Wishlist: Geisha voor de winter

Schermafbeelding-2015-09-29-om-15.23.58

Onlangs heb ik mijn kast eens flink uitgespit en kwam ik erachter dat ik niet zoveel kleding heb. Oke wacht, even anders formuleren.. Ik heb niet zoveel kleding meer die ik pas. Door mijn antidepressiva en de slaapapneu ben ik enorm aangekomen en de kleding die ik heb is allemaal van voor die tijd. Ik moet ook zeggen, ik shop nu ook niet zo graag voor mezelf omdat ik eigenlijk hoop dat ik binnenkort ga afvallen. Toch kan ik niet ontkennen dat ik kleding nodig heb, dus maakte ik een wishlist voor mezelf. Dit keer van het merk Geisha, dat heb ik onlangs ontdekt en daar ben ik zeker weg van. Het voelt heel volwassen aan de kleding maar is toch ook nog wel hip. En.. ook fijn, de prijs kan ermee door!

 

Broeken

Ik heb momenteel meer joggingbroeken dan gewone broeken. Echt heel erg, maar ja dat gewicht he. Dan zitten de meeste broeken gewoon niet meer prettig. Te strak bij mijn buik of veel te lang of ik krijg ze niet eens over mijn kuiten heen. Daarom ga ik voortaan vooral voor broeken die lekker zitten maar toch nog netjes ogen. Zoals de broek rechtsonder in het overzicht. Dat lijkt me echt een fijne broek. Als ik overigens toch voor een broek ga die iets strakker zit, want dat schijnt wel te accentueren, dan het liefst met een gaaf kleurtje! Zoals de bordeauxrode broek in mijn collage.

Vesten/jasjes

Ik heb best veel jasjes, ik heb een beetje een jasjes tic ofzo. Dat komt waarschijnlijk ook omdat ik truien vaak niet zo fijn vind. De meeste truien in de winkels zijn namelijk te kort voor mij, ik wil een trui die over mijn buik heen valt, wat vaak niet zo is. Daarom vind ik een jasje of een vest zo fijn omdat ik dan gewoon een shirt met korte mouwen aan kan. Die heb je wel vaak in langere uitvoering. In mijn collage zie je een voorbeeld van een jasje en soort van vest wat echt iets voor mij is. Leuke kleurtjes, niet te simpel. Juist erg fijn te combineren met iets simpels!

Gilet

Zie je dat gebreide giletje? Dat is echt helemaal geweldig. Lekker warm maar bij de armen vrij. Ik vind dit soort dingen altijd erg gaaf, maar bij de armen kriebelt het teveel. Maar daar heb je geen last van bij zo’n gilet. Echt een musthave dus eigenlijk! Alleen moet ik het dan wel weer combineren met iets met lange mouwen.. dus vandaar het volgende item.

Shirt met lange mouwen

Ik kom zelf te weinig shirts tegen met lange mouwen die ook nog eens lang in de lengte zijn. Maar dit grijze shirt van Geisha lijkt me echt ideaal. ook is hij mooi te combineren met het giletje dus perfect toch. Wellicht die ene slobberbroek eronder en je hebt een geweldig leuk setje bij elkaar. Ja ik zie mezelf al zo rondlopen, jij ook?

Al deze gave items van Geisha (en nog veel meer) zijn te koop bij de webshop van Jeroen Beekman.

testafbeelding

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

7 reacties

 1. Gewoon Jolanda op 30 september 2015 om 13:22

  Wat een leuke items! Ik ga ook zeker even een kijkje nemen op de site. Ik kan ook nog wel wat kleding voor de komende periode gebruiken.

 2. zomersproetje op 30 september 2015 om 15:49

  Het merk kende ik al. Toffe kleding! Mooie dingen heb je gespot die jou vast erg goed zullen staan. Dat grijze shirt met die bordeaux rode broek is mijn favoriete set voor jou. Met bijvoorbeeld een sjaal of ketting erbij. Verwen jezelf maar een keer.x

 3. Marjon op 30 september 2015 om 15:52

  Wat een leuke items! Ik ga eens kijken wat ze er verder nog allemaal hebben!:)

  Liefs xx

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 1 oktober 2015 om 08:30

   Ben benieuwd of je iets vind! Doe je trouwens al mee met mijn winactie? Een prinsessenjurk voor de kleine meid…. 🙂

   • Marjon op 1 oktober 2015 om 09:47

    Oh nee nog niet, super leuk!! Ik doe heel graag mee! 🙂
    Liefsxx

 4. Barbara op 30 september 2015 om 17:42

  Grappig hoezeer smaken kunnen verschillen, ik zie andere dit wel dragen en kan het dan mooi vinden, maar voor mezelf zou ik het niet uitkiezen… ik ben wellicht wat raar ?!

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 1 oktober 2015 om 08:30

   Ik heb zulke dingen ook niet in huis, maar probeer juist eens wat anders! 🙂

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje