Winweek #7 win een proef-slaap overnachting bij B&B de WoerdT

We eindigen deze winweek met een knaller. Alle winacties die ik houd zijn top natuurlijk, want ik werk alleen maar met toppers samen. Echter kwam deze winactie er op het laatst pas bij maar is het wel echt de beste hekkensluiter die er is. Ik mag namelijk een ‘proef-slaap’ overnachting weggeven bij Bed and Breakfast de WoerdT. Lees snel verder om meer te weten te komen over deze B&B en hoe je mee doet.

B&B de WoerdT

Nienke had van kleins af aan al een droom. Een eigen B&B. En gelukkig voor haar kwam ze een man tegen die met liefde met haar meeging in haar droom. Vorig jaar verkochten ze hun huis en kwamen ze onder andere een oude koeienstal tegen. Deze koeienstal zijn ze nu aan het omtoveren tot een luxe bed and breakfast.

Omdat de B&B nog in aanbouw is, de opening staat gepland voor eind april/begin mei 2021, zijn er van de binnenkant nog geen foto’s te bewonderen. Wel kan ik vertellen dat deze (nu al) prachtige bed and breakfast gelegen is in de Woerdsestraat in Altforst, in het mooie land van Maas en Waal. Het gebied heet ook Woerd, vandaar ook de naam van de B&B ‘de WoerdT’, waarbij de T staat voor Thuis voelen. Want dat is wat Nienke hoopt te bereiken bij haar gasten.

B&B de WoerdT zal uiteindelijk vijf kamers accomoderen, ieder voor twee personen. Er zullen twee kamers geheel gelijkvloers blijven en drie kamers worden voorzien van een vide waar het slaapgedeelte zal zijn. Elke kamer krijgt een eigen thema en kleur inrichting. Via Instagram kun je het gehele proces volgen. Echt heel erg leuk om te zien.

Winactie B&B de WoerdT

Wat kun je winnen? De officiele opening staat gepland rond april/mei 2021. Echter voordat de B&B voor iedereen haar deuren opent organiseren Nienke en haar man een proef-slaap week. In deze week nodigen zij mensen uit om te komen proef slapen. De prijs van deze winactie is dan ook 1 overnachting voor 2 personen inclusief uitgebreid ontbijt.

Wat moet je doen om deze overnachting te winnen?

 • Reageer hieronder met wie jij deze prijs zou willen delen en waarom jij wel zo’n overnachting in een luxe B&B kunt gebruiken
 • Volg zowel Meisje Eigenwijsje als Bed and Breakfast de WoerdT op Instagram (geen must, maar wel zo leuk om te volgen)
 • Deel deze winactie met anderen (weer geen must, wel heel fijn)

Nadat de winweek is afgelopen maak ik op 27 november alle winnaars bekend in een post op Facebook. Het is je eigen verantwoordelijkheid dit in de gaten te houden. Heb ik op 30 november nog geen reactie dan kies ik een andere winnaar.

26 reacties op “Winweek #7 win een proef-slaap overnachting bij B&B de WoerdT

 • Femke Dekker zegt:

  Ik zou graag met mijn collega/vriendin gaan. Door corona mogen we na schooltijd niet meer zo gezellig bij elkaar zitten en we missen dus heel veel kletstijd. Deze tijd zouden we graag inhalen in de B&B

 • Jeeuj, toffe prijs! Ben de B&B gaan volgen op Insta. Leuk om de voortgang te zien. Ik zou hier graag met de man heen willen. Weekendjes weg met elkaar vinden we enorm belangrijk omdat we niet willen vergeten dat we meer zijn dan alleen papa en mama. Het is fijn om tijd met elkaar door te brengen, op te laden en nieuwe plekken te leren kennen.

 • Ik wil wel proefpersoon zijn, hoor 😉 Klinkt als een toffe B&B in wording.
  Als ik win, moet ik nog even kijken of ik mijn vriend of mijn zoontje meeneem. Maar leuk wordt het dan sowieso!

 • Dit is inderdaad een super afsluiting. Samen met mijn verloofde, jaja, zou ik dit willen winnen. Juli 2021 trouwen we en dan is dit een mooie start.

 • Lekker cliché, maar heerlijk met mijn man een nachtje weg in eigen land…zou wel fijn zijn.
  Griekenland ging in juni niet door…zomervakantie daarvoor zijn we ook al niet weggeweest…
  Ook al zou het maar 1 nachtje zijn, je bent dan toch eventjes weg ❤❤
  En de eerste op zo’n nieuwe accommodatie, maakt het wel extra bijzonder…

 • Wauw wat een prijs en wat ziet het er al gaaf uit daar. Zou graag met mijn man een nachtje ontspannen. Het is al lang rennen, vliegen en komen niet tot rust en tot elkaar. Even weg thuis en naar een ander T(huis) gaan zou super zijn.

 • Wauw, dit is gaaf! Ik vind B&B’s altijd super leuk. We hebben inmiddels een vast adres waar we vrijwel elk jaar komen. Maar een nieuw vast B&B adres zou ook heel leuk zijn!

  • Na Egypte gecanceld te hebben en Griekenland en weekend center Parks , zijn we echt wel toe om tussen onze 4 muren ff te verdwijnen. Ff quality time met m’n menneke

 • Ik doe heel graag mee ❤️ graag zou ik met mijn vriend een nachtje weggaan. We hebben namelijk onze 25 jaar verkering dit jaar maar sobertjes kunnen vieren. Een nachtje samen weg zou dus heerlijk zijn

 • Riggie van lochem zegt:

  Super leuk zeg om even lekke rmet mijn man preof te slapen. Bij komen en een keer uitlsapen hahaha. Niet 3 kids die is ons wakker maken haha.

 • Ik zou dit heel graag willen winnen. En dan heerlijk met mijn moeder genieten. Dit omdat ze altijd voor ons en de kinderen klaar staat.

 • oeh even een weekendje weg met manlief lijkt me zalig. kan zoonlief vast logeren bij opa en oma 🙂

 • Anneliese de Waal zegt:

  Lijk me heerlijk om in deze tijd even weg te gaan ???????? met Gijs de Waal, Groetjes Anneliese de Waal

 • Samen met mijn man even weg. Wat we écht nodig hebben. 2020 was naast corona een zwaar jaar voor ons. 4 januari 2021 krijgen we de sleutel van onze nieuwe woning, ook hele drukke tijden. Dus even met zijn tweeën opladen, héél graag!!

 • Ik zou mijn oudste dochter (12) hier wel heel graag mee naartoe nemen! Ze heeft nog een uitje tegoed, maar doordat we ons huis aan het verbouwen zijn komt het er even niet van. Ikzelf kan wel even wat rust gebruiken na al dat klussen en wat moeder-dochter tijd met een meid die nu toch echt begint te puberen is wel even nodig ;)!

 • De sfeerimpressie alleen al die ze bij Bed and Breakfast de Woerdt laten zien op instagram! Dit zou zo ons nieuwe vaste adresje kunnen worden voor een overnachting. Regelmatig zijn mijn man en ik in het land van Maas en Waal voor onze lieve kennissen, familie, maar ook voor ziekenhuis bezoeken. Het is door mijn chronische ziekte te ver rijden voor mij om in 1 dag even op en neer te gaan en dan maken we er het liefst samen een fijn quality moment van door een b&b te boeken en echt even samen te kunnen zijn. Ik doe graag mee.

 • Ik zou deze overnachting wel willen winnen! samen met mijn vriend een nachtje er tussenuit of met onze dochter van 7 op mama-dochter weekend..

 • Da’s een mooie romantische plek! Ik meld ons (mijn lief en ik) heel graag aan als proefslapers, ziet er heel tof uit!

 • Da’s een mooie romantische plek! Ik meld ons (mijn lief en ik) heel graag aan als proefslapers, ziet er heel tof uit!

 • TurtleBookwurm zegt:

  Heerlijk even tijd voor elkaar, lekker ontspannen en even weg van alle huizenstress (we zijn opzoek naar een woning en de startersmarkt is momenteel verschrikkelijk).

Reageren is niet mogelijk.