Ik won €200,- aan shoptegoed!

Alweer een tijdje geleden deed ik mee met een winactie bij de blog van Melissa. Een super leuke blog overigens om te volgen. Maar dat terzijde. Ik deed dus mee met een winactie waarbij je €200,- shoptegoed kon winnen van het Deense merk Pomp de Lux. Ik kende het merk eigenlijk niet zo goed, maar nadat ik de kleding bij haar kinderen had gezien en ook op de site van de Fantasticmoms raakte ik enorm enthousiast en duimde ik elke dag dat ik zou winnen. Mijn hoop erop was groot al achtte ik de kans erg klein in. Je kunt nagaan hoe blij ik was toen ik het bericht ontving dat ik dus wél gewonnen had!!

De website van Pomp de Lux

Ik ging direct op de website kijken naar de kledingstukken die ik graag wilde kopen voor de kleine meid. De website zelf is erg handig, je kunt kiezen in welke maatklasse je kleding wilt zien. Ook kun je aanklikken of je voor bovenkleding gaat, onderkleding, buitenkleding of accessoires. Je krijgt de kleding dan in een look te zien, wat ik zelf erg prettig vind aangezien ik dan veel beter een idee heb hoe iets zit. Wanneer je bijvoorbeeld op een trui klikt die je leuk vindt dan krijg je op diezelfde pagina ook de items van de look te zien en kun je deze in vrijwel 1 klik kopen. Schermafbeelding 2015-12-28 om 13.35.21

Zo heb ik bijvoorbeeld bovenstaand look gekocht. De items zijn los ook allemaal erg leuk, maar ook in deze combinatie zelf. De muts heb ik overigens niet gekocht en het vest is in werkelijkheid een stuk donkerder, maar dat vind ik juist wel prettig. De maillot koop je in twee stuks, degene die afgebeeld is en nog eentje in het grijs met zwarte bolletjes. Erg schattig. Het tuniekje daar twijfelde ik overigens heel erg over, maar hij staat ons meisje super!

De kleding van Pomp de Lux

Nu is het wel zo dat sommige kleding kan ‘afschrikken’. Er zitten gewoon dingen bij waar je van houdt of juist niet. Dus dan kan het zijn dat je denkt ‘dit is niks voor mij’. Maar als je de kleding afzonderlijk bekijkt zie je dat er veel fijne basic kleding tussen zit. Zo kocht ik dus die maillots, maar ook het leuke korte broekje en een leuk rokje die je afzonderlijk weer super kunt combineren met andere items. Ook kocht ik het jurkje wat je onder op de linkerfoto ziet en het truitje wat je op de rechterfoto ziet. Daarnaast nog een fijne tregging in het grijs en 4 paar sokjes. pomp de lux kleding

Omdat de kleding vanuit Denemarken gestuurd wordt heb je het niet de volgende dag in huis, maar de levering is er toch best snel. Ook ruilen gaat vrij makkelijk. Wel kan het voorkomen dat de maat waarin je wilt ruilen niet meer aanwezig is. Het duurt namelijk wel 2 weken voor de kleding geruild is. Zo had ik te grote kleding gekocht en terwijl ik het ruilde raakte 2 kledingstukken uitverkocht dus deze konden helaas niet meer geruild worden. Wel kreeg ik het geld direct terug op de rekening.

Niet de beste foto's, maar hier zie je het jurkje en de trui bij Fay!
Niet de beste foto’s, maar hier zie je het jurkje en de trui bij Fay!

Al met al heb ik dus hele goede ervaring met deze webshop en met de kleding zelf ook. Het is van hoge kwaliteit en zelfs na een aantal keer wassen ziet het er nog als nieuw uit. Oh ja, ze hebben nu ook nog eens een leuke SALE! Ik ben echt super blij met deze gewonnen prijs!! Nogmaals bedankt Melissa.

* Deze blog is niet gesponsord.

Wat is de gaafste prijs die jij ooit won?

20 reacties op “Ik won €200,- aan shoptegoed!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *