Woezel & Pip “op zoek naar de Sloddervos” (winactie)

Op 20 januari ging de allereerste bioscoopfilm van Woezel & Pip in premiere. Je kon op menig andere blogs al kaartjes winnen voor de film en ook reviews lezen. Ik zelf zit op het moment dat dit artikel online komt in de bioscoop bij deze film. Dus ik kan nog niet zeggen wat ik ervan vind. Waar ik wel wat over kan zeggen is het boek wat ze erbij hebben uitgebracht. Want naast de bioscoopfilm is er ook een extra dik voorleesboek uitgebracht. En dit boek mag ik twee keer aan lieve lezers weggeven!

woezel en pip voorleesboek

 

Bol AlgemeenBol Algemeen

Verrassing! Charlie, het kleine neefje van Woezel en Pip komt logeren. De Wijze Varen is bijna jarig, dus het is groot feest! Maar dan blijkt het cadeau spoorloos verdwenen. Komt het soms door… de Sloddervos? Die pakt alles wat je niet opruimt, heeft de Wijze Varen gezegd. Woezel en Pip geloven er niks van. Maar er verdwijnen steeds meer spullen. Bestaat hij dan toch…? Zonder cadeau is het geen feest. Samen met hun vriendjes gaan Woezel en Pip op zoek naar de Sloddervos.

Review

Ik wist dat we het boek binnen zouden krijgen, maar ik wist niet dat hij zo groot, mooi en dik zou zijn. Wat een fijne verrassing. Ikzelf was al enorm onder de indruk van de mooie kleuren, het lettertype en de grootte van de letters en de mooie tekeningen die erin staan. Maar ook onze kleine meid stond te springen om Woes & Pip! Heel geconcentreerd bekeek ze alle bladzijdes en hoorden we regelmatig ‘mooooooi’ uit haar mond komen. _MG_0898

Ook het lezen samen met papa was een succes. Voor papa zelf ook, aangezien hij dyslectisch is maar door de grote letters kon hij het toch vrij makkelijk lezen. _MG_0902

Winactie

Wil jij nu ook zo’n geweldig mooi (voor)leesboek voor je kind(eren)? Ik mag twee mooie exemplaren weggeven! Ze liggen al in een envelop klaar hier in huis, dus ik hoef alleen nog maar jouw adres op te schrijven.

Het enige wat je hoeft te doen is een reactie achter laten.

Ben jij al naar de film geweest?

44 reacties op “Woezel & Pip “op zoek naar de Sloddervos” (winactie)

 • Alicia Hofman-Voshol zegt:

  Nog niet naar de film geweest. Ik twijfel nog een beetje of mijn dochter niet te jong is maar ik waag graag een kansje om het boek te winnen. Super leuk!

 • Linda van de Weijer zegt:

  Graaaaaag! Ik vrees dat onze wildebras de film niet zal volhouden maar een mooi boek is altijd welkom!

 • Wat een leuke winactie! Mijn kleine meid is dol op woezel en pip maar ik denk dat ze nog ietsjes te jong is om naar de film te gaan. Daarom waag ik graag een kans om voor haar dit leuke woezel en pip boek te winnen.

 • Ik doe graag mee voor mijn peuter! Niet naar de film geweest, en nog twijfel of we dat gaan doen aangezien hij 2,5 is. Maar de boeken worden hier verslonden!

 • Anna Wienen zegt:

  Heel leuk! Mijn nichtje is helemaal gek van woezel en pip… Helaas nog te jong voor de film..

 • jacksons_mommy_ zegt:

  Hier een grote woezel en pip liefhebber. Ik twijfel heel erg om naar de film te gaan. Jackson kan denk ik nooit zolang stil zitten ? Dus wij maken heel graag kans op een boek, zodat wij thuis lekker het verhaal kunnen lezen !!

  Hoe ging het met Fay in de bios ?

 • Wauw wat een prachtig dik boek! Daar worden wij bier heel blij van! Elke avond lees ik bij ieder kind een eigen verhaal ben benieuwd wie dit boek wil lezen, ik denk iedereen!

 • Wat een leuk actie! Wij hebben een meisje van 15 maanden dat gek is op Woezel en Pip. Het liefst leest ze de boekjes de hele dag.
  Ze is nog te jong voor de film, maar een voorleesboek lijkt me super leuk!! ?

 • Oh die willen wij wel winnen! Wij zijn gek op Woezel en Pip! We zijn nog niet naar de film geweest omdat ik denk dat Aukje niet zolang stil kan zitten kijken haha. Veel plezier!

 • O wij doen graag mee met deze winactie. Beide kids hebben elke avond een Woezel of Pip,in bed. En wel een paar boekjes, maar een nieuwe zou zo leuk zijn. Kunnen we ’s avonds eerst lezen over Woezel en Pip en dan lekker met ze onder de wol.

 • Ik zou dit boek dolgraag winnen voor onze dochter. Een grotere fan bestaat er haast niet. Als ik een filmpje van ze op zet, dan zit ze te dansen voor de tv.
  Het zou een geweldig verjaardagscadeau voor haar zijn!

 • Ja, wij zijn vorig weekend naar de film geweest! Voor mijn beide jongens de allereerste keer! De dag erna had Papa iets op de grond laten liggen en toen zei mijn oudste: “Papa is ook een beetje een sloddervosje hè?” Ik moest zo lachen!! Dus dat boekje zouden we heeel graag ook thuis lezen.

 • Wat een super leuke winactie. Wij zijn nog niet naar de bios geweest maar misschien dat we deze regenachtige zondag met zn drietjes gaan. Als ik het boek win neem ik hem graag mee naar school van mijn dochtertje waar ik voorleesmoeder ben.

 • Wat leuk, ik doe graag mee voor Nomi! Die grote letters zouden voor mijn man ook wel handig zijn denk ik, hij is namelijk ook dyslectisch.

 • Wat een leuke winactie en tof boekje. Ik doe graag mee, voor het kindje van mijn beste vriendinnetje. Die vind het zó geweldig Woezel & Pip.

 • Aan Meisje Eigenwijsje,

  Wij smelten voor Woezel en Pip. De bioscoopfilm staat wel in de planning. Zou voor mijn dochtertje van 3 haar eerste bioscoop avontuur zijn. We hebben de 16 uitdeelboekjes ook (hoezo uitdelen …lekker zelf lezen).
  Mijn oudste dochter vindt Woezel en Pip ook nog steeds erg leuk.
  Ben zowel benieuwd naar de film als het boek. Ben gek op voorlezen voor mijn dochters.
  Dus JAAAAAAAAA doe heel graag mee.

 • jolein koolske zegt:

  Oh wat super leuk !! Ik doe dolgraag mee want mijn dochters gaan dat heel leuk vinden 🙂 Ik zou morgen met mijn oudste dochter gaan maar ik heb mijn man verteld dat hij maar mee moet gaan want hij werkt altijd veel en zo heeft hij ook even een leuk momentje met onze oudste dochter. Hij heeft al zo een zin er in omdat hij dan lekker even een papa/dochter momentje heeft. Ik vind het stiekem jammer dat ik niet mee ga want had er oom zin in hahha maar ja plezier zullen ze zeker hebben en dan is het goed 🙂

 • Lenne is nog te klein om naar de film te gaan, maar niet om voor te lezen. Net voor ik deze reactie typ, heb ik haar net een verhaaltje voorgelezen over “Uil gaat op vakantie”. Ook al is ze nog klein, toch kan ze al aandachtig luisteren terwijl ik voorlees. Ik ben zelf een boekenliefhebber, dus hoop dit te kunnen doorgeven aan mijn dochter. Ik doe heel graag mee met je winactie!

 • Wij zijn al naar de film geweest en mijn dochter is er nog vol van! Om thuis dan het boek te kunnen lezen, zal ze geweldig vinden! Ik doe dus heel graag mee!

 • Wat leuk om te zien hoe papa en dochter zo aan het lezen zijn. Leuk zo een groot, mooi boek! Ik heb zelf geen kids, maar zou dit boek dan kado geven. Voor iemand met kinderen, kun je hier alleen maar goed doen!

 • Miekske Dingens zegt:

  We zijn jammer genoeg nog niet naar de film gaan kijken. Daarom dat we graag een kansje maken op dit leuke boekje!
  Fingers crossed voor onze kapoen!

 • Ik doe graag mee. Daelyn is gek op boeken en wordt graag voorgelezen. Als ik geen tijd heb, dan is Damien zo lief om zijn kleine zusje voor te lezen. In de carnavalsvakantie gaan Daelyn en ik samen naar de bioscoop. Moeder-dochter dagje. 🙂

 • Wat een leuke winactie! Ik heb de kaartjes al voor de film maar nog niet heen geweest. Ik zou echt ontzettend graag dit boek willen winnen. Onze mini-me is dol op voorlezen en stapelgek op woezel & pip!

 • S.Hubregtse zegt:

  Woezel en Pip beleven zoveel avonturen, die van Bas (4) wel eeuwig mogen duren. Ze gaan op vakantie, of spelen in de tovertuin, ze kunnen verdwalen, bang zijn of vallen in het puin. Het is altijd weer genieten, als ze met de raket naar de maan schieten. Daarom willen we graag nog meer verhalen lezen en zien, want van ons krijgen Woezel en Pip een dikke 10 !

 • Ja lijkt me erg leuk! Wij hebben een zoon van 8 maanden en die is erg druk maar als je voor gaat lezen komt bij lekker tot rust

Reageren is niet mogelijk.