giet, en dan nog eens 15 ml water met 5 parfumdruppels. Hierna voeg je het eerste zakje poeder, het eten, toe en dan moet je gelijk 1 minuut stevig schudden. Nu moet je het slijm 15 minuten laten staan. Na deze 15 minuten heb je slijm en dan kun je naar wens er nog glitter in doen of als je geluk hebt sparkles! Die zitten niet in elke verpakking heb ik begrepen. Spannend!! In de sleutelhanger of in het parfumflesje kun je dan je slijm bewaren.

L.O.L. Surprise

De serie van L.O.L. Surprise is weer verder uitgebreid. Naast de bekende poppetjes en huisdieren heb je nu ook de Eye Spy Series UnderWraps-poppen met 15 verschillende verrassingen. Met het vergrootglas ontdek je de codes om de capsule te openen. Hierin bevinden zich onder andere een vermomde pop, accessoires, schoenen, outfit, fles en meer!

De L.O.L Surprise Under Wraps is genomineerd voor speelgoed van het jaar 2018! En terecht want de makers weten deze serie zo goed uit te breiden. De capsule kun je namelijk ook nog gebruiken als pop standaard en natuurlijk als geheime handtas! Al die vakjes kunnen namelijk op slot en alleen jij weet de codes!

Op het XL Unboxing Event was er trouwens in de L.O.L. ruimte naast een gaaf ballenbad, waar mijn meiden geen tijd voor hadden want die waren druk aan het knutselen ook een giga groot L.O.L. huis! Echt super super gaaf! Zou die ook nog eens te koop zijn? Ik denk dat er serieus kinderen zijn die al zoveel L.O.L. ballen hebben uitgepakt dat die het huis wel weten te vullen.

Ready 2 Robot

Dat het Poopsie slijm en de L.O.L. ballen bestonden dat wist ik al wel. Maar van Ready 2 Robot had ik zelf nog nooit gehoord. Nou als wij een jongen hadden gehad dan wist ik het wel hoor. Super gaaf!

Net zoals de L.O.L. en de Poopsie kun je deze helemaal unwrappen en komen er in 3 lagen allemaal cadeautjes uit die je moet open maken. De verpakking is ietwat lastig te openen, maar dat is misschien ook wel een handigheidje die je onder de knie moet hebben. De laatste verrassing moet je uitdrukken. Daar zit in het slijm de bestuurder van je poppetje verstopt. Hoe meer Ready 2 Robot je hebt hoe gekker je poppetjes kunnen worden. Naast armen en benen zitten er ook geweren en andere wapens in verstopt. Jongens kunnen hier onschuldige gevechten mee naspelen dus.

Crate Creatures Surprise- Sizzle

Op een tafel stonden verder nog een heleboel verpakkingen met Crate Creatures. Die zaten opgesloten in een kist en je kon aan hun tong trekken en dan maken ze gekke geluiden haha. De ogen geven licht en trek je aan zijn staart dan gaat hij schudden met zijn armen. Maar eerst moet je hem natuurlijk wel zien te bevrijden! 45 geluiden heeft hij en er zijn 4 verschillende soorten. Ik kende dit ook nog niet en de meiden kozen allemaal als goodiebag de grote Poopsie Pooey Puitton dus hier kan ik je helaas niet meer over vertellen.

Crate Creatures Surprise- Sizzle

Unboxing the XL goodiebags

Bij een XL Unboxing Event heeft MGA Entertainment in stijl ook aan XL goodiebags gedacht. Zie in dit You Tube filmpje wat wij mee kregen van Ready 2 Robot, L.O.L. Surprise en Poopsie! Op mijn eigen blog zal ik daar later deze week meer over vertellen en laten zien zodra we de tijd hebben gehad om dit eens rustig uit te pakken. Nu eerst alle indrukken verwerken want wow wat zijn de meiden verwend!

Weet jij al wat je gaat kopen voor de feestdagen voor in de zak van Sinterklaas of onder de kerstboom? Had jij dit speelgoed gewild toen je klein was? Laat het vooral weten, ik ben benieuwd in elk geval!

Winactie Ready 2 Robot

Naast dat mijn gastblogger een hoop moois mee naar huis heeft gekregen mag ik zelf ook een Ready 2 Robot weggeven aan een van mijn lezers. Hoe doe je mee?

 1. Laat in een reactie achter dat je meedoet.
  Bij voorkeur op Facebook, maar als je dat niet hebt graag onder de blog (uiteraard met een geldig e-mailadres).
 2. Like Meisje-Eigenwijsje op Facebook

De actie loopt tot en met 20 oktober 2018. De winnaar is: Femke van Hooff, gefeliciteerd! (klik hier voor de winactie voorwaarden)

8 reacties op “XL Unboxing event van MGA Entertainment + winactie

 • Wat een gewledoge leuke dingen allemaal weer, ik loot heel graag mee om mijn zoon te kunnen verrassen

 • Super leuk voor ons neefje quincy , mijn dochter zou het te gek vinden om hem dat te mogen geven

 • Ready 2 Robot, het klinkt al leuk! Ik maak graag kans voor mijn zoontje van 3,5 jaar.
  Ik heb helaas geen FB.

 • Dit ken ik helemaal niet. Het ziet er leuk en verrassend uit en ik weet zeker dat dit in de smaak zal vallen bij mijn zoontje. Spannend!

 • WOW!!! wij kennen dit helemaal niet maar ik weet zeker dat de jongens hier heeeeeeel blij van worden!! oooo wat gaaf! en wat een boel leuks hebben jullie gezien, tof om te lezen! ik doe heel graag mee voor onze knullen want als sinterklaas dit meebrengt, worden zij wel dolblij hoor!!

 • Simone Mantel zegt:

  Wat een leuk artikel om te lezen en dit mijn dochter is er helemaal waus van dus ik doe graag voor haar mee

Reageren is niet mogelijk.