X-mas tag

Ik kreeg deze tag door van Jess en vond hem bij haar zo leuk dat ik hem ook graag overnam! Bij deze dus… 2 dagen voor kerst, hihi.

Wat is je favoriete kerstliedje?
Driving home for Christmas. Vraag me niet waarom hoor, maar de liedjes van Wham en Mariah komen me na een aantal keer horen de strot uit terwijl ik dit nummer mee kan blijven blehren! (vooral in de auto onderweg naar huis, haha)

Wat is je favoriete kerstfilm?

Oeh das een lastige, ik heb de laatste tijd zoveel kerstfilms gezien. Tsjah je moet wat als je thuis zit. Maar ik denk toch Miracle on 34th street. Lekker een golden oldie, maar hij blijft gewoon geweldig! Op nr 2 staat wel The Grinch, maar dat is eigenlijk meer omdat ik die film heb gezien in de bioscoop en ik geweldige herinneringen heb aan de reclames voorafgaand aan de film (lees: mijn tante haar lach is nogal aanstekelijk…).

Wat staat er bovenaan op je kerstverlanglijstje?

Ik heb niet zo’n lang lijstje gemaakt eigenlijk, doen namelijk met de schoonfamilie wel wat maar dat is met lootjes. Maar wat ik wel héél graag wil hebben is het boek van Blond Amsterdam ‘Almost Mama’. Dus ik hoop dat ik die dan ook krijg met kerst, hihi.

Wat is je favoriete make-up look voor de Kerst?

Uhm, heb niet echt een favo look. Doe geloof ik altijd hetzelfde, lijntje onder de ogen en mascara. En heel af en toe als ik er écht zin in heb foundation en een blush, maar dat is dan wel ‘extreem’ voor me. Wil ook soms nog wel een oogschaduw erop mikken, maar zoals je wel hebt gemerkt.. Ben niet echt iemand die veel met make-up bezig is. Wil overigens wel nagellak met kerst, dus hopelijk blijven mijn nagels nog een beetje fatsoenlijk.

Wat draag je het liefste tijdens de Kerst?

Het liefste draag ik een mooi jurkje. Maar dit jaar heb ik geen jurkjes meer die passen haha. Dus ik denk dat het gewoon een broek gaat worden met een mooi topje erop. Heb er “toevallig” een aangeschaft, een mooi topje, maar ja die kan ik uiteraard geen 3 dagen aan haha. Dus dat wordt nog lastig voor me!

Speel je liever buiten in de sneeuw, of geniet je binnen van een kop chocolademelk?

Ik ben normaal echt een buitenmens, maar ik heb zo’n hekel aan kou! Sneeuw vind ik leuk, maar met mij geen sneeuwballengevecht hoor, dan ben ik snel weer binnen. Wel vind ik het leuk om sneeuwpoppen te maken enzo, dus daarbij zie je me wel weer buiten. Oooh en slee rijden!! En dan daarna genieten van een warme kop met chocolademelk (en slagroom of mini marshmallows!)

Hoe ziet je ideale Kerst eruit?

Mijn ideale kerst is kerst in het buitenland. Ik heb het mee mogen maken samen met mijn familie in Spanje en dat was echt wel geweldig. Geen gedoe of geregel of heen en weer rijden van de ene plek naar de ander, maar gewoon lekker samen genieten. Verder heb ik ook kerst gevierd op Aruba, dat was zonder mijn familie en van te voren had ik het daar enorm moeilijk mee.
Maar het was echt magisch, we hadden een kerstboom geregeld en versierd, overal tussen de palmbomen hingen lichtjes, lange tafels buiten. Alles netjes aangekleed, de tafels en alle vrienden daar. En dan lekker buiten je kerstdiner hebben, naderhand met een beamer een film geprojecteerd op de witte muren.. Echt zalig!

Wat doe je met Kerst dit jaar?
Kerstavond gaan we naar mijn schoonouders om te gourmetten en de cadeaus uit te wisselen. Op 1e kerstdag gaan we samen met mijn ouders brunchen bij restaurant Heidehof hier in het dorp. Tweede kerstdag drop ik manlief af bij mijn schoonouders en ga ik even een uurtje naar mijn oma. Mijn opa is namelijk 2e kerstdag overleden een aantal jaar terug en ik wil die dag graag even bij die kant van de familie zijn. Daarna pik ik mijn man weer op en gaan we samen naar de lunch bij mijn broertje in zijn nieuwe appartement. Hij roept namelijk al 2 jaar dat hij in zijn nieuwe appartement kerst wil vieren en dat is dit jaar dus eindelijk zo ver. Vorig jaar was zijn appartement nog niet klaar. En na de lunch bij mijn broertje gaan we dan weer naar mijn schoonouders waar ook de zus & vriend, oom & tante, nichtjes en oma van mijn man zullen zijn en dat zal iets meer beladen worden omdat opa er dit jaar helaas niet meer bij is.

Heb je een echte kerstboom of een nepboom?

Wij hebben alleen een kleine nepboom, staat op de vensterbank. Er hangen alleen mini balletjes in en een engel gekregen van onze lieve neef en nicht J&J (komt helemaal uit Amerika!). Een echte boom had ik graag gewild maar met onze pup die echt nog te wild is en vooral in de puberteit is nu durven we het niet aan. Wel heb ik lampjes opgehangen voor de ramen en staan er nog wat leuke andere dingetjes in de woonkamer.

Wat voor kleur ballen zitten er in de boom?

Zilveren en blauwe. Echter heb ik ook een leuk glazen bakje staan en daar zitten dan weer rode balletjes in. Uiteindelijk wil ik ook alleen maar rood hebben.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Ik geef deze tag niet specifiek door. Dit omdat ik vooral veel lezers heb en maar weinig mensen die echt een eigen blog hebben. Mocht je deze tag toch willen overnemen, be my guest!!

Merry X-mas voor iedereen!

2 reacties op “X-mas tag

Reageren is niet mogelijk.