Winweek #1 Diffuser + olie van Lotus Diffusers

Eindelijk is het zover. Afgelopen donderdag maakte ik pas wereldkundig dat ik deze winweek ging organiseren, maar zelf was ik er al een poosje mee bezig. Ik wilde hele diverse winacties en ook echt dingen waar je iets aan hebt. En natuurlijk kon er dan geen winactie in samenwerking met Lotus Diffusers ontbreken.

Lotus Diffusers

Lotus Diffusers is een webshop met de mooiste Aroma diffusers en 100% pure oliën. Carolien, de eigenaresse van deze webwinkel, weet altijd de mooiste en leukste diffusers ergens vandaan te toveren. En haar oliën haalt ze bij De Groene Linde. Inmiddels is Carolien wel expert te noemen en weet ze overal wel een oplossing voor. Hoofdpijn? Dan is de tension buster een fijne roller. Last van muggen? De Groene muskiet helpt je er vanaf.

Lees ook: Essentiële oliën? Ik gebruik ze elke dag!

Naast de essentiële oliën die je helpen tegen allerlei kwalen heeft ze ook nog een hoop hele fijne samengestelde geuren. Vaak ook nog met een dubbele werking. Zo ben ik dol op de geur van High Immuun en deze zorgt dus ook nog voor een betere weerstand. Mijn favoriet in de winter is overigens, naast High Immuun, de Winter Wonder. Een echte winterse geur die je het gevoel van warmte en geborgenheid geeft tijdens de koude en donkere dagen van het jaar.

Winactie #1

Namens Carolien van Lotus Diffuser mag ik een heel fijn pakket weg geven. Namelijk de Flow Diffuser in combinatie met de Winter Wonder olie. Heb je thuis al een diffuser dan is een tweede nooit kwaad. Wij hebben zelf ook toe diffusers in huis en ik wil er nog twee. Heb je er nog geen dan is dit je kans om het te gaan testen. En ik beloof je… je raakt eraan verknocht!

Wat moet je doen om dit fijne pakket ter waarde van €45 te winnen?

 1. Reageer hieronder dat je meedoet en of je al bekend bent met essentiële oliën
 2. Volg zowel Meisje Eigenwijsje als Lotus Diffusers op Instagram (geen must, wel lief)
 3. Deel deze winactie met anderen (weer geen must, wel heel fijn)

Nadat de winweek is afgelopen maak ik op 27 november alle winnaars bekend in een post op Facebook. Het is je eigen verantwoordelijkheid dit in de gaten te houden. Heb ik op 30 november nog geen reactie dan kies ik een andere winnaar.

62 reacties op “Winweek #1 Diffuser + olie van Lotus Diffusers

 • Oh dit is wel een hele leuke winactie zeg! Ik ben er nog niet bekend mee maar wel heel erg benieuwd naar. Dus zou leuk zijn om mee te doen.

  • Wauw wat een gave actie Nicole.
   Ik wil heel graag meedoen????.
   De lotusdiffuser is nog niet bij me bekend maare hoe tof zou het zijn als ik deze in mijn woonkamer kan zetten. Door het lezen vam je blog ben ik helemaal enthousiast geworden. Duimen maar

 • Wat zou dit mooi staan in mijn nieuwe huis waar ik (ja toeval bestaat niet) 27 november de sleutel van krijg! Ik ben wel een beetje bekend met oliën maar weet nog lang niet alles.

 • Super graag doe ik mee aan deze winactie.
  Voor in onze woning weet ik een prachtig plekje voor deze diffuser…
  Nu ik je al zo lang volg weet ik daarom ook meer over de oliën. En is mijn interesse nog meer gewekt om hier meer over in te diepen. Dus ik ga hard duimen

 • Annet Blokker zegt:

  Ik doe heel erg graag mee. Toevallig van de week nog op internet er naar gekeken maar toch nog niet besteld. Nu ik meer moet ontspannen enzo hoop ik dat dit misschien daarbij kan bijdragen.

 • Ik ken Lotus Diffusers / Carolien al. Nu volg ik jou ook !!!
  Ik zit middenin een buren out … kan wel een lichtpuntje gebruiken. Lijkt me heerlijk om hier wat heerlijke olietjes bij te gebruiken ter ontspanning enzo.
  ????????????

 • Trotsema fati zegt:

  Nog niet bekend met essentiële oliën maar zeer nieuwsgierig om die te proberen na meerdere positieve verhalen over gehoord.
  Dus duimen maar????

 • Wat een toffe actie! Ik doe graag mee! Ik begin de essentiele oliën en diffusers net een beetje te ontdekken. Vorige week m’n eerste diffuser gekocht bij Lotus en zou er nog wel eentje willen voor de andere kamer. Die winnen zou wel super tof zijn!

 • Wat een toffe winactie???? Ik zou graag voor op onze slaapkamer een diffuser winnen voor mijzelf of voor onze zoon.
  Ben benieuwd hoe de winterwonder olie ruikt!

 • Leuke winactie! Ben nog niet heel bekend met olieen, lees er de laatste tijd vaker over en ben heel benieuwd naar het effect ervan. Doe dus graag mee om een kans te wagen!

 • Ik doe heel graag mee. Ik heb er al zoveel positiefs over gehoord, maar tot nu toe nog geen ervaring mee. Ben er erg benieuwd naar.

 • Ik weet er eigenlijk nog weinig van, maar als ik lees dat een bepaalde olie kan helpen tegen hoofdpijn, word ik getriggerd om eens meer te gaan lezen.
  Ik maak dus graag kans!

 • Ooih wauw wat een mooie actie! Ik ben er bekend mee en vooral ik en mn oudste zoontje zijn gevoelig voor geuren. Hij kreeg er meer rust door, kan beter slapen en daarom hebben we de diffuser die we hadden bij papa gelaten zodat hij dit daar zou houden. Ik zou wel een x weer een nieuwe kopen maar tot nu toe dus nog niet van gekomen. Een leuk keretkadotje voor mezelf dus ????

 • Leuk, ik doe graag mee! Ben wel bekend met essentiele oliën, maar nog niet in combinatie met een diffuser. Ben heel benieuwd!

 • Wat een gave actie! Deze medewerker van de Kinder Intensive Care kan wel een boost gebruiken tijdens deze intense periode. Ik ben voor alsnog onbekend met essentiële oliën, maar heb er inmiddels al veel goede dingen over gelezen én gehoord. Ik ben ervan overtuigd dat zo’n diffuser me tot rust zal brengen en zal laten ontspannen, om zo weer met nieuwe energie én vol liefde aan de slag te gaan. Duimen!

 • wat een mooie actie. ik ben er niet mee bekend, maar me wel aan het inlezen. mijn dochter is hooggevoelig en mijn zoontje heeft ADHD. Dus ik denk dat het ze beiden op bepaalde gebieden, vooral inslapen, zeker kan helpen!

 • Hier ben ik dus al zo benieuwd naar! Ik wil het graag proberen met LAVENDEL, schijnt goed te zijn voor je ogen (die bij mij chronisch droog zijn) en je raakt er natuurlijk ontspannen van!

 • Wil graag wat minder stress in huis hebben …………lavendel of een ander luchtje wellicht. JE zegt het maar!

 • Zou graag mee willen doen! ik ben persoonlijk niet bekend met essentiële oliën, maar ik heb van vriendinnen wel goede dingen gehoord. Zou het zelf ook wel willen proberen!

 • Ik doe mee!
  Heb nog geen ervaring met deze oliën, maar heb wel iets van basiskennis over waar je sommige olie voor kunt gebruiken.
  Heb er eerder al over gedacht een te kopen.

 • Marieka Waalwijk zegt:

  Ik heb alleen ervaring met de waxmelts maar dit lijkt me echt heerlijk.
  Dus ik doe graag mee

 • Ik laat me graag verrassen en omdat het voor mij niet bekend is maakt het de beleving nog bijzonderder.

 • Wat leuk en lief dat je een winweek organiseert. voor je volgers. Het maakt me nieuwsgierig, daarom doe ik graag mee. Ik ben nog niet bekend met essentiële oliën maar zou het graag eens uittesten.

 • Ik loot heel graag mee voor dit heerlijke pakket. Ik ben al bekend met essentiële oliën, gebruik ze regelmatig in een geurbrander met een kaarsje eronder maar dit vind ik erg onhandig. Zo’n mooie diffuser lijkt me ideaal.

  Ik volg jou en Lotus diffusers via Instagram (Truusje26).

 • Sabine Hensens zegt:

  Ik ben nog helemaal niet bekend met een diffuser maar wel heel nieuwsgierig naar door alle goede berichten die ik lees! Ik maak daarom heel graag een kansje om het ook te ervaren….Fingerscrossed

 • Ik ben zelf nog niet bekend met diffusers, maar ik hoor en lees er steeds meer fijne verhalen over … doe daarom graag mee!

 • Joepie, ik doe heel graag mee! Ik heb zelf een klein oliebrandertje waar ik weleens olietjes op brand, maar als ik even niet oplet, is die ‘drooggekookt’. Zo’n aramodiffuser zou echt een uitkomst zijn!

 • Wouw leuke actie ik wil graag meedoen ik ben wel bekend met de diffusers helaas is die van mij kapot gevallen

 • Iris Bakker zegt:

  Jaaaaa, I LOVE LOTUS DIFFUSERS!!!! En Carolien is ook zo leuk!!!! Ik heb elke dag mijn diffuser in de woonkamer aanstaan. En mijn tweede exemplaar verplaatst zich van mijn thuiskantoor, naar de slaapkamers. Nu hebben de kids echter elke avond ruzie over bij wie hij die nacht mag staan. Ik zou dus heel graag een tweede slaapkamerdiffuser willen winnen.

 • Gave actie! Ik ben via verschillende socials al bekend met essential oils, maar hier in huis zijn ze (helaas) nog niet aanwezig. Lijkt me super om deze te testen!

 • Ik ben hier niet bekend mee, maar naar aanleiding van je verhaal zou ik het heel graag willen ervaren.

 • Anneliese de Waal zegt:

  Lijk me heerlijk, ben er nog iets bekend mee.
  Doe erg graag mee ????????
  Groetjes van Anneliese de Waal

 • Claudia Diependaal zegt:

  Ik loot met veel plezier mee. Mijn kleinkinderen zouden er allemaal een op hun slaapkamer moeten hebben, als ze weer heel weinig lucht krijgen. En misschien is het wel nodig om hem elke avond even aan te zetten op hun kamertjes! Maar om er nu gelijk 4 aan te schaffen, zo’n dikke portemonnee heeft deze oma nu ook weer niet! Maar alle beetjes helpen! Ik loot graag mee!

 • ik doe graag mee. ik ben nog niet bekend ermee, maar het lijkt me heerlijk en ik zou het graag proberen.

 • Heerlijk! Ik gebruik het af en toe, met van die geurstokjes in een glazen flesje met olie. Deze lijkt me ideaal!

 • Dit lijkt me helemaal het einde voor mijn vriendin! Zij (en ik ook niet) is hier nog niet mee bekend, maar denk dat het heerlijk zal zijn!

 • Ik doe heel graag mee met deze winactie. Het lijkt me heerlijk zo’n diffuser, in de woonkamer of op mijn kantoor nu ik alleen maar vanaf thuis werk.

Reageren is niet mogelijk.