PLOG | Woezel & Pip, op zoek naar de sloddervos

Ik blog omdat schrijven mijn passie is en ik gewoon echt geniet van alle leuke interactie ook tussen de lezers en mijzelf. Ik geniet echt wanneer ik een mailtje krijg van iemand die naar aanleiding van een blog bepaalde stappen heeft ondernomen of die een lekker recept van me heeft uitgeprobeerd. Maar ik voel me ook enorm bevoorrecht door alle leuke dingen waar ik voor uitgenodigd word. Doordat ik nu vijf dagen in de week werk kan ik helaas niet meer overal naartoe. Maar in de week voor mijn werk startte kon ik nog samen met mijn moeder en dochter naar de theatervoorstelling van Woezel & Pip, op zoek naar de sloddervos.

img_8737

Na een ritje van iets langer dan een uur kwamen we in Breda aan bij het Chassé theater. We waren veel te vroeg, maar dat was niet zo erg want zo konden we lekker op ons gemak doen plus Fay kon lekker op haar gemak knuffelen met Woezel & Pip.

Bol AlgemeenBol Algemeen

img_8585

Ook stonden er allerlei fietsjes en steps zodat de kinderen zich daarmee konden vermaken. Een groot succes kan ik je vertellen. Fay wilde op de “stoere motor mama”.

img_8588

Voordat de voorstelling begon mocht de pers nog in groepjes van vijf op het podium om een foto van de cast (+ Dinand Woesthoff) te maken. Dat vond ik echt mega leuk want stiekem heb ik wel een kleine crush op Dinand haha. Ik was dan ook in mijn nopjes toen hij me een complimentje gaf met mijn oren. Mijn Woezel oren wel te verstaan, die had ik nog op mijn hoofd haha.

img_8589

Ik kon het daarna dan ook niet laten om samen met mijn Woezel oren een selfie te maken met de cast (en Dinand dus) op de achtergrond.

img_8591-1

En toen was het eindelijk zover. We mochten onze plekken in de zaal opzoeken en de voorstelling kon beginnen. Nog even een foto maken met zijn drietjes. Je ziet aan Fay dat ze niet helemaal fit is (haar wang is ook dikker), maar gelukkig heeft ze wel genoten.

img_0297

De voorstelling zelf was echt geweldig. Ik wist niet zo goed wat ik moest verwachten, zouden er mensen in pakken Woezel en Pip naspelen of hoe zouden ze dat doen? Dat was gelukkig niet zo, het ging nu heel natuurlijk eigenlijk.

img_8736

Fay was echt mega aan het genieten en deinde veelal ook lekker mee op de liedjes die tussendoor gezongen werden. En als Fay geniet, geniet ik natuurlijk ook!

img_0300

De voorstelling liep ook lekker vlot, ik had geen enkel moment dat ik dacht “het mag nu wel afgelopen zijn” en ook Fay had geen enkel moment van verveling of iets. Dat kwam waarschijnlijk ook wel omdat ze heel veel interactie hadden ook met het publiek. Vragen stellen, mee laten zoeken naar de sloddervos en meer.

img_0304

Ja het was echt genieten!!

img_0316

Toen de voorstelling ten einde kwam vond Fay het echt heel jammer. “Ik wil nog een keer Woezel & Pip mama” zei ze zelfs. Zo schattig!

img_8598

Op de terugrit naar huis was ze zichtbaar moe, maar ze wilde niet slapen. Want ze bleef maar praten over de sloddervos, Charlie en buurpoes.

Al met al echt een geslaagd uitje dus naar Woezel & Pip. Ook voor peuters van jonger dan drie jaar. Dat heeft onze dame maar weer bewezen. Wij bedanken Van Hoorne Entertainment en Dromenjager voor het uitnodigen en de productie van deze pracht voorstelling.

Wil jij ook naar Woezel & Pip, op zoek naar de sloddervos? Check dan op deze site of ze binnenkort misschien bij jou in de buurt spelen. 

7 reacties op “PLOG | Woezel & Pip, op zoek naar de sloddervos

Reageren is niet mogelijk.