Wist je dat.. (weetjes over Fay)

In januari heb ik nog een ‘wist je dat..’ over mezelf geschreven maar het leek me ook leuk om er eentje te maken over Fay. Niet meer dan logisch eigenlijk wanneer je je blog naar haar genoemd hebt. Dat is dan ook direct het eerste “weetje”, aangezien niet iedereen dat ook weet. Meisje Eigenwijsje = Fay, mijn dochtertje. Benieuwd naar de andere leuke weetjes over haar? Lees dan snel verder.. 

Wist je dat…

♡ Fay het leuk vind om met haar handen in mijn shirt te graaien naar mijn borsten en dan schaterlachend: tiet roept? Ja ook in een vol restaurant! Hoe ze erbij komt weet ik niet, want ik heb geen borstvoeding gegeven ofzo, tenminste niet lang genoeg voor haar om zonder blik of blozen mijn truitjes naar beneden te trekken.

♡ Fay enorm van verstoppertje houdt? Uiteraard is het verstoppen achter haar eigen handen enorm populair nu, maar ze verschuilt zich ook wel eens achter mij, onder de tafel, en in haar tipitent. Die laatste is volgens mij wel haar favoriet.

Bol AlgemeenBol Algemeen

♡ Fay regelmatig paardje wil rijden op de honden? Dit is niet iets wat wij toestaan, maar soms doet ze het stiekem toch.

♡ ik regelmatig koffie van haar krijg + taart? Dit maakt ze dan in haar Ikea keukentje. Van wie ze het heeft dat je koffie altijd met taart moet serveren weet ik niet, maar ik kan niet wachten tot de dag dat de koffie en de taart echt zijn.

IMG_8125

♡ wanneer iemand huilt Fay haar fiep wil brengen? Zie ziet dat echt als haar troostmiddel. Gelukkig komt ze ook altijd knuffelen en kusjes geven als je verdriet hebt.

♡ Fay enorm dol is op haar kleine nichtje Guusje en enorm uitkijkt naar de vrijdagen zodat ze met haar kan spelen?

♡ Fay enorm gek is op haar oma’s, maar zodra ‘opa’ binnenkomt ze niemand meer ziet staan?

♡ Fay maar liefst 4 overgrootmoeders heeft en een overgrootvader? Die laatste heeft ze alleen volgens mij nog nooit ontmoet.

♡ Fay altijd wil meehelpen met stofzuigen en poetsen? Dat is heel schattig en enorm lief, maar meestal niet zo handig! Ik zit eraan te denken om een eigen stofzuigertje en zo voor haar te kopen, of op haar verlanglijstje te zetten…

♡ Fay sinds kort een heuse eigen spiegel in haar speelhoek heeft? En dat ze daar ook minimaal 3 uur per dag in kijkt? Dan zwaait ze naar zichzelf, geeft ze kusjes, zingt ze, danst ze en bewondert ze vooral zichzelf en alles wat ze erin ziet.

IMG_9173

♡ Fay nu al enorm van muziek maken houdt? De trommel is haar favoriet dus wij voorzien een mooie carriere bij de Bessembloazers in de toekomst!

♡ Fay ook een geweldig actrice is? Ze speelt de rol “drama queen” als de beste hahaha!

♡ Fay een echt meisje-meisje is? Ze is gek op rokjes, jurkjes, prinsessen, sieraden, kroontjes, make-up, haren kammen, enzovoort…

♡ we de deur niet uit kunnen zonder dat Bumba en Luu (Bumbalu) meegaan? Het is echt drama wanneer we een van de twee kwijt zijn.

IMG_9324

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om zo een paar nieuwe dingen te weten te komen over onze kleine meid. Fijne zondag nog!

13 reacties op “Wist je dat.. (weetjes over Fay)

Reageren is niet mogelijk.