Word een superheld met Chloe’s superheld verkleedset + winactie

word-een-superheld

“Is het een vogel, is het een vliegtuig? Nee dat is het niet. Het is Mega Fay die je aan de hemel ziet.” Wanneer je mijn dochter vraagt wat ze later wilt worden zegt ze danseres en brandweer. Een tijd geleden was het alleen nog danseres maar sinds een paar maanden is daar ook de brandweer aan toegevoegd. Wanneer je haar vraagt waarom ze ook brandweer wilt worden zegt ze “omdat ik mensen wil redden, net als een superheld”.

Grote fantasie

Mijn dochter heeft een ontzettend grote fantasie. Dat past natuurlijk helemaal bij haar leeftijd, maar toch blijf ik me erover verbazen hoe ze soms zelfs in haar eentje de leukste rollenspellen heeft. Maar ondanks die grote fantasie blijkt ze toch best veel na te denken over wat wel en niet echt is. Zo is ze helemaal weg van Mega Mindy en van Supergirl, maar als ik haar dan vraag of zij ook een superheld wil zijn dan zegt ze “maar dat is helemaal niet echt hoor mama, dat is maar een filmpje”.

Word een superheld

Wel vindt ze het erg leuk om een superheld te spelen. Dus toen ze de Chloe’s superheld verkleedset kreeg was ze helemaal in de wolken. Het superheldenpak, geschikt voor kinderen tussen de 3 en 5 jaar, komt van Chloe’s toverkast. Dit is een kinderprogramma waarbij de vierjarige Chloe steeds weer een nieuwe magische wereld ontdekt als ze zichzelf verkleedt.

Het superheldenpak bestaat uit één geheel, waarbij ook nog handschoenen en een masker zitten.

toverkast superheld

Aangezien onze dochter enorm van verkleden houdt hebben we inmiddels een vrij grote verzameling met verkleedkleding. Zo zit daar nog een Bumba pak in, een prinsessenjurk, een minnie mouse jurk, een zebrapak, een pak van de grote boze wolf en nu dus ook het superheldenpak. En die laatste komt toch wel erg vaak tevoorschijn. Dan moet ik de boef spelen die haar knuffels hebben ontvoerd en dan komt zij ze redden. Ik moet altijd lachen om haar, want zodra ze haar masker op heeft dan is ze ook echt een superheld. Ze reageert dan ook niet meer op haar eigen naam 😉

Winactie superheld verkleedset

Heb jij ook zo’n superheld in huis? Dan wil je wellicht wel dit leuke verkleedsetje winnen. Let op: alleen in de maat 3 tot 5 jaar.

Wat moet je doen om kans te maken?

Laat een leuke reactie achter onder de blog. Het taggen van een superheld op Facebook of Instagram zorgt ervoor dat je extra kans maakt!

Deze winactie loopt tot en met 18 april. Meisje Eigenwijsje hoeft niet zorg te dragen voor herstel of vervanging als er producten door de post verloren gaan of beschadigd raken. (laat het wel even weten, misschien kan ik dan nog wat betekenen) De inhoud van de winactie, de prijs, de loting of prijsuitreiking staan niet open voor discussie.

Heb jij ook zo’n superheld in huis?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

12 reacties

 1. Anna op 9 april 2018 om 07:30

  Ik doe heel graag mee voor mijn dochter Julia…

  Facebook: An Na

 2. elisabeth maria martina op 9 april 2018 om 07:53

  er is niets wat mijn kleindochter liever doet als verkleden, dat vind ze helemaal te gek

 3. Nance op 9 april 2018 om 08:02

  Hier liggen overal verspreid altijd verkleedkleren, Spaanse jurk, prinsssenjurk maar stiekem wil ze ook graag een echte superheld zijn. ????

 4. Goele H op 9 april 2018 om 08:47

  Ik heb hier 2 kleine superhelden rondlopen. Ik doe dus graag mee!

 5. Kim Coenen op 9 april 2018 om 09:03

  OMG…. Dit is mega gaaf voor de kleine Liz!! Hier zal de diva zeker in gaan lopen stralen!! Als ik dit voor haar win weet ik zeker dat ik haar enorm gelukkig ga maken!

 6. Rory op 9 april 2018 om 09:24

  Wat een ge-wel-di-ge foto’s en wat ziet ze er te gek uit! Een echte superheld. Heel lief! Erg leuk dat ik haar onlangs bij PR4Kids wat langer heb gesproken.

 7. Marian B op 9 april 2018 om 11:01

  Dit zal het dochtertje van een goede vriendin prachtig vinden! Ze is helemaal van het verkleden tegenwoordig. Ze komt binnenkort logeren, dit zal een leuke verrassing zijn!

 8. Claudia Diependaal op 9 april 2018 om 11:28

  Ik verbaas me ook over de rollenspellen i haar eentje. De boekenkasten va haar poppenhuis werden laatst ambulances en ik moest even blussen want allebei dat ging niet. Zij moest met de popje naar t zkh, kijken of alles wel ok was. Haha. Stond ik dan met mijn handen als pistolen de brand te blussen. Want zo moet dat haha. Ik doe graag mee ze is nu 3.5.

 9. Janske op 10 april 2018 om 20:12

  Super leuke winactie! Hier ook zo’n fantasierijk meisje wat dol is op verkleden. Ik doe graag mee!

 10. Charlotte op 10 april 2018 om 20:15

  Welk kind is er nou niet dol op verkleden? Aukje in ieder geval wel en speelt ook regelmatig dat ze Mega Mindy is. Tijd voor een Mega Aukje pak dus 🙂

 11. Will op 16 april 2018 om 23:42

  Wat een leuk verkleedsetje.
  Leuk voor mijn jongste kleindochter die in mei 4 jaar wordt en ook een super heldin is.
  Graag doe ik mee, heb geen Facebook, maar volg op Bloglovin.

 12. Nelly op 17 april 2018 om 07:06

  Leuk voor mijn nichtje

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje