Winweek #1 Diffuser + olie van Lotus Diffusers

Eindelijk is het zover. Afgelopen donderdag maakte ik pas wereldkundig dat ik deze winweek ging organiseren, maar zelf was ik er al een poosje mee bezig. Ik wilde hele diverse winacties en ook echt dingen waar je iets aan hebt. En natuurlijk kon er dan geen winactie in samenwerking met Lotus Diffusers ontbreken.

Lotus Diffusers

Lotus Diffusers is een webshop met de mooiste Aroma diffusers en 100% pure oliën. Carolien, de eigenaresse van deze webwinkel, weet altijd de mooiste en leukste diffusers ergens vandaan te toveren. En haar oliën haalt ze bij De Groene Linde. Inmiddels is Carolien wel expert te noemen en weet ze overal wel een oplossing voor. Hoofdpijn? Dan is de tension buster een fijne roller. Last van muggen? De Groene muskiet helpt je er vanaf.

Lees ook: Essentiële oliën? Ik gebruik ze elke dag!

Naast de essentiële oliën die je helpen tegen allerlei kwalen heeft ze ook nog een hoop hele fijne samengestelde geuren. Vaak ook nog met een dubbele werking. Zo ben ik dol op de geur van High Immuun en deze zorgt dus ook nog voor een betere weerstand. Mijn favoriet in de winter is overigens, naast High Immuun, de Winter Wonder. Een echte winterse geur die je het gevoel van warmte en geborgenheid geeft tijdens de koude en donkere dagen van het jaar.

Winactie #1

Namens Carolien van Lotus Diffuser mag ik een heel fijn pakket weg geven. Namelijk de Flow Diffuser in combinatie met de Winter Wonder olie. Heb je thuis al een diffuser dan is een tweede nooit kwaad. Wij hebben zelf ook toe diffusers in huis en ik wil er nog twee. Heb je er nog geen dan is dit je kans om het te gaan testen. En ik beloof je… je raakt eraan verknocht!

Wat moet je doen om dit fijne pakket ter waarde van €45 te winnen?

  1. Reageer hieronder dat je meedoet en of je al bekend bent met essentiële oliën
  2. Volg zowel Meisje Eigenwijsje als Lotus Diffusers op Instagram (geen must, wel lief)
  3. Deel deze winactie met anderen (weer geen must, wel heel fijn)

Nadat de winweek is afgelopen maak ik op 27 november alle winnaars bekend in een post op Facebook. Het is je eigen verantwoordelijkheid dit in de gaten te houden. Heb ik op 30 november nog geen reactie dan kies ik een andere winnaar.

62 reacties op “Winweek #1 Diffuser + olie van Lotus Diffusers

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *