Winweek #2 Verkleedkleding van Carnavalskleding.nl

Nu we niet zo heel veel mogen en kunnen doen buitenshuis is het belangrijk om het thuis zo leuk mogelijk te maken. Helemaal als je ook nog kinderen hebt, net zoals wij, dan wil je dat er thuis meer dan genoeg is om te doen. Wij wisselen daarom zelf regelmatig het speelgoed om voor ander speelgoed (wat we op zolder tijdelijk bewaren) en ook qua verkleedkleding proberen we regelmatig wat nieuws in de kist te stoppen.

Carnavalskleding.nl

Wij hebben, door Carnaval, sowieso al vrij veel verkleedkleding. Echter gaat dat komend jaar niet door, dus is het vooral leuk voor thuis. Zo hebben we al een vampier, een tijger, een heks, een wolf, een piraat en nog veel meer in huis. Ook Sint en Piet pakjes liggen in de kist, net zoals kleding van mijn man en mij die niet meer passen of vies/kapot zijn. Onze dochter heeft sowieso nog een pak van de Minions op haar wenslijstje staan. En ons zoontje wil graag Olaf zijn.

Daarom is het zo fijn dat je altijd online je verkleedkleding kunt kopen bij bijvoorbeeld Carnavalskleding.nl. Zij zijn gespecialiseerd in dit soort kleding plus je vindt er vaak ook veel leuke attributen die het helemaal af maken. Ook voor Sinterklaas, Kerst en Oud&Nieuw vind je er nu veel passende kleding.

Winactie #2

Namens Carnavalskleding.nl mag ik een tegoed van €30 weggeven aan een van mijn volgers.

Wat moet je doen om dit tegoed van €30,- te winnen?

 • Reageer hieronder dat je meedoet en wat voor verkleedspullen je zou willen kopen.
 • Deel deze winactie met anderen (weer geen must, wel heel fijn)

Nadat de winweek is afgelopen maak ik op 27 november alle winnaars bekend in een post op Facebook. Het is je eigen verantwoordelijkheid dit in de gaten te houden. Heb ik op 30 november nog geen reactie dan kies ik een andere winnaar.

17 reacties op “Winweek #2 Verkleedkleding van Carnavalskleding.nl

 • Anna wienen zegt:

  Super leuke winactie!! Verkleden is inderdaad niet alleen met de carnaval maar altijd leuk ???? en goed voor de ontwikkeling van het kind.. mijn dochter Julia heeft alleen maar prinsesessenjurken dus ik zou eens iets anders willen halen.. misschien een ander beroep..
  Politieagente, of brandweervrouw of dokter..

  • Verkleden is altijd leuk???? onze jongste zoon wil heel graag een echte ninja worden, dus ik zou een mooi ninjapak voor hem uitzoeken, zou hij geweldig vinden!

 • elisabeth maria martina zegt:

  kleinzoon tije is de grootste fortnite fan die ik ken vandaar dat ik hem graag met een mooi pak verwen

 • Ik zou allerlei spulletjes kopen om samen met onze tweeling Lucas en Eva alsnog een leuke Oudjaar te vieren. Ik zag namelijk de leukste dingen zoals haarbanden, brillen, hoedjes en spulletjes om leuke foto’s te maken ????

 • Mijn dochter is dol op verkleden, rollenspellen spelen ze vindt het geweldig. Haar voorkeur gaat toch wel het meest uit naar prinsessenjurken. Daar zou ik er graag eentje van uitkiezen. Ik ga duimen!

 • Iris Bakker zegt:

  Leuk hoor! Voor mijn dochter zit er al een prachtige prinsessenjurk in de zak, maar mijn zoon zou nog heel graag een ninjapak willen hebben

 • Ingrid Langstraat zegt:

  Wat een leuke verkleedkleren allemaal. Ik ik een politiepak kiezen. De jongste 2 spelen heel vaak boeven en politie rollenspel!

 • Oh wat leuk, ze zijn dol op zich verkleden hier thuis. Ik zou helemaal lekker fout gaan en een Nemo of kameleon outfit kopen voor mijn jongste!

 • Linda Smeets zegt:

  Onze dochter is dol op verkleedpartijtjes en daar hoeft het nog niet eens carnaval voor te zijn. Ontzettend leuk! Ik zou er het Oranje spinnenheks tenue en een prinsessenjurk van kopen.

 • Anneliese de Waal zegt:

  Erg leuk ???????? Een piraat voor mijn zoon en een Heks voor mijn dochtertje.
  Doe erg graag mee ???????????????? Groetjes van Anneliese de Waal

 • Brian Hurkens zegt:

  Mijn dochtertje zit nu in de fase dat alles met prinsessen heel interessant is. Ik doe graag mee voor zo iets.

 • Mijn zoon is inmiddels uit alle verkleedkleren gegroeid, hij wil nog graag een stoer pak; politie of astronaut

 • melissa van stipdonk zegt:

  Daar hoef ik niet lang over na te denken: elise is gek op hermelien griffel van harry potter dus ik zou zeker zoiets voor haar gaan shoppen en broertje Jarno wordt dan harry potter.

 • Mijn jongste dochter is gek op verkleden. We hebben een Elsa jurk en een jurkje van K3, daar kan dus nog wel wat bij! Als ik zou winnen ga ik voor een lieveheersbeestjespakje, die vind ik zo schattig!

Reageren is niet mogelijk.