Witte sneakers met glitter | Outfit of the Fay

zwart-wit-outfit-sneakers

Een poosje geleden kreeg Fay een pakketje binnen. Alleen al het feit dat er een pakketje kwam speciaal voor haar vond ze al geweldig. Maar van de inhoud werd ze helemaal enthousiast. Er zaten namelijk sneakers in van Hummel. En niet zomaar sneakers. Nee witte sneakers.. mét glitters! Heel groot was de teleurstelling toen bleek dat ze nog te groot waren. Maar inmiddels zijn haar voetjes gegroeid en past ze de sneakers wél.

Ze passen eindelijk!

Aangezien onze dochter al een paar schoenen in huis had in maat 26 was het in mijn ogen niet meer dan logisch om deze Hummel sneakers ook in maat 26 te vragen. Echter bleken ze veel te groot want nadat ze heel eigenwijs toch de schoenen aan wilde viel ze er binnen een half uur al vier keer mee. Ze moesten dus nog even terug de kast in tot haar voeten wat gegroeid waren… Je snapt dus hoe blij ze was toen ze eindelijk de schoenen aan kon.

Echt outfit foto’s maken met een eigenwijze peuterdame dat is dus bijna niet te doen. Want op de foto gaan vindt ze mega leuk, maar niet wanneer het ‘moet’. Maar zeg nou zelf, juist dit soort foto’s zijn eigenlijk de leukste. Lekker gek, niet gemaakt maar gewoon in een woonkamer waarbij de grootste troep aan de kant geschoven is en de rest gewoon op de tafel en vensterbank ligt 😉

Outfit of the Fay

Bij haar mooie sneakers horen natuurlijk ook kekke kniesokken haha, dus koos onze kleine grote dame deze hippe sokken uit.

Ze wilde er een leuk jurkje op aan, maar had eigenlijk een heel andere in haar gedachten. Echter vond ik deze net iets beter passen dus zo gezegd, zo gedaan. De outfit was compleet! Nog even de haren in twee mooie vlechten (niet door mij hoor, ik bak daar niets van haha) en klaar is kees.

De Hummel sneakers koop je oa bij Kleertjes.com en kosten €49,95
De kniesokken zijn van Jola Mode en kosten per 2 paar €3,95
Het jurkje is van Funkie XS uit een eerdere collectie.

De Hummel schoenen hebben we opgestuurd gekregen.

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden ,
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

7 reacties

 1. marije op 5 juli 2017 om 06:28

  Wat een leuke outfit! Ik kan mij voorstellen dat ze heel blij was met haar nieuwe sneakers

 2. MarjonS op 5 juli 2017 om 06:59

  Stoere meiden outfit!
  en de glitters maken de sneakers net iets aparter.

 3. Nicole op 5 juli 2017 om 07:28

  Geweldige outfit! En die schoenen zijn ook echt tof zeg. En wat een verschil zit er in schoenen he. Hier 3 paar mt 24 staan en ze kan er maar 1 van aan de rest is veel te groot.

 4. Maaike op 5 juli 2017 om 08:22

  Oh die sokken! Die zijn haast nog leuker als de schoenen. Maar de sneakers mogen er wezen hoor! Lijkt me ook makkelijk dat ze haast overal wel bij passen.

 5. Marieke op 5 juli 2017 om 13:51

  Wat een superleuke outfit! En normaal doen op foto’s, hoe dan? Hahahaha!!

 6. Els op 5 juli 2017 om 17:16

  Knappe meid hoor :-).

 7. Karin op 5 juli 2017 om 21:58

  Aaah wat een hippe outfit! Het staat haar geweldig! Ik vind witte sneakers voor kindjes zo leuk. Kan niet wachten tot ik ze ook mag kopen 😀
  Leuk artikel!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje