Ik won €200,- aan shoptegoed!

Alweer een tijdje geleden deed ik mee met een winactie bij de blog van Melissa. Een super leuke blog overigens om te volgen. Maar dat terzijde. Ik deed dus mee met een winactie waarbij je €200,- shoptegoed kon winnen van het Deense merk Pomp de Lux. Ik kende het merk eigenlijk niet zo goed, maar nadat ik de kleding bij haar kinderen had gezien en ook op de site van de Fantasticmoms raakte ik enorm enthousiast en duimde ik elke dag dat ik zou winnen. Mijn hoop erop was groot al achtte ik de kans erg klein in. Je kunt nagaan hoe blij ik was toen ik het bericht ontving dat ik dus wél gewonnen had!!

De website van Pomp de Lux

Ik ging direct op de website kijken naar de kledingstukken die ik graag wilde kopen voor de kleine meid. De website zelf is erg handig, je kunt kiezen in welke maatklasse je kleding wilt zien. Ook kun je aanklikken of je voor bovenkleding gaat, onderkleding, buitenkleding of accessoires. Je krijgt de kleding dan in een look te zien, wat ik zelf erg prettig vind aangezien ik dan veel beter een idee heb hoe iets zit. Wanneer je bijvoorbeeld op een trui klikt die je leuk vindt dan krijg je op diezelfde pagina ook de items van de look te zien en kun je deze in vrijwel 1 klik kopen. Schermafbeelding 2015-12-28 om 13.35.21

Zo heb ik bijvoorbeeld bovenstaand look gekocht. De items zijn los ook allemaal erg leuk, maar ook in deze combinatie zelf. De muts heb ik overigens niet gekocht en het vest is in werkelijkheid een stuk donkerder, maar dat vind ik juist wel prettig. De maillot koop je in twee stuks, degene die afgebeeld is en nog eentje in het grijs met zwarte bolletjes. Erg schattig. Het tuniekje daar twijfelde ik overigens heel erg over, maar hij staat ons meisje super!

De kleding van Pomp de Lux

Nu is het wel zo dat sommige kleding kan ‘afschrikken’. Er zitten gewoon dingen bij waar je van houdt of juist niet. Dus dan kan het zijn dat je denkt ‘dit is niks voor mij’. Maar als je de kleding afzonderlijk bekijkt zie je dat er veel fijne basic kleding tussen zit. Zo kocht ik dus die maillots, maar ook het leuke korte broekje en een leuk rokje die je afzonderlijk weer super kunt combineren met andere items. Ook kocht ik het jurkje wat je onder op de linkerfoto ziet en het truitje wat je op de rechterfoto ziet. Daarnaast nog een fijne tregging in het grijs en 4 paar sokjes. pomp de lux kleding

Omdat de kleding vanuit Denemarken gestuurd wordt heb je het niet de volgende dag in huis, maar de levering is er toch best snel. Ook ruilen gaat vrij makkelijk. Wel kan het voorkomen dat de maat waarin je wilt ruilen niet meer aanwezig is. Het duurt namelijk wel 2 weken voor de kleding geruild is. Zo had ik te grote kleding gekocht en terwijl ik het ruilde raakte 2 kledingstukken uitverkocht dus deze konden helaas niet meer geruild worden. Wel kreeg ik het geld direct terug op de rekening.

Niet de beste foto's, maar hier zie je het jurkje en de trui bij Fay!
Niet de beste foto’s, maar hier zie je het jurkje en de trui bij Fay!

Al met al heb ik dus hele goede ervaring met deze webshop en met de kleding zelf ook. Het is van hoge kwaliteit en zelfs na een aantal keer wassen ziet het er nog als nieuw uit. Oh ja, ze hebben nu ook nog eens een leuke SALE! Ik ben echt super blij met deze gewonnen prijs!! Nogmaals bedankt Melissa.

* Deze blog is niet gesponsord.

Wat is de gaafste prijs die jij ooit won?

20 reacties op “Ik won €200,- aan shoptegoed!

 • Leuke kleertjes zeg! Ik won ooit een huiskamerconcert van iemand uit Engeland. Was niet echt mijn muziek dus gaf aan dat ze de prijs aan iemand anders mochten geven, kreeg ik als vervangende prijs een laptop. Dikke prima! 🙂

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) zegt:

   Wauw dat is ook gaaf zeg! Ook super netjes dat ze je een andere prijs aanbieden..

 • WoW super prijs! Ik heb een keer een reischeque gewonnen, ik ging valdispert kopen bij de Etos omdat ik de volgende dag zou horen of ik nog een baan zou hebben. De volgende dag: geen baan meer en bij thuiskomst won ik de reischeque ??

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) zegt:

   Ook lekker! Behalve dan van je baan, maar die reischeque verzachtte het wellicht iets..

 • Gaaaahaaaf! Dat is nog eens een mooie prijs en heel netjes dat ze het zo hebben afgehandeld ook. Leuke dingen heb je uitgezocht voor Fay, staat haar heel snoezig

 • Oh en wat is de gaafste prijs die ik ooit won? Nou ja, eigenlijk geen prijs, maar ik werd uitgekozen uit tal van inzendingen voor het item in Robs Grote Tuinverbouwing waarbij hij iemand even helemaal in de bloemetjes zet 🙂 ik mocht kiezen tussen binnen of buiten en koos buiten, heb nog steeds veel plezier van alle mooie plantenbakken en tips die hij gaf. Was erg leuk om aan dit tv programma mee te werken en te zien hoe dat gaat. En ik voelde me zo ontzettend verwend!

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) zegt:

   Dat lijkt me ook leuk! Wij hebben geen tuin dus zou het binnen gedaan hebben hihi..

 • wat een toffe prijs! Mooie kleuren hebben de kleertjes!

  Het gaafste wat ik ooit won was een baby bjorn draagzak en omdat hij maanden vertraagd was kreeg ik er een wipstoel extra bij…super tof!

 • Wauw wat een gave prijs heb je gewonnen. De gaafste prijs die ik dit jaar heb gewonnen is een brandweerman Sam pakket voor mijn zoontje.

 • You’re welcome! Leuke spulletjes heb je uitgezocht! Het is ook echt een mooi merk. Mijn kinderen dragen het allebei met veel plezier 🙂 Ziet er leuk uit bij Fay op de foto’s! Veel draagplezier, gaat zeker lukken!

Reageren is niet mogelijk.