In de winter ijsjes maken

Het is hartje winter, maar onze dochter maakt vrijwel elke dag ijsjes voor ons. Van klei welteverstaan want in december kreeg ze namelijk de Play-Doh Town ijswagen van Hasbro. Dat was meteen een hit want welk kind houdt nu niet van kleien? Ook wij waren er erg blij mee want stiekem hadden (en hebben) we nog niet zoveel klei spulletjes in huis. 

(Dit artikel bevat een ontvangen product, dit beïnvloed echter niet onze mening hierover)

Met de ijswagen kun je op verschillende manieren ijsjes maken. Met de wagen zelf of door de bijgevoegde ijsvormpjes en stokjes. De vormpjes en stokjes gebruikt onze kleine dame eigenlijk niet, maar de ijswagen zelf wel. Ze rijdt er mee rond, laat het poppetje de wildste avonturen meemaken en maakt ijsjes aan de lopende band voor ons. Groene, paarse, roze en soms zelfs een mix hiervan. Wel heeft ze nog moeite met het indrukken van de spuit, maar dat komt ook wel goed.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Met de ijswagen van Play-Doh heeft onze peuter in ieder geval al heel veel plezier gehad. Het leuke is ook om te zien hoe ze er in het begin mee speelde, heel aftastend, en nu. Ze begint alle vormpjes die erbij zitten echt te ontdekken en kan soms gewoon een half uur lekker zelf bezig zijn met de ijswagen. Dat is voor ons ook wel fijn, dan kunnen we even wat in het huishouden doen of gewoon even lekker niets. Al komt dat laatste er vrijwel nooit van, want hoeven we niet mee te helpen dan worden we wel betrokken in het spel. En dat is eigenlijk nog het allerleukste!

Houdt jouw kind van kleien?

 

De uitgelichte afbeelding komt van Shutterstock.

9 reacties op “In de winter ijsjes maken

Reageren is niet mogelijk.