Winweek #7 win een proef-slaap overnachting bij B&B de WoerdT

bb-de-woerdt

We eindigen deze winweek met een knaller. Alle winacties die ik houd zijn top natuurlijk, want ik werk alleen maar met toppers samen. Echter kwam deze winactie er op het laatst pas bij maar is het wel echt de beste hekkensluiter die er is. Ik mag namelijk een ‘proef-slaap’ overnachting weggeven bij Bed and Breakfast de WoerdT. Lees snel verder om meer te weten te komen over deze B&B en hoe je mee doet.

B&B de WoerdT

Nienke had van kleins af aan al een droom. Een eigen B&B. En gelukkig voor haar kwam ze een man tegen die met liefde met haar meeging in haar droom. Vorig jaar verkochten ze hun huis en kwamen ze onder andere een oude koeienstal tegen. Deze koeienstal zijn ze nu aan het omtoveren tot een luxe bed and breakfast.

Omdat de B&B nog in aanbouw is, de opening staat gepland voor eind april/begin mei 2021, zijn er van de binnenkant nog geen foto’s te bewonderen. Wel kan ik vertellen dat deze (nu al) prachtige bed and breakfast gelegen is in de Woerdsestraat in Altforst, in het mooie land van Maas en Waal. Het gebied heet ook Woerd, vandaar ook de naam van de B&B ‘de WoerdT’, waarbij de T staat voor Thuis voelen. Want dat is wat Nienke hoopt te bereiken bij haar gasten.

B&B de WoerdT zal uiteindelijk vijf kamers accomoderen, ieder voor twee personen. Er zullen twee kamers geheel gelijkvloers blijven en drie kamers worden voorzien van een vide waar het slaapgedeelte zal zijn. Elke kamer krijgt een eigen thema en kleur inrichting. Via Instagram kun je het gehele proces volgen. Echt heel erg leuk om te zien.

Winactie B&B de WoerdT

Wat kun je winnen? De officiele opening staat gepland rond april/mei 2021. Echter voordat de B&B voor iedereen haar deuren opent organiseren Nienke en haar man een proef-slaap week. In deze week nodigen zij mensen uit om te komen proef slapen. De prijs van deze winactie is dan ook 1 overnachting voor 2 personen inclusief uitgebreid ontbijt.

Wat moet je doen om deze overnachting te winnen?

 • Reageer hieronder met wie jij deze prijs zou willen delen en waarom jij wel zo’n overnachting in een luxe B&B kunt gebruiken
 • Volg zowel Meisje Eigenwijsje als Bed and Breakfast de WoerdT op Instagram (geen must, maar wel zo leuk om te volgen)
 • Deel deze winactie met anderen (weer geen must, wel heel fijn)

Nadat de winweek is afgelopen maak ik op 27 november alle winnaars bekend in een post op Facebook. Het is je eigen verantwoordelijkheid dit in de gaten te houden. Heb ik op 30 november nog geen reactie dan kies ik een andere winnaar.

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

26 reacties

 1. Femke Dekker op 22 november 2020 om 07:55

  Ik zou graag met mijn collega/vriendin gaan. Door corona mogen we na schooltijd niet meer zo gezellig bij elkaar zitten en we missen dus heel veel kletstijd. Deze tijd zouden we graag inhalen in de B&B

 2. Mary-Lou op 22 november 2020 om 07:55

  Jeeuj, toffe prijs! Ben de B&B gaan volgen op Insta. Leuk om de voortgang te zien. Ik zou hier graag met de man heen willen. Weekendjes weg met elkaar vinden we enorm belangrijk omdat we niet willen vergeten dat we meer zijn dan alleen papa en mama. Het is fijn om tijd met elkaar door te brengen, op te laden en nieuwe plekken te leren kennen.

 3. G.T. op 22 november 2020 om 08:05

  Ik wil wel proefpersoon zijn, hoor 😉 Klinkt als een toffe B&B in wording.
  Als ik win, moet ik nog even kijken of ik mijn vriend of mijn zoontje meeneem. Maar leuk wordt het dan sowieso!

 4. MarjonS op 22 november 2020 om 08:13

  Dit is inderdaad een super afsluiting. Samen met mijn verloofde, jaja, zou ik dit willen winnen. Juli 2021 trouwen we en dan is dit een mooie start.

 5. Albertine op 22 november 2020 om 09:10

  Lekker cliché, maar heerlijk met mijn man een nachtje weg in eigen land…zou wel fijn zijn.
  Griekenland ging in juni niet door…zomervakantie daarvoor zijn we ook al niet weggeweest…
  Ook al zou het maar 1 nachtje zijn, je bent dan toch eventjes weg ❤❤
  En de eerste op zo’n nieuwe accommodatie, maakt het wel extra bijzonder…

 6. Cb.dkl op 22 november 2020 om 09:20

  Wauw wat een prijs en wat ziet het er al gaaf uit daar. Zou graag met mijn man een nachtje ontspannen. Het is al lang rennen, vliegen en komen niet tot rust en tot elkaar. Even weg thuis en naar een ander T(huis) gaan zou super zijn.

 7. Simone op 22 november 2020 om 09:21

  Wauw, dit is gaaf! Ik vind B&B’s altijd super leuk. We hebben inmiddels een vast adres waar we vrijwel elk jaar komen. Maar een nieuw vast B&B adres zou ook heel leuk zijn!

  • Heesakkers op 23 november 2020 om 00:47

   Na Egypte gecanceld te hebben en Griekenland en weekend center Parks , zijn we echt wel toe om tussen onze 4 muren ff te verdwijnen. Ff quality time met m’n menneke

 8. Fleur op 22 november 2020 om 09:24

  Ik doe heel graag mee ❤️ graag zou ik met mijn vriend een nachtje weggaan. We hebben namelijk onze 25 jaar verkering dit jaar maar sobertjes kunnen vieren. Een nachtje samen weg zou dus heerlijk zijn

 9. Riggie van lochem op 22 november 2020 om 10:09

  Super leuk zeg om even lekke rmet mijn man preof te slapen. Bij komen en een keer uitlsapen hahaha. Niet 3 kids die is ons wakker maken haha.

 10. Anna wienen op 22 november 2020 om 10:50

  Oooeeeh lijkt me wel heerlijk een overnachting samen met mijn vriend..

 11. Annet op 22 november 2020 om 15:06

  Ik zou dit heel graag willen winnen. En dan heerlijk met mijn moeder genieten. Dit omdat ze altijd voor ons en de kinderen klaar staat.

 12. judith op 22 november 2020 om 16:11

  oeh even een weekendje weg met manlief lijkt me zalig. kan zoonlief vast logeren bij opa en oma 🙂

 13. Anneliese de Waal op 22 november 2020 om 16:59

  Lijk me heerlijk om in deze tijd even weg te gaan ???????? met Gijs de Waal, Groetjes Anneliese de Waal

 14. Debbie op 22 november 2020 om 23:59

  Samen met mijn man even weg. Wat we écht nodig hebben. 2020 was naast corona een zwaar jaar voor ons. 4 januari 2021 krijgen we de sleutel van onze nieuwe woning, ook hele drukke tijden. Dus even met zijn tweeën opladen, héél graag!!

 15. lottie op 23 november 2020 om 12:16

  Samen met mijn zusje, omdat we na jaren hard werken en studeren EINDELIJK zijn afgestudeerd! 🙂

 16. maaike op 23 november 2020 om 12:53

  Ik zou mijn oudste dochter (12) hier wel heel graag mee naartoe nemen! Ze heeft nog een uitje tegoed, maar doordat we ons huis aan het verbouwen zijn komt het er even niet van. Ikzelf kan wel even wat rust gebruiken na al dat klussen en wat moeder-dochter tijd met een meid die nu toch echt begint te puberen is wel even nodig ;)!

 17. Marga beugels op 23 november 2020 om 13:09

  Ik heb mijn dochter langere tijd niet gezien
  Ik zou graag met Tamara op vakantie willen gaan
  Mijn man en ik missen haar

 18. Annick op 24 november 2020 om 09:56

  De sfeerimpressie alleen al die ze bij Bed and Breakfast de Woerdt laten zien op instagram! Dit zou zo ons nieuwe vaste adresje kunnen worden voor een overnachting. Regelmatig zijn mijn man en ik in het land van Maas en Waal voor onze lieve kennissen, familie, maar ook voor ziekenhuis bezoeken. Het is door mijn chronische ziekte te ver rijden voor mij om in 1 dag even op en neer te gaan en dan maken we er het liefst samen een fijn quality moment van door een b&b te boeken en echt even samen te kunnen zijn. Ik doe graag mee.

 19. Marieka Waalwijk op 24 november 2020 om 14:24

  Heerlijk even met mijn man genieten van de rust

 20. Manon op 25 november 2020 om 20:24

  Ik zou deze overnachting wel willen winnen! samen met mijn vriend een nachtje er tussenuit of met onze dochter van 7 op mama-dochter weekend..

 21. Tamara op 25 november 2020 om 21:57

  Da’s een mooie romantische plek! Ik meld ons (mijn lief en ik) heel graag aan als proefslapers, ziet er heel tof uit!

 22. Tamara op 25 november 2020 om 21:57

  Da’s een mooie romantische plek! Ik meld ons (mijn lief en ik) heel graag aan als proefslapers, ziet er heel tof uit!

 23. TurtleBookwurm op 26 november 2020 om 22:17

  Heerlijk even tijd voor elkaar, lekker ontspannen en even weg van alle huizenstress (we zijn opzoek naar een woning en de startersmarkt is momenteel verschrikkelijk).

 24. Carlijn op 27 november 2020 om 03:00

  Lijkt me super om te winnen!

 25. […] mijn man en ik een nachtje weg konden samen. Een tijd terug had ik namelijk een samenwerking met Bed and Breakfast de WoerdT en aangezien ze nu officieel open zijn mochten wij er een nachtje slapen. Daar zeiden we natuurlijk […]

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje