Winweek #4 Fotoshoot van Madebymone

uitgelichte-foto

Oh ik ben zo blij dat ik deze winactie met jullie nu mag delen. Want als er een fotograaf is die uniek en creatief is, dan is dat Simone wel van Made by Mone. Haar cakesmash fotoshoots zijn veel besproken door de geweldige decors die ze telkens maar weer neerzet en ook haar kerst mini shoots zitten altijd binnen no time vol.

Diverse fotoshoots

Bij Made by Mone kun je voor diverse fotoshoots terecht. Of je nu een zwangerschapshoot wilt, een newborn shoot of ‘gewoon’ je kinderen op de foto wilt zetten. Zelfs voor een paintsmash shoot kun je bij Simone terecht. Zelf hebben wij tot nu toe onze kinderen alleen voor de kerst mini shoots op de foto laten zetten. Maar het plan is er ook om in 2021 een broer/zus shoot te doen. Ik zet mijn kinderen namelijk graag jaarlijks professioneel op de foto. Leuk voor de opa’s en oma’s maar ook om weer een mooie nieuwe canvas in huis te kunnen hangen.

Winactie Made by Mone

Namens Simone van Made by Mone mag ik een fotoshoot naar keuze weggeven inclusief 3 digitale bestanden. Deze fotoshoot vindt in Tilburg plaats dus houd hier rekening mee.

Wat moet je doen om een fotoshoot naar keuze te winnen?

 • Reageer hieronder dat je meedoet en wat voor fotoshoot je graag zou willen
 • Volg zowel Meisje Eigenwijsje als Made by Mone op Instagram (geen must, wel lief)
 • Deel deze winactie met anderen (weer geen must, wel heel fijn)

Nadat de winweek is afgelopen maak ik op 27 november alle winnaars bekend in een post op Facebook. Het is je eigen verantwoordelijkheid dit in de gaten te houden. Heb ik op 30 november nog geen reactie dan kies ik een andere winnaar.

Extra voorwaarden:

 • De afspraak is mogelijk op basis van beschikbaarheid van de fotograaf
 • De fotoshoot is niet overdraagbaar of inwisselbaar tegen contanten
 • De afspraak dient binnen 2 weken na bekendmaking van de winnaar gepland te worden op een datum in  2020 of 2021. Gebeurd dit niet dan vervalt de prijs.
WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

6 reacties

 1. Petra op 19 november 2020 om 08:11

  Dat zou wel heul leuk zijn een cakesmash voor onze kleine man….

 2. Marieke op 19 november 2020 om 11:38

  Leuk! Ik doe mee xxx maakt niet uit welke …

  • Marieke op 19 november 2020 om 11:38

   Cakesmash niet haha..

   • Nicole op 19 november 2020 om 12:00

    Niet? Wedden dat zij dat wel leuk vinden haha..!

 3. Nienke op 19 november 2020 om 12:53

  Jaa lijkt me erg leuk om deze fotoshoot te winnen voor onze kids! Nog helemaal geen mooie foto’s van hun samen, terwijl de jongste alweer bijna twee wordt!

 4. Elly Jilesen op 20 november 2020 om 21:08

  Hele leuke actie! Maak graag kans om een shoot te winnen van ons meisje die bijna 3 jaar wordt. Ben ontzettend trots op haar. Ze heeft laatste tijd een aantal ziekenhuis bezoekjes moeten ondergaan en is nog steeds ons blijde opgewekte meisje ???? we zouden graag een grote mooie foto willen van haar zodat we die kunnen ophangen in onze nieuwe woning! En ook haar opa’s en oma’s hiermee kunnen verrassen. Ik volg Simone al een hele tijd via Instagram. En het is altijd een feestje om haar prachtige foto’s te bekijken. ????????????

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje