Nu nog een winterjas kopen?

sneeuw-brabant-zondag

De nieuwste winterjassen hangen al ergens in augustus of september in de winkels. Zowel online als offline. Dat is dan vaak ook het moment dat ik op zoek ga naar een nieuwe winterjas voor de kinderen. Een van de redenen dat ik dat doe is omdat ik dan nog alle keus heb. Toch komt het wel eens voor dat ik op een later moment alsnog op zoek ga naar een winterjas. Zoals nu.

Op zoek naar een winterjas

Het is inmiddels al februari en toch ben ik op zoek naar een winterjas. Waarom? We hebben per kind slechts één jas voor in de winter. Niet heel slim want ze moeten natuurlijk ook uitgewassen worden. Maar door de lockdown ben ik er niet meer actief naar op zoek geweest. Ik kon met gemak de jassen wassen wanneer ze vies waren. Ze hoefden toch niet op een gezette tijd naar buiten.

Echter nu de scholen weer beginnen is dat wel anders. Jassen worden sneller vies, ze komen pas laat uit school en de volgende dag moet de jas weer vroeg aan om naar school te gaan. Dus ik wil nu toch weer een reserve jas voor beide kinderen.

Voordelen en nadelen

De nadelen van nu nog een jas zoeken is dat de keuze heel wat minder is. Veel jassen zijn al uitverkocht en als je dan het geluk hebt een jas te vinden naar je smaak zijn er nog maar een paar maten. Het grote voordeel nu is wel dat de jassen vaak afgeprijsd zijn. Soms zelfs voor 50%. Dat is dan weer een groot voordeel. Scheelt je geld. Ik kies er dan overigens wel vaak voor om een maat groter te pakken. Kunnen we hem wellicht volgende winter ook nog gebruiken.

Leuke winterjassen

Als het gaat om winterjassen kijk ik vaak bij bepaalde merken. Zij hebben vaak de leukste jassen en ook nog zo laat in het seizoen hebben ze nog mooie jassen hangen. Denk bijvoorbeeld aan een koko noko winterjas of van Name it of Vingino. De jas die onze dame nu draagt is overigens geen echte merk jas. Deze komt namelijk van de Hema. Echter die van vorig jaar was van b.Nosy.

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje