Wist je dat..

Ik schrijf natuurlijk heel veel persoonlijke dingen op mijn blog. Maar dat betekent niet dat ik ook werkelijk ALLES vertel. Sommige dingen houd ik liever privé en andere dingen, tsjah, daar zag ik nooit een kans voor om daar iets over te vertellen. Daarom dacht ik dat het misschien wel leuk zou zijn om wat kleine weetjes over mij in één artikel te vertellen. Wie weet ontdek je nog iets nieuws over mij!

Ik heb overigens in 2014 ook de tag: van tien naar één ingevuld waarin ik nogal veel onthulde over mezelf en een sunshine award gekregen waarbij ik 7 weetjes vertelde over mij als nieuwbakken moeder. Wellicht ook leuk om te lezen!

Wist je dat…

♡ ik nooit weet wat we ’s avonds moeten eten. We bedenken vaak voor het boodschappen doen een hoop recepten, maar meestal heb ik daar dan geen zin in haha.

Bol AlgemeenBol Algemeen

♡ ik nog geen enkele grijze haar bij mezelf gespot heb? (*afkloppen op hout*) Ik had verwacht al een hoofd vol grijzen haren te hebben ivm alle stress de afgelopen jaren..

♡ ik een echte vleeseter ben? Ik hou niet zo van aardappelen, maar met een lekker stukje vlees maak je me erg blij.

♡ ik mijn mayonaise altijd meng met curry, dat vind ik het lekkerste!

♡ ik de meeste liedjes uit de top 40 echt niet leuk vind, uitzonderingen daargelaten.

♡ ik enorm snel afgeleid ben? Zo ben ik op dit moment dus deze blog aan het schrijven, maar dan zie ik weer een app voorbij komen of ik bedenkt me opeens dat ik nog iets anders wil doen en hoppa.. concentratie weg!

♡ ik de afgelopen paar maanden vrijwilligerswerk heb gedaan? Ik ga hier echter wel mee stoppen omdat het me teveel negatieve energie kost, heel jammer.

♡ ik een leesdoel heb dit jaar, maar ondertussen nog geen enkel boek heb uitgelezen?

♡ ik totaal niet van telefoneren houd? Wanneer ik contact moet leggen met een bedrijf ofzo doe ik dat het liefst per mail, bellen doe ik alleen als het echt niet anders kan haha.

♡ ik ooit Boudewijn Zenden heb mogen interviewen? En dat dit interview nog op video staat? En dat ik me kapot schaam voor dat interview omdat we (ik interviewde hem samen met een vriendin) ons helemaal niet goed hadden voorbereid?

Houd jij van telefoneren? Of stuur je net zoals ik het liefst een app of mail?

phone-499991_1280

15 reacties op “Wist je dat..

 • Ik hou ook helemaal niet van telefoneren. Heb er zelfs een hekel aan. Op mijn werk doe ik niet anders de hele dag, dus privé heb ik er dan niet ook nog zin in. Wat voor een vrijwilligerswerk deed je?

 • Ik hou ook niet erg van telefoneren.
  Zeker met vrienden ofzo.. phoeh, ik ben echt geen beller. Liever een smsje ofzo.

  Maar met zakelijke contacten, op mn werk, telefoneer ik dan weer wel héél regelmatig. Omdat’k het geduld of de tijd niet heb om alles op mail te zetten en wachten op antwoord. Zakelijke telefoons zijn vaak erg kort en to-the-point. Daar hou ik wel van 😉

 • Oooh ik hou ook helemaal niet van telefoneren. Als ik een gemiste oproep zie denk ik ook; waarom bel je? Stuur me dan een berichtje 🙂 haha!
  Wat voor vrijwilligerswerk deed je? Jammer dat je er mee moest stoppen.

 • Telefoneren vind ik tegenwoordig helemaal niet zo erg of het moet een moeilijk gesprek zijn dan natuurlijk wel! Afgeleid ben ik laatste tijd ook veel vaker maar gelukkig lukt het lezen wel (alweer bijna het 3e boek uit)

 • Ik ben ook niet van het telefoneren. En ook niet van het appen. Ik stuur liever een mail. Alhoewel ik met mijn beste vriendinnen wel eindeloos kan bellen en appen.

 • Voor mijn werk moet ik vaak telefoneren, maar privé app ik liever haha. Ik vertel ook niet alles op mijn blog, daar had ik laatst nog een hele discussie over.. Belachelijk trouwens. En vlees: Ja!

 • Hahaha herkenbare punten!!
  Dat bellen: Same here! Ik vind het veel fijner om te mailen. Hoor ook regelmatig op mijn werk terug dat ik vaker de telefoon moet pakken ipv mensen te mailen 😉

 • Ik heb met eten en boodschappen doen hetzelfde als jij, meestal verzin ik het pas last minute in de supermarkt. Toch blijk ik vaak weer een belangrijk ingredient te vergeten waardoor het koken mislukt, zucht.
  Met bellen heb ik geen probleem, voor mijn werk geregeld moeten pitchen en als ik me indenk dat het iets zakelijks is, gaat het een stuk makkelijker. Plus mijn mailprogramma op de ipad werkt vaak tegen.

 • Leuk om te lezen. Fijn dat je nog geen grijze haren hebt! Mijn moeder was op mijn huidige leeftijd al grijs dus ik was daar al bang voor maar ook nog geen.
  Ik houd wel van telefoneren met vriendinnen maar naar bedrijven mail ik liever.

Reageren is niet mogelijk.