Winweek #3 Video van Sint

Elk jaar is het weer een groot succes hier in huis. De video van Sint. Onze dochter Fay heeft het er nu nog over hoe Sinterklaas vorig jaar op tv zei dat de cadeautjes in de auto lagen en dat ze er dan ook echt lagen. Ze vond dat geweldig. Dus ook dit jaar maken we weer een video van Sint.

Een video van Sint

Bij de video van Sint heb je de keuze uit ontzettend veel verschillende opties. Zo is er voor ieder wel wat wils. Je kunt ervoor kiezen om de video alleen te downloaden, of juist een dvd thuis te laten bezorgen. En dan heb je ook nog een uitgebreid pakket waarbij je de video op dvd krijgt en kunt downloaden en dan zitten er ook nog allerlei extra’s bij.

Je kunt al een video laten maken voor slechts één persoon, maar ook voor meerdere personen. Bij elk persoon kun je de naam in vullen (plus uitspraak), geslacht en leeftijd plus een foto toevoegen. Deze foto krijg je dan in de video te zien. Ook kun je kiezen uit heel veel complimentjes, lekkernijen, hobby’s, enzovoort. Veel opties zijn optioneel dus je kunt zelf kiezen of je hier iets over wilt zeggen.

Ook is er elk jaar een nieuw verhaal en dit jaar heeft het allemaal met een geheime schatkamer te maken en piraten. Je kunt ook kiezen of je alleen Sinterklaas en de piraten wilt of dat je ook roetveegpieten erbij wilt.

Persoonlijk en dichtbij

Juist in zo’n gekke tijd waarin we nu leven is het fijn om zoiets ’tastbaars’ te hebben. De kans is niet zo groot dat je Sinterklaas in het echt zult zien. Tenminste bij onze kinderen komt hij sowieso al niet op school. En veel Sinterklaashuizen gaan niet open. Hoe leuk is het dan dat je toch Sinterklaas kunt zien en hij ook nog eens iets persoonlijks tegen jou zegt. Dan voel je jezelf echt speciaal.

Winactie Video van Sint

Ook dit jaar mag ik meerdere lezers blij maken met een video van Sint. Je mag helemaal zelf kiezen welke variant je kiest en hoeveel mensen je aan de video toevoegt. Dit kunnen overigens zowel kinderen als volwassenen zijn.

Wat moet je doen om een video van Sint te winnen?

  • Reageer hieronder dat je meedoet en voor wie
  • Deel deze winactie met anderen (geen must, wel heel fijn)

De winnaars van deze winactie maak ik 23 november bekend. Dit in verband met het tijdig bestellen van de video. Dit kan tot 27 november.

14 reacties op “Winweek #3 Video van Sint

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *