Wist je dat.. (baby editie)

Ik zie regelmatig wist je datjes voorbij komen op andere blogs en vind ze altijd erg leuk om te lezen. Zo leer ik de persoon achter die blog ook weer kennen. Nu ben ik sowieso altijd erg open op mijn blog maar er zijn altijd dingen die je niet van me wist. Een aantal van die dingen heb ik de afgelopen tijd al beschreven hier en hier dus vandaag geen wist je dat over mijzelf maar over Fay. Zij is uiteraard de grootste inspiratiebron voor deze blog en heeft in haar korte leventje toch al wat “eigenaardigheden” ontwikkelt.

Wist je dat Fay…
 • Haar melk echt warm wilt hebben? Zodra het lauw is drinkt ze het niet meer.
 • Zodra ze uit de auto wordt gehaald (terwijl ze slaapt) weer klaarwakker is en het weer even duurt voor ze slaapt?
 • Nu al graag in de schijnwerpers staat? Overal waar we zijn zoekt ze contact met anderen en toont dan haar grootste glimlach..
 • Een brillen fetish heeft? Serieus iedereen die een bril opheeft daarvan wil ze de bril aftrekken.
 • Niet kan eten zonder te knoeien? Dat is vrij normaal bij baby’s maar zij wil zo graag ‘meehelpen’ dat ze serieus van top tot teen onder zit!
 • Wel overal in slaap kan vallen? Zelfs in een druk restaurant of zwembad, zolang ze maar alles heeft gehad wat ze wilt.. (eten, schone luier, genoeg aandacht, …)20140910_113807
 • Echt een voorkeur heeft voor bepaalde bijtringen? De ringen die we gekocht hebben doet ze niets mee, degene die we (2e hands) gekregen hebben zijn favoriet!
 • Al een aantal appjes heeft gestuurd? Ze is zo gefixeerd door mama’s telefoon dat wanneer mama aan het appen is naar iemand, zij ook graag wat stuurt!
 • Haar eerste kus al heeft gehad van een vriendje? Bij het consultatiebureau zat een dorpsgenootje van ongeveer dezelfde leeftijd en ze vonden elkaar zoooo lief!
 • Enorm gek is op brood? Ze kan nog niet zoveel ervan eten, maar als wij brood eten dan kijkt ze het bijna uit onze mond en ze is helemaal tevreden als ze ook een stukje krijgt.

Ik kan zo nog wel door blijven gaan met leuke feitjes, maar laten we het voor nu even bij deze tien houden.
Heeft jouw kind ook van die leuke gekke dingetjes?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

6 reacties

 1. Gwen op 11 september 2014 om 09:21

  Leuk rijtje zeg! Sommige zijn ook erg herkenbaar – dat het lang duurt om weer in slaap te vallen na verplaatsen bijvoorbeeld. Drama haha! En brood – Olivia is er echt gek op. Liever brood dan ander eten, nog steeds.

 2. Sas op 11 september 2014 om 10:04

  Awww al een eerste kusje, zo lief!

 3. klavertjevier op 11 september 2014 om 11:51

  Wat een leuk rijtje, en inderdaad
  sommige zijn heel herkenbaar!!

 4. Madelon op 11 september 2014 om 18:34

  Behalve de bijtringen kan ik op de rest allemaal zeggen dat mister Z. dat ook precies zo doet haha.

 5. Petra op 11 september 2014 om 20:56

  Een aantal hele herkenbare. Dochterlief blijkt hier een ware dancing queen. Zodra zij muziek hoort begint ze met haar heupen te wiegen en armen te zwaaien.

 6. Anamaria op 11 september 2014 om 22:01

  Haha zo herkenbaar dat goed slapen in de auto, maar zodra de motor uit gaat. Boem wakker..

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje