Winweek #5 Spel naar keuze van Sunny Games

ZooMemo-cooperatief-spel

Spelletjes spelen wordt hier met de paplepel ingegoten. Mijn man is een groot spelletjes fanaat en ik moet toegeven dat ik het stiekem ook wel leuk vind. Ik ben erg fanatiek en vind het verschrikkelijk om te verliezen. Maar toch is het wel heel erg leuk. Onze kinderen houden ook van spelletje spelen dus sinds de Corona tijd zijn er ook steeds meer spellen bijgekomen in huis. Sinds kort hebben we ook twee spellen van Sunny Games in huis, namelijk Max de Kat en ZooMemo. Die laatste hebben we ook al daadwerkelijk gespeeld.

ZooMemo

Er komt nog een uitgebreide review over dit spel online, maar ik wil toch kort er iets over vertellen.

Vandaag gaan de jonge dieren op avontuur in de dierentuin. Aan het einde van de dag helpen wij ze om hun eigen plek terug te vinden. Maar plotseling brult de leeuw! De jonge dieren schrikken en rennen door elkaar! Ondertussen is de directeur onderweg naar de dierentuin. Lukt het om alle dieren naar hun plek te brengen voordat de directeur er is?

ZooMemo is de coöperatieve tegenhanger van het bekende spel Memory. De spelers helpen elkaar namelijk met het onthouden van de afbeeldingen. En samen probeer je ervoor te zorgen dat alle dieren weer in het hok zitten voordat de directeur in de dierentuin is.

Max de Kat

Vogel, muis en eekhoorn zijn op weg naar hun holletje in de boom. Max de kat heeft honger en zit achter ze aan! De spelers zorgen samen voor de kleine diertjes. Elk diertje kent een korter weggetje. Maar… Max de kat kent deze sluippaadjes ook! Gelukkig kunnen we Max weglokken met een lekker hapje.

Max de Kat is een spannend strategiespel voor kinderen van alle leeftijden. Ze overleggen met elkaar: Welk diertje brengen we als eerste thuis? Wanneer krijgt Max wat lekkers? En wat vind je ervan als Max tóch een diertje weet te pakken?

Sunny Games

Je merkt het al, Sunny Games staat voor coöperatieve spellen. Dit is wat ze er zelf over zeggen:

Steeds meer mensen ontdekken dat ze liever mét elkaar dan tégen elkaar willen spelen. In coöperatieve spellen ervaren spelers de kracht van samenwerking. Er is een gezamenlijk doel dat bereikt wordt door samen creatief te denken en strategische beslissingen te nemen. Er zijn geen tegenstanders; het spel zélf zorgt voor de uitdaging. De spelers proberen samen te winnen, maar ze kunnen ook allemaal verliezen! In tegenstelling tot de gangbare ‘competitiespellen’, stimuleren deze spellen vaardigheden als samenwerking, overleg en altruïsme. Kenmerkend voor coöperatieve spellen is de opbouwende, open sfeer die tijdens het spelen ontstaat.

Winactie Sunny Games

Tijdens deze winweek maak je kans om een spel naar keuze te winnen van Sunny Games. Op hun website staan alle spellen waar je uit kunt kiezen waarbij je ook nog eens kunt filteren op leeftijd.

Wat moet je doen om een spel naar keuze te winnen?

 • Reageer hieronder dat je meedoet en welk spel je wilt winnen
 • Volg zowel Meisje Eigenwijsje als Sunny Games op Instagram (geen must, wel lief)
 • Deel deze winactie met anderen (weer geen must, wel heel fijn)

Nadat de winweek is afgelopen maak ik op 27 november alle winnaars bekend in een post op Facebook. Het is je eigen verantwoordelijkheid dit in de gaten te houden. Heb ik op 30 november nog geen reactie dan kies ik een andere winnaar.

 

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

33 reacties

 1. MarjonS op 20 november 2020 om 06:25

  Super leuk deze spellen. Als juf doe ik graag voor de kracht van 8 kaartspel mee.

 2. Erika van koert op 20 november 2020 om 06:42

  Heel leuk ! Ik doe graag mee voor het spel Antarctica

 3. G.T. op 20 november 2020 om 07:14

  Mount Everest lijkt me een tof spel, die zou ik graag winnen!

 4. elisabeth maria martina op 20 november 2020 om 07:16

  de geime gang klinkt al lekker spannend

 5. Femke Dekker op 20 november 2020 om 07:20

  Wat geweldig fijn dat samenwerken centraal staat bij de spellen en niet tegenwerken. Spelletjes eindigen hier vaak met gehuil en/of een boos kind. Het spel ‘Winter’ lijkt mij wel erg leuk voor mijn kids.

 6. Linda Smeets op 20 november 2020 om 07:50

  Dit lijken mij ontzettend leuke spellen! Ons gezin is dol op spelletjes. Wij houden iedere week dan ook een spelletjesmiddag/avond. Ik doe graag mee voor ‘Ogen van de Jungle’

 7. Anna wienen op 20 november 2020 om 10:05

  Ik doe heel graag mee voor het spel max de kat ????

 8. Loes op 20 november 2020 om 11:53

  Superleuk! Gezellig samen spelletjes spelen daar houden onze 2 kids zo van! En nog leuker als er weer een nieuw spel uitgeprobeerd kan worden.

  • Loes op 20 november 2020 om 11:56

   Graag de geheime gang.

   • Yvonne W. op 26 november 2020 om 19:28

    Leuke spelletjes! Ik denk dat de kinderen het spel Ufo heel erg leuk zullen vinden; ze zijn gek op alles wat met de ruimte te maken heeft,!

 9. kempenaers anita op 20 november 2020 om 13:08

  doe zeer graag mee voor het spel Nisyros voor mijn kleinkinderen

 10. Marian B op 20 november 2020 om 13:19

  Hier spelen we ook graag spelletjes. Erg leuk zulke spellen waar je moet samenwerken en elkaar niet moet tegenwerken. Ik doe graag mee voor de geheime gang. Klinkt spannend, met name door de tikkende klok. Eens testen of mijn kinderen een goed geheugen hebben.

 11. Goele H op 20 november 2020 om 14:57

  Ik doe heel graag mee voor het spel Winter. Daar gaan de 3 kinderen het meest aan hebben denk ik.

 12. Callista Langen op 21 november 2020 om 11:20

  Het spel Mount Everest lijkt me heel erg leuk voor mijn tweeling, ik doe graag mee aan deze actie. ????

 13. Iris Bakker op 21 november 2020 om 13:35

  De familie stapel lijkt me een heel leuk spel voor onze kids

 14. Dino op 21 november 2020 om 14:20

  Wat leuk! Mijn kleinzoon is gek op dieren, dus Zoo Memory is vast een spel om uren plezier mee te beleven.

 15. Claudia Diependaal op 21 november 2020 om 18:27

  De familie Stapel lijkt mij een leuk spel!

 16. Erica op 21 november 2020 om 19:56

  Leuke winactie, ik doe graag mee voor het spel ZooMemo

 17. Riggie van lochem op 22 november 2020 om 10:15

  Super leuk zeg deze spellem..ik denk max de kat. Leuk is vior ons gezin!!

 18. judith op 22 november 2020 om 16:07

  jaaa Max de kat! sinds ik dat spel heb gezien staat ie op het velranglijstje, lijkt ons super leuk voor onze kleine kattenfan (en ons zelf lol)

 19. Anneliese de Waal op 22 november 2020 om 17:03

  Heel erg leuk spel voor de kinderen, ik doe erg graag mee voor ze ???????? Groetjes Anneliese de Waal

 20. maaike op 23 november 2020 om 14:14

  Mijn oudste dochter is 12, dus ik zou graag kans maken op Archipel. Dan kunnen ze wat langer met zo’n mooi spel doen!

 21. Galinka van Bokhorst op 23 november 2020 om 15:30

  Ik zou graag kans maken op zoo memo, omdat je er ook nog iets anders van kan maken met tegenstellingen. De ene zit en de ander staat. Zo leuk dat niet alle dieren hetzelfde zijn en je elkaar moet helpen. Lijkt me erg leuk om met mijn voorleeskindjes te spelen en dan leren ze ook tegelijkertijd de dieren

 22. Renee op 24 november 2020 om 17:33

  Zou het heel leuk vinden om het spel Max de kat te winnen voor onze dochter.
  Geweldig om te spelen, zeker in de gezellige decembermaand!

 23. Lotte op 24 november 2020 om 18:29

  Zo leuk, deze spellen! Mijn keuze valt op het spel Ufo!

 24. Melissa Van Stipdonk op 25 november 2020 om 09:56

  wat een leuke actie ; ik doe graag mee voor het spel max de kat

 25. Heidie van der Steeg op 25 november 2020 om 13:46

  Ik maak graag kans. we hebben in het verleden al eens een spel van Sunny games gehad. Het zijn echt spellen weer eens anders dan vele anderen.
  Ik maak graag kans op “de geheime gang”, een detectivespel zal mijn kinderen zeker aanspreken.

 26. Mark op 25 november 2020 om 15:10

  Wat een toffe spellen! Ik denk dat de jongens het spel ‘Ufo’ erg leuk gaan vinden.

 27. Manon op 25 november 2020 om 20:26

  ik zou het spel winter wel willen doen met mijn zoon, de spelletjesfanaat

 28. Saskia op 26 november 2020 om 06:33

  Oh geweldig, ik zou graag kleine beer willen winnen voor mijn dochter.

 29. Charlotte op 26 november 2020 om 10:58

  Mijn dochtertje is dol op dieren. En je zou ons enorm plezieren. Met het kado Max de Kat. Spelletjes zijn fantastisch & elke poes is een schat. Overleggen, vooruitdenken en genieten van het spel. Klinkt fantastisch dat willen we wel!!! In ieder geval bedankt voor deze kans. Hoop dat we Max mogen verwelkomen die geinige snorremans 😀

 30. Trotsema fati op 26 november 2020 om 13:52

  Wij maken super graag een kansje op de spel DE GEHEIME GANG voor onze kinderen.????

 31. TurtleBookwurm op 26 november 2020 om 21:53

  Wat een leuke spellen om uit te kiezen! We vinden het heerlijk om samen gezellig een spel te spelen. Graag een kansje voor Nisyros

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje