Winweek #6 Een Mysterybag twv €100 van Hip Kinderkleding

Sinds Tamar haar stenen winkel heeft in het centrum van Valkenswaard ben ik er ‘vaste’ klant. Ik heb het over Hip Kinderkleding. Een geweldig leuke winkel mét webshop. Sterker nog, de webshop was er eerder dan de winkel zelf. Maar juist die combinatie maakt het zo mooi en fijn.

Hip Kinderkleding

Hip Kinderkleding is opgericht door Tamar van Dongen en heette voorheen Nog Steeds Hip kinderkleding. Echter dacht men regelmatig dat het ging om tweedehands kinderkleding terwijl dit dus niet het geval is. Tamar verkoopt kleding van diverse merken van zowel de nieuwe collectie als oudere collecties. De maten gaan van 80 t/m 176, dus je kunt van groot tot klein terecht.

Merken die je onder andere bij Hip Kinderkleding kunt vinden zijn:

  • Tygo & Vito (deze koop ik regelmatig voor mijn zoontje)
  • 4President (een heel stoer merk)
  • B.Nosy (favoriete merk van mijn dochter)
  • Blue Seven (ook hiervan heb ik items in huis)
  • Skurk
  • Ripstop

Mystery Bags

Naast dat je zelf je kleding uit kunt kiezen voor je kinderen kun je jezelf ook laten verrassen door een Mystery Bag aan te schaffen. Deze Mystery Bags koop je voor een bepaald bedrag en Hip Kinderkleding stopt er kleding in met de waarde van dat bedrag verdubbeld.

Je mag aangeven of je kleding voor een jongen of meisje wilt en ook welke maat je erin wilt hebben. Ook mag je aangeven of een bepaalde kleur niet mooi staat en dat je bijvoorbeeld echt geen broeken wilt. Echter weet je dus niet wat erin gestopt wordt. Een Mystery Bag bevat kleding wat passend is bij het seizoen en de collectie is nieuw of maximaal 1 seizoen oud.

Winactie Hip Kinderkleding

Dolgelukkig ben ik toen ik hoorde dat Tamar met liefde een Mystery Bag wilde weggeven aan een van mijn lezers. Het is een mystery bag die je normaal gesproken voor €50 koopt en waar dus een waarde in zit van maar liefst €100.

Wat moet je doen om een Mystery Bag van Hip Kinderkleding te winnen?

  • Reageer hieronder dat je meedoet en of je voor een jongen/meisje wilt winnen en in welke maat.
  • Volg zowel Meisje Eigenwijsje als Hip Kinderkleding op Instagram (geen must, wel lief)
  • Deel deze winactie met anderen (weer geen must, wel heel fijn)

Nadat de winweek is afgelopen maak ik op 27 november alle winnaars bekend in een post op Facebook. Het is je eigen verantwoordelijkheid dit in de gaten te houden. Heb ik op 30 november nog geen reactie dan kies ik een andere winnaar.

41 reacties op “Winweek #6 Een Mysterybag twv €100 van Hip Kinderkleding

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *