Wintercollectie Lief! Lifestyle 2015/2016

Hot news! De nieuwe wintercollectie van Lief! Lifestyle ligt inmiddels in de schappen. En dat is niet het enigste hot news, maar ook de maten zijn deze collectie aangepast. Daarmee bedoel ik dat de baby maten nu gaan van 56 t/m 80 en de kindermaten van 86 t/m 116! Hoe fijn is dat? Toen ik dit persbericht binnen kreeg werd ik direct enthousiast. Ik zag meteen hele mooie lieve maar ook stoere kledingstukken voor mijn dochtertje. Ik laat jullie een aantal setjes zien en vertel direct wat mijn favorieten uit deze collectie zijn!

lief! wintercollectie meisjes2 lief! wintercollectie meisjes 3 lief! wintercollectie meisjes

Mijn favorieten

Ik laat hierbij twee van mijn favoriete items zien. Ik heb er nog veel meer, want ik hou van het kleurrijke en de combinatie van stoer en lief. lief! wintercollectie meisjes 4Dit jurkje hebben ze ook in de kleuren rood (met roze hart) en felblauw (met roze hart). Echter vind ik deze uitvoering het meest geslaagd. Dit is echt de combinatie tussen stoer en lief. Ook is het makkelijk te combineren en dat is ook wel iets waar ik op let! Voor de prijs van €32,95 neem je dit jurkje mee naar huis. Heb je maatje 104 of groter dan komt er €2,- bovenop,
L452516-311_kleur277Deze hoodie is gewoon echt te gek. Ik hou best wel van hoodies, al zijn ze niet altijd even handig. Ze staan gewoon stoer. Of je nu een roze hoodie draagt of een donkerblauwe, stoer en lief is wat je uitstraalt! Deze sweater is €37,95 en ook hier is het vanaf maat 104 twee euro erbij.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Heb jij al een kijkje genomen op de website van Lief!Lifestyle? Nee? Dan zou ik je dat zeker aanraden!

1 reactie op “Wintercollectie Lief! Lifestyle 2015/2016

Reageren is niet mogelijk.