Winter & kerst truien voor meisjes

kerst-trui-kind-hm

Ik weet nog wel, toen ik zwanger was riep ik heel hard dat ik mijn kind absoluut geen kleding aan ging trekken met afbeeldingen erop. Ik gruwelde van de Disney truien en shirtjes met Woezel&Pip. Nee het zouden gewoon stoere shirtjes worden zonder opdruk en anders wellicht een komische tekst. Maar echt geen pinguïn, schattig beertje of iets anders. Totdat vorig jaar de kerstkleding in de schappen kwam te liggen en ik bij de Primark wel een hele leuke wollen legging vond met pinguïns erop. En warempel, daar hing ook nog een leuk bijpassend shirtje met een pinguïn hoofd. 

Uiteindelijk had mijn meisje vorig jaar maar liefst 3 winter & kersttruien en één hele coole legging. Slechts 1 van die truien had GEEN opdruk. kerst trui meisje

Kerst truien voor meisjes

Dit jaar ben ik nog niet gezwicht. Niet dat ik niets leuks voorbij heb zien komen hoor, nee integendeel. Er is zoveel leuks dat ik eigenlijk niet weet wat ik moet kiezen! Nu heb ik alleen al bij de H&M en Hema zoveel leuks gezien, zowel op de babyafdeling (ik kijk dan bij jongens en meisjes want kan gewoon allebei) als bij de kinderafdeling. Omdat ik jullie deze geweldige truien niet kan ontzetten laat ik ze bij deze aan jullie zien..

kerst trui baby hm

Als eerste deze dotjes. Op de baby meisjes afdeling, want die gaat tot maat 92 en mijn meisje heeft 86. Ik weet gewoon dat rood enorm mooi staat bij mijn dochter (zoals je op de bovenste foto’s kunt zien), maar vind de pinguïn ook wel enorm schattig! Toch zou ik denk ik voor het rendier gaan.

kerst trui kind hm

Ik kijk ook altijd op de jongens afdeling, dus in dit geval dus de baby jongens afdeling. Dit omdat er vaak wat tussen zit wat ook gewoon bij een stoere meid past. Ik moet zeggen dat daar minder winterse truien waren, maar deze twee sprongen er wel uit. De eerste door de geweldig grappige pinguïns en de tweede omdat hij zo lekker fluffyyyyyyy is!

kerst trui kind hm 1

Tot slot nam ik ook nog stiekem een kijkje op de kinderafdeling, Fay past maat 92 echt nog niet, maar ik kon het gewoon niet laten om alvast rond te neuzen. De rechtertrui stond het modelletje wel erg leuk, maar zo los vind ik hem iets minder. Daarom: altijd kleding ook aantrekken, dan zie je pas echt hoe het eruit ziet. En dan.. ja alweer de pinguïns. Zijn ze niet snoezig?!

Kerst accessoires

Tijdens mijn zoektocht naar deze truien kwam ik ook nog hele leuke sokken tegen, net als een leuke maillot en slabbertjes. Geheel in winter & kerst stijl!

kerst accessoires hm

Enorm fout, maar daarom misschien juist wel erg leuk!

Trek jij jouw kind(eren) zo’n winter of kerst trui aan?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

5 reacties

 1. Wilmaaa op 4 december 2015 om 15:07

  Leuk, ik hou er wel van. Ik ben zelf ook geen fan van Disney o.i.d. maar een leuk beertje ofzo kan er wel mee door. Ik ga volgende week naar de Primark, dus wie weet 🙂

 2. Linda op 4 december 2015 om 18:32

  Ahhh dat eerste truitje met hertje / rendiertje vind ik zo lief!! Als ik een meisje had gehad………. hihi
  Vind ze super lief!! 🙂

 3. IJlien op 4 december 2015 om 21:40

  Aaaah ja ik heb net zo’n voornemen als jij! Ik weiger de cartoons! Maar nu ga ik mij toch afvragen hoe lang ik dat dus vol ga houden hihi.. Die legging vind ik dan wel weer erg cool 😛

 4. Ester op 4 december 2015 om 21:59

  De rendier trui en de sneeuwman trui vind ik de max! Ik ga binnenkort toch eens H&M of Primark binnenstappen om zo’n leuke/foute kerstrui te scoren :D.

 5. anneleen op 6 december 2015 om 10:12

  Oh wat een schattige truien! 🙂 lief!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje