Winweek #3 Video van Sint

Elk jaar is het weer een groot succes hier in huis. De video van Sint. Onze dochter Fay heeft het er nu nog over hoe Sinterklaas vorig jaar op tv zei dat de cadeautjes in de auto lagen en dat ze er dan ook echt lagen. Ze vond dat geweldig. Dus ook dit jaar maken we weer een video van Sint.

Een video van Sint

Bij de video van Sint heb je de keuze uit ontzettend veel verschillende opties. Zo is er voor ieder wel wat wils. Je kunt ervoor kiezen om de video alleen te downloaden, of juist een dvd thuis te laten bezorgen. En dan heb je ook nog een uitgebreid pakket waarbij je de video op dvd krijgt en kunt downloaden en dan zitten er ook nog allerlei extra’s bij.

Je kunt al een video laten maken voor slechts één persoon, maar ook voor meerdere personen. Bij elk persoon kun je de naam in vullen (plus uitspraak), geslacht en leeftijd plus een foto toevoegen. Deze foto krijg je dan in de video te zien. Ook kun je kiezen uit heel veel complimentjes, lekkernijen, hobby’s, enzovoort. Veel opties zijn optioneel dus je kunt zelf kiezen of je hier iets over wilt zeggen.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Ook is er elk jaar een nieuw verhaal en dit jaar heeft het allemaal met een geheime schatkamer te maken en piraten. Je kunt ook kiezen of je alleen Sinterklaas en de piraten wilt of dat je ook roetveegpieten erbij wilt.

Persoonlijk en dichtbij

Juist in zo’n gekke tijd waarin we nu leven is het fijn om zoiets ’tastbaars’ te hebben. De kans is niet zo groot dat je Sinterklaas in het echt zult zien. Tenminste bij onze kinderen komt hij sowieso al niet op school. En veel Sinterklaashuizen gaan niet open. Hoe leuk is het dan dat je toch Sinterklaas kunt zien en hij ook nog eens iets persoonlijks tegen jou zegt. Dan voel je jezelf echt speciaal.

Winactie Video van Sint

Ook dit jaar mag ik meerdere lezers blij maken met een video van Sint. Je mag helemaal zelf kiezen welke variant je kiest en hoeveel mensen je aan de video toevoegt. Dit kunnen overigens zowel kinderen als volwassenen zijn.

Wat moet je doen om een video van Sint te winnen?

 • Reageer hieronder dat je meedoet en voor wie
 • Deel deze winactie met anderen (geen must, wel heel fijn)

De winnaars van deze winactie maak ik 23 november bekend. Dit in verband met het tijdig bestellen van de video. Dit kan tot 27 november.

14 reacties op “Winweek #3 Video van Sint

 • elisabeth maria martina zegt:

  de kleinkinderen gaan toch helemaal uit hun plaat als de sint vanaf de tv met ze praat

 • Jaaaa, dit lijkt me tof. Sint is dit jaar zo weinig te zien; extra leuk dan om door hem toegesproken te worden. Ik maak graag kans!

  • Claudia Diependaal zegt:

   Echt een leuke actie! Wij zouden voor het eerst een Sinterklaas inhuren, maar ja dat wordt het niet echt dit jaar! Maar dit is een leuk alternatief!

 • Wauw te gek! Ik doe heel graag mee met deze actie! We kunnen het allemaal niet vieren zoals we normaal doen, maar dit zou wel een te gekke aanvulling zijn! Liefs

 • De video van Sint is de kers op de taart voor pakjesavond, Ik doe mee, want ik pak er 5 december graag mee uit voor de kinderen..

 • Iris Bakker zegt:

  Ik doe graag mee voor pakjesavond met mijn gezin. Dit jaar komen opa en oma niet en kunnen we ook niet op bezoek in een pietenhuis. Hoe tof zou een persoonlijk boodschap van de goedheiligman dan zijn zeg!

 • Ingrid Langstraat zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn 3 lieve kanjers. Al is de oudste 13, hij zal waarschijnlijk ook n9g dubbel liggen. De jongste 2 zullen het geweldig vinden als hun naam wordt genoemd door de sint. Heel leuk om pakjesavond zo te beginnen.

 • Femke Dekker zegt:

  Wij hebben al een keer een video van Sint gehad toen de oudste 2 kinderen klein waren. Het lijkt me superleuk om nu de 2 jongste te mogen verrassen met deze leuke video.

 • Voor mijn dochter zou ik deze graag willen winnen. Ik denk dat dit het laatste jaar is dat ze in Sinterklaas geloofd en ik zou het geweldig vinden haar koppie te zien als Sinterklaas echt tegen haar praat.

Reageren is niet mogelijk.