Woezel & Pip “op zoek naar de Sloddervos” (winactie)

MG_0902

Op 20 januari ging de allereerste bioscoopfilm van Woezel & Pip in premiere. Je kon op menig andere blogs al kaartjes winnen voor de film en ook reviews lezen. Ik zelf zit op het moment dat dit artikel online komt in de bioscoop bij deze film. Dus ik kan nog niet zeggen wat ik ervan vind. Waar ik wel wat over kan zeggen is het boek wat ze erbij hebben uitgebracht. Want naast de bioscoopfilm is er ook een extra dik voorleesboek uitgebracht. En dit boek mag ik twee keer aan lieve lezers weggeven!

woezel en pip voorleesboek

 

Verrassing! Charlie, het kleine neefje van Woezel en Pip komt logeren. De Wijze Varen is bijna jarig, dus het is groot feest! Maar dan blijkt het cadeau spoorloos verdwenen. Komt het soms door… de Sloddervos? Die pakt alles wat je niet opruimt, heeft de Wijze Varen gezegd. Woezel en Pip geloven er niks van. Maar er verdwijnen steeds meer spullen. Bestaat hij dan toch…? Zonder cadeau is het geen feest. Samen met hun vriendjes gaan Woezel en Pip op zoek naar de Sloddervos.

Review

Ik wist dat we het boek binnen zouden krijgen, maar ik wist niet dat hij zo groot, mooi en dik zou zijn. Wat een fijne verrassing. Ikzelf was al enorm onder de indruk van de mooie kleuren, het lettertype en de grootte van de letters en de mooie tekeningen die erin staan. Maar ook onze kleine meid stond te springen om Woes & Pip! Heel geconcentreerd bekeek ze alle bladzijdes en hoorden we regelmatig ‘mooooooi’ uit haar mond komen. _MG_0898

Ook het lezen samen met papa was een succes. Voor papa zelf ook, aangezien hij dyslectisch is maar door de grote letters kon hij het toch vrij makkelijk lezen. _MG_0902

Winactie

Wil jij nu ook zo’n geweldig mooi (voor)leesboek voor je kind(eren)? Ik mag twee mooie exemplaren weggeven! Ze liggen al in een envelop klaar hier in huis, dus ik hoef alleen nog maar jouw adres op te schrijven.

Het enige wat je hoeft te doen is een reactie achter laten.

Ben jij al naar de film geweest?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

44 reacties

 1. Alicia Hofman-Voshol op 30 januari 2016 om 06:38

  Nog niet naar de film geweest. Ik twijfel nog een beetje of mijn dochter niet te jong is maar ik waag graag een kansje om het boek te winnen. Super leuk!

 2. Linda van de Weijer op 30 januari 2016 om 07:40

  Graaaaaag! Ik vrees dat onze wildebras de film niet zal volhouden maar een mooi boek is altijd welkom!

 3. Brenda op 30 januari 2016 om 07:44

  Wat een leuke winactie! Mijn kleine meid is dol op woezel en pip maar ik denk dat ze nog ietsjes te jong is om naar de film te gaan. Daarom waag ik graag een kans om voor haar dit leuke woezel en pip boek te winnen.

 4. Mer op 30 januari 2016 om 07:58

  Ik doe graag mee voor mijn peuter! Niet naar de film geweest, en nog twijfel of we dat gaan doen aangezien hij 2,5 is. Maar de boeken worden hier verslonden!

 5. Bernie op 30 januari 2016 om 08:04

  Ik doe graag mee voor de kleinkinderen.

 6. Anna Wienen op 30 januari 2016 om 08:14

  Heel leuk! Mijn nichtje is helemaal gek van woezel en pip… Helaas nog te jong voor de film..

 7. jacksons_mommy_ op 30 januari 2016 om 08:24

  Hier een grote woezel en pip liefhebber. Ik twijfel heel erg om naar de film te gaan. Jackson kan denk ik nooit zolang stil zitten ? Dus wij maken heel graag kans op een boek, zodat wij thuis lekker het verhaal kunnen lezen !!

  Hoe ging het met Fay in de bios ?

 8. elisabeth maria martina op 30 januari 2016 om 08:29

  voorlezen over woezel&pip is altijd feest

 9. Marjo op 30 januari 2016 om 08:31

  Wauw wat een prachtig dik boek! Daar worden wij bier heel blij van! Elke avond lees ik bij ieder kind een eigen verhaal ben benieuwd wie dit boek wil lezen, ik denk iedereen!

 10. Baukje op 30 januari 2016 om 08:32

  Dat zou erg leuk zijn voor mijn 2 mannetjes. Die zijn fan van woezel & PiP!

 11. Marjolein op 30 januari 2016 om 08:33

  Wat een leuk actie! Wij hebben een meisje van 15 maanden dat gek is op Woezel en Pip. Het liefst leest ze de boekjes de hele dag.
  Ze is nog te jong voor de film, maar een voorleesboek lijkt me super leuk!! ?

 12. Charlotte op 30 januari 2016 om 08:44

  Oh die willen wij wel winnen! Wij zijn gek op Woezel en Pip! We zijn nog niet naar de film geweest omdat ik denk dat Aukje niet zolang stil kan zitten kijken haha. Veel plezier!

 13. Marian Zw. op 30 januari 2016 om 08:44

  O wij doen graag mee met deze winactie. Beide kids hebben elke avond een Woezel of Pip,in bed. En wel een paar boekjes, maar een nieuwe zou zo leuk zijn. Kunnen we ’s avonds eerst lezen over Woezel en Pip en dan lekker met ze onder de wol.

 14. Judith op 30 januari 2016 om 08:45

  Ik zou dit boek dolgraag winnen voor onze dochter. Een grotere fan bestaat er haast niet. Als ik een filmpje van ze op zet, dan zit ze te dansen voor de tv.
  Het zou een geweldig verjaardagscadeau voor haar zijn!

 15. Heleen M op 30 januari 2016 om 08:56

  Ja, wij zijn vorig weekend naar de film geweest! Voor mijn beide jongens de allereerste keer! De dag erna had Papa iets op de grond laten liggen en toen zei mijn oudste: “Papa is ook een beetje een sloddervosje hè?” Ik moest zo lachen!! Dus dat boekje zouden we heeel graag ook thuis lezen.

 16. patricia op 30 januari 2016 om 08:59

  Wat een super leuke winactie. Wij zijn nog niet naar de bios geweest maar misschien dat we deze regenachtige zondag met zn drietjes gaan. Als ik het boek win neem ik hem graag mee naar school van mijn dochtertje waar ik voorleesmoeder ben.

 17. Tamara op 30 januari 2016 om 09:20

  Wij doen graag mee! Hier een groot fan van Woezel en Pip

 18. Lisette op 30 januari 2016 om 09:52

  Ik doe graag mee aan deze winactie en hoop dit leuke boek te winnen voor mijn dochter ?

 19. Gera op 30 januari 2016 om 10:45

  Jaaaa leuk!
  Ons andere w en p boek is letterlijk stukgelezen en ligt helemaal uit elkaar ;).

 20. Alexandra op 30 januari 2016 om 11:02

  Ik wil heel graag meedoen! Wat een mooi boek!

 21. Malou op 30 januari 2016 om 13:15

  Wat leuk, ik doe graag mee voor Nomi! Die grote letters zouden voor mijn man ook wel handig zijn denk ik, hij is namelijk ook dyslectisch.

 22. Sas op 30 januari 2016 om 13:20

  Wat een leuke winactie en tof boekje. Ik doe graag mee, voor het kindje van mijn beste vriendinnetje. Die vind het zó geweldig Woezel & Pip.

 23. Alyt op 30 januari 2016 om 13:58

  Aan Meisje Eigenwijsje,

  Wij smelten voor Woezel en Pip. De bioscoopfilm staat wel in de planning. Zou voor mijn dochtertje van 3 haar eerste bioscoop avontuur zijn. We hebben de 16 uitdeelboekjes ook (hoezo uitdelen …lekker zelf lezen).
  Mijn oudste dochter vindt Woezel en Pip ook nog steeds erg leuk.
  Ben zowel benieuwd naar de film als het boek. Ben gek op voorlezen voor mijn dochters.
  Dus JAAAAAAAAA doe heel graag mee.

 24. jolein koolske op 30 januari 2016 om 14:05

  Oh wat super leuk !! Ik doe dolgraag mee want mijn dochters gaan dat heel leuk vinden 🙂 Ik zou morgen met mijn oudste dochter gaan maar ik heb mijn man verteld dat hij maar mee moet gaan want hij werkt altijd veel en zo heeft hij ook even een leuk momentje met onze oudste dochter. Hij heeft al zo een zin er in omdat hij dan lekker even een papa/dochter momentje heeft. Ik vind het stiekem jammer dat ik niet mee ga want had er oom zin in hahha maar ja plezier zullen ze zeker hebben en dan is het goed 🙂

 25. Elise op 30 januari 2016 om 18:09

  Ja de film was super schattig. Ik doe graag mee voor mijn kindjes!

 26. Kirsten op 30 januari 2016 om 20:27

  Lenne is nog te klein om naar de film te gaan, maar niet om voor te lezen. Net voor ik deze reactie typ, heb ik haar net een verhaaltje voorgelezen over “Uil gaat op vakantie”. Ook al is ze nog klein, toch kan ze al aandachtig luisteren terwijl ik voorlees. Ik ben zelf een boekenliefhebber, dus hoop dit te kunnen doorgeven aan mijn dochter. Ik doe heel graag mee met je winactie!

 27. Volgmama op 30 januari 2016 om 21:07

  Leuk! Wij zijn nog niet naar de film geweest.

 28. Fleur V op 30 januari 2016 om 21:14

  Wij zijn al naar de film geweest en mijn dochter is er nog vol van! Om thuis dan het boek te kunnen lezen, zal ze geweldig vinden! Ik doe dus heel graag mee!

 29. Tasja op 30 januari 2016 om 21:26

  Wat leuk om te zien hoe papa en dochter zo aan het lezen zijn. Leuk zo een groot, mooi boek! Ik heb zelf geen kids, maar zou dit boek dan kado geven. Voor iemand met kinderen, kun je hier alleen maar goed doen!

 30. Miekske Dingens op 30 januari 2016 om 22:16

  We zijn jammer genoeg nog niet naar de film gaan kijken. Daarom dat we graag een kansje maken op dit leuke boekje!
  Fingers crossed voor onze kapoen!

 31. Pel op 30 januari 2016 om 22:43

  Ik heb alleen een setje gekregen om weg te geven! 🙁 Dus ik loot graag mee voor mijn eigen zoontje 🙂

 32. Maureen op 31 januari 2016 om 09:52

  Zo leuk voor mn kleine grote fan!

 33. laura op 31 januari 2016 om 10:37

  Ik doe graag mee. Daelyn is gek op boeken en wordt graag voorgelezen. Als ik geen tijd heb, dan is Damien zo lief om zijn kleine zusje voor te lezen. In de carnavalsvakantie gaan Daelyn en ik samen naar de bioscoop. Moeder-dochter dagje. 🙂

 34. MARIJKE op 31 januari 2016 om 10:45

  Wat een leuke winactie! Ik heb de kaartjes al voor de film maar nog niet heen geweest. Ik zou echt ontzettend graag dit boek willen winnen. Onze mini-me is dol op voorlezen en stapelgek op woezel & pip!

 35. S.Hubregtse op 31 januari 2016 om 12:00

  Woezel en Pip beleven zoveel avonturen, die van Bas (4) wel eeuwig mogen duren. Ze gaan op vakantie, of spelen in de tovertuin, ze kunnen verdwalen, bang zijn of vallen in het puin. Het is altijd weer genieten, als ze met de raket naar de maan schieten. Daarom willen we graag nog meer verhalen lezen en zien, want van ons krijgen Woezel en Pip een dikke 10 !

 36. Nicole op 31 januari 2016 om 15:13

  Hier maak ik graag kans op voor onze kleine man die momenteel helemaal gek is van voorlezen en van boekjes! Leuk!

 37. Lies op 31 januari 2016 om 21:36

  Super leuk en schattig!! <3

 38. Iris op 1 februari 2016 om 09:31

  Wat een leuk boek, hier zou ik mijn peuter erg blij mee kunnen maken

 39. Danielle op 1 februari 2016 om 10:57

  Ik wil het boek graag winnen zodat ik mijn neefje en pasgeboren nichtje voor kan lezen! Woezel en Pip is altijd een succes 😀

 40. Franske op 1 februari 2016 om 12:32

  Oh dat lijkt me leuk voor onze kleinkinderen

 41. 2voeters op 1 februari 2016 om 12:34

  Oh die zou ik ook graag willen

 42. Wendy op 1 februari 2016 om 12:41

  Superleuk! Ik doe graag mee voor mijn dochtertje!

 43. Theersssss op 1 februari 2016 om 12:48

  Ja lijkt me erg leuk! Wij hebben een zoon van 8 maanden en die is erg druk maar als je voor gaat lezen komt bij lekker tot rust

 44. Susanne op 1 februari 2016 om 22:25

  Wat een mooi boek! Hier gaat ons zoontje zeker weten van genieten aangezien hij helemaal woezel en pip fan is!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje