Wishlist: Geisha voor de winter

Onlangs heb ik mijn kast eens flink uitgespit en kwam ik erachter dat ik niet zoveel kleding heb. Oke wacht, even anders formuleren.. Ik heb niet zoveel kleding meer die ik pas. Door mijn antidepressiva en de slaapapneu ben ik enorm aangekomen en de kleding die ik heb is allemaal van voor die tijd. Ik moet ook zeggen, ik shop nu ook niet zo graag voor mezelf omdat ik eigenlijk hoop dat ik binnenkort ga afvallen. Toch kan ik niet ontkennen dat ik kleding nodig heb, dus maakte ik een wishlist voor mezelf. Dit keer van het merk Geisha, dat heb ik onlangs ontdekt en daar ben ik zeker weg van. Het voelt heel volwassen aan de kleding maar is toch ook nog wel hip. En.. ook fijn, de prijs kan ermee door!

 

Broeken

Ik heb momenteel meer joggingbroeken dan gewone broeken. Echt heel erg, maar ja dat gewicht he. Dan zitten de meeste broeken gewoon niet meer prettig. Te strak bij mijn buik of veel te lang of ik krijg ze niet eens over mijn kuiten heen. Daarom ga ik voortaan vooral voor broeken die lekker zitten maar toch nog netjes ogen. Zoals de broek rechtsonder in het overzicht. Dat lijkt me echt een fijne broek. Als ik overigens toch voor een broek ga die iets strakker zit, want dat schijnt wel te accentueren, dan het liefst met een gaaf kleurtje! Zoals de bordeauxrode broek in mijn collage.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Vesten/jasjes

Ik heb best veel jasjes, ik heb een beetje een jasjes tic ofzo. Dat komt waarschijnlijk ook omdat ik truien vaak niet zo fijn vind. De meeste truien in de winkels zijn namelijk te kort voor mij, ik wil een trui die over mijn buik heen valt, wat vaak niet zo is. Daarom vind ik een jasje of een vest zo fijn omdat ik dan gewoon een shirt met korte mouwen aan kan. Die heb je wel vaak in langere uitvoering. In mijn collage zie je een voorbeeld van een jasje en soort van vest wat echt iets voor mij is. Leuke kleurtjes, niet te simpel. Juist erg fijn te combineren met iets simpels!

Gilet

Zie je dat gebreide giletje? Dat is echt helemaal geweldig. Lekker warm maar bij de armen vrij. Ik vind dit soort dingen altijd erg gaaf, maar bij de armen kriebelt het teveel. Maar daar heb je geen last van bij zo’n gilet. Echt een musthave dus eigenlijk! Alleen moet ik het dan wel weer combineren met iets met lange mouwen.. dus vandaar het volgende item.

Shirt met lange mouwen

Ik kom zelf te weinig shirts tegen met lange mouwen die ook nog eens lang in de lengte zijn. Maar dit grijze shirt van Geisha lijkt me echt ideaal. ook is hij mooi te combineren met het giletje dus perfect toch. Wellicht die ene slobberbroek eronder en je hebt een geweldig leuk setje bij elkaar. Ja ik zie mezelf al zo rondlopen, jij ook?

Al deze gave items van Geisha (en nog veel meer) zijn te koop bij de webshop van Jeroen Beekman.

testafbeelding

7 reacties op “Wishlist: Geisha voor de winter

  • Het merk kende ik al. Toffe kleding! Mooie dingen heb je gespot die jou vast erg goed zullen staan. Dat grijze shirt met die bordeaux rode broek is mijn favoriete set voor jou. Met bijvoorbeeld een sjaal of ketting erbij. Verwen jezelf maar een keer.x

  • Grappig hoezeer smaken kunnen verschillen, ik zie andere dit wel dragen en kan het dan mooi vinden, maar voor mezelf zou ik het niet uitkiezen… ik ben wellicht wat raar ?!

    • Nicole (Meisje Eigenwijsje) zegt:

      Ik heb zulke dingen ook niet in huis, maar probeer juist eens wat anders! 🙂

Reageren is niet mogelijk.