Winweek #6 Een Mysterybag twv €100 van Hip Kinderkleding

Sinds Tamar haar stenen winkel heeft in het centrum van Valkenswaard ben ik er ‘vaste’ klant. Ik heb het over Hip Kinderkleding. Een geweldig leuke winkel mét webshop. Sterker nog, de webshop was er eerder dan de winkel zelf. Maar juist die combinatie maakt het zo mooi en fijn.

Hip Kinderkleding

Hip Kinderkleding is opgericht door Tamar van Dongen en heette voorheen Nog Steeds Hip kinderkleding. Echter dacht men regelmatig dat het ging om tweedehands kinderkleding terwijl dit dus niet het geval is. Tamar verkoopt kleding van diverse merken van zowel de nieuwe collectie als oudere collecties. De maten gaan van 80 t/m 176, dus je kunt van groot tot klein terecht.

Merken die je onder andere bij Hip Kinderkleding kunt vinden zijn:

Bol AlgemeenBol Algemeen
 • Tygo & Vito (deze koop ik regelmatig voor mijn zoontje)
 • 4President (een heel stoer merk)
 • B.Nosy (favoriete merk van mijn dochter)
 • Blue Seven (ook hiervan heb ik items in huis)
 • Skurk
 • Ripstop

Mystery Bags

Naast dat je zelf je kleding uit kunt kiezen voor je kinderen kun je jezelf ook laten verrassen door een Mystery Bag aan te schaffen. Deze Mystery Bags koop je voor een bepaald bedrag en Hip Kinderkleding stopt er kleding in met de waarde van dat bedrag verdubbeld.

Je mag aangeven of je kleding voor een jongen of meisje wilt en ook welke maat je erin wilt hebben. Ook mag je aangeven of een bepaalde kleur niet mooi staat en dat je bijvoorbeeld echt geen broeken wilt. Echter weet je dus niet wat erin gestopt wordt. Een Mystery Bag bevat kleding wat passend is bij het seizoen en de collectie is nieuw of maximaal 1 seizoen oud.

Winactie Hip Kinderkleding

Dolgelukkig ben ik toen ik hoorde dat Tamar met liefde een Mystery Bag wilde weggeven aan een van mijn lezers. Het is een mystery bag die je normaal gesproken voor €50 koopt en waar dus een waarde in zit van maar liefst €100.

Wat moet je doen om een Mystery Bag van Hip Kinderkleding te winnen?

 • Reageer hieronder dat je meedoet en of je voor een jongen/meisje wilt winnen en in welke maat.
 • Volg zowel Meisje Eigenwijsje als Hip Kinderkleding op Instagram (geen must, wel lief)
 • Deel deze winactie met anderen (weer geen must, wel heel fijn)

Nadat de winweek is afgelopen maak ik op 27 november alle winnaars bekend in een post op Facebook. Het is je eigen verantwoordelijkheid dit in de gaten te houden. Heb ik op 30 november nog geen reactie dan kies ik een andere winnaar.

41 reacties op “Winweek #6 Een Mysterybag twv €100 van Hip Kinderkleding

 • Nog nooit van gehoord, zo’n Mysterie Bag. Lijkt me spannend, want kinderen hebben toch al een eigen wil. Maar ook erg leuk. Onze dochter maat 134 wil wel graag mee doen!
  Misschien zitten er wel items in die ze zelf niet zou kiezen en prachtig staan!

 • elisabeth maria martina zegt:

  ik doe mee voor kleinzoon tije, hij heeft maat 146/152
  wat een geweldig gebaar, verras hem maar met dit prachtige exemplaar #duimenmaar

 • Wooow dat is eem gave winactie! Mag het ook een gemixte box worden? Voor een jongen mt 170/176. En een meisje mt 134/140.
  Oeoeh keep my fingers crossed

 • Ik ben dol op Mysterybags! Je weet dat je iets leuks gaat krijgen omdat je het assortiment kent van de shop. De merken die ze aanbieden bij Hip kinderkleding spreken mij ook zeker aan. Ik doe heel graag mee voor mijn twinmeisjes met maat 134.

 • Riggie van lochem zegt:

  Super leuk zeg. Verras mij voor 1 van mijn kids of een mix ervan.
  Jongen maat 116
  Meisje maat 140
  Jongen maat 25
  Dank voor deze kans.

 • kempenaers anita zegt:

  doe zeer graag mee voor mijn kleinzoontjes, maat 116 van broek en de rest 134 en maat 158 van broek en de rest 164

 • Lynn Mahieu zegt:

  Zalig! ???? Deze win ik heel graag voor mijn dochter! Zij draagt nu 98 (en voor jurkjes een 104).

 • Wat leuk zo’n mystery bag! Ik hou wel van verrassingen, en mijn dochter ook. Ze is al best met kleding bezig, ze kiest elke keer zelf wat ze wil dragen. Voor haar zou ik graag meedoen. Maat 116

 • Ja, hier doe ik heel graag aan mee! In het voorjaar heb ik voor het eerst een verrassingsbox van een bepaald merk gekocht en dat is goed bevallen. Leuke dingen die ik zelf niet zomaar gekocht zou hebben, maar eigenlijk wel in de smaak vallen. Ik laat me dus graag weer verrassen voor mijn zoontje in maat 116.

 • Claudia Diependaal zegt:

  Wauw wat een geweldig leuke actie! Ik zou jongen maar 146-152 kiezen voor onze kleinzoon Yuano! Nu maar op een wonder hopen!

 • Een jongen (robin) met de maat 152 daar willen we voor meedoen. Die deugniet zou het een verrassing vinden , en wij ook natuurlijk. Leuke actie .
  Ik doe graag mee.

 • Melissa Van Stipdonk zegt:

  wauw. wat een toffe winactie. ik doe zeker heel graag mee. voor mijn dochter in maat 158-164. ze groeit als kool deze dame. en vroeger vond ze alleen jurkjes leuk; tegenwoordig draagt ze ook vaak broeken (zowel jeans als andere) met truien en topjes en het liefst wel wat kleur; ze houdt niet van te saai zoals ze zelf zegt.

 • Oh wat leuk zeg! We laten ons graag verrassen voor onze oudste dochter Elisa van 12 jaar, in maat 146/152! Ze zit nu in de brugklas en uiterlijk wordt steeds belangrijker. Toffe kleding is een must ???? Ik duim voor een beetje geluk om onze puber in het zonnetje te kunnen zetten!

 • Oooh dit zou toch echt te gek zijn! Ik doe graag mee voor mijn beide kinderen. Meisjeskleding maat 86 en jongenskleding in maat 116.

Reageren is niet mogelijk.