Winactie: zwangerschapsketting Proud Mama

Als ik kijk naar de lezers van mijn blog zijn dat meestal vrouwen die moeder zijn van één of meerdere kinderen en/of zwanger zijn. Nu is het bij mij alweer bijna 2 jaar geleden dat ik zwanger was dus je zult hier niet meer iets over die periode lezen, toch komen ook de zwangeren terug. En dat vind ik natuurlijk echt enorm leuk! Omdat ik de laatste tijd eigenlijk vooral winacties heb gehouden voor de kinderen, leek het me leuk nu eens iets te doen voor de zwangere vrouw._MG_9985

Zwangerschapsketting

Toen ik zwanger was kreeg ik een mooie lange zwangerschapsketting, oftewel een babybel, van mijn schoonmoeder. In zo’n ketting zit een belletje en het schijnt dat dit heel rustgevend is voor je ongeboren kindje. Het touwtje van de ketting is dan ook lang genoeg zodat de ketting op je buik valt. Ik droeg hem zelf redelijk vaak al vergat ik hem wel soms om te doen.

Ik dacht zelf altijd dat die balletjes er allemaal hetzelfde uitzagen. Gewoon zilver, rond en dat was het. Maar je hebt tegenwoordig echt zoveel leuke verschillende kettingen. Niet alleen maar rond, maar ook bijvoorbeeld in een hartvorm. En dan zijn ze tegenwoordig ook niet alleen maar zilverkleurig, maar je hebt ze ook in het goudkleurig en zoals de ketting die ik heb ontvangen: in het rosé. En die kleur vind ik dan ook wel erg mooi. Het is net iets chiquer dan zilver.

Bol AlgemeenBol Algemeen

_MG_9996Ook de opdruk van het balletje kan in allerlei andere vormen. Zo heb ik gekozen voor voetjes, maar je kunt ook kiezen voor hartjes of sterretjes. Er zijn zelfs kettingen waar niet alleen een balletje aan zit, maar ook een flosje of bijvoorbeeld een natuursteen. Je ziet op deze foto heel goed hoeveel zorg er gedragen wordt aan zo’n ketting. Er hangt niet alleen een balletje aan, maar ook nog een mooie bijpassende kraal en een muntje met het logo van Proud Mama.

Proud Mama

Ik ontving deze prachtige ketting van de webshop Proud Mama. (En nee, ik ben niet zwanger.. Een lief vriendinnetje van me echter wel dus zij krijgt deze ketting.) De naam zegt eigenlijk al alles, sieraden om te laten zien hoe trots je bent als (aanstaande) moeder. De ontwerpster van deze prachtige sieraden is Rowena Visser-van Nistelrooij. Zij ontwerpt al jaren sieraden en toen ze zelf moeder werd begon ze met een lijn speciaal voor (aanstaande) moeders. Je vindt in de collectie dan ook niet alleen de babybellen, maar ook armbanden, sleutelhangers en andere kettingen.

Winactie 

proud mama babybel

Ik ben zo gelukkig dat ik deze ketting niet alleen aan mijn vriendinnetje mag weggeven, maar ook een van mijn lieve volgers mag blij maken! Dus ben jij zwanger? Of ken je iemand die zwanger is? Doe dan mee!

Wat moet je doen?

 • Laat een reactie achter met geldig, met daarin waarom jij graag een babybel wint
 • Like mijn Facebookpagina, daar maak ik namelijk de winnaar op bekend

Het zou leuk zijn als je de winactie ook deelt op Facebook, Twitter en/of Instagram, maar dit is niet verplicht. De winactie loopt tot en met maandag 30 november 2015 00.00 uur, op 1 december maak ik de winnaar bekend.

Draag/droeg jij een zwangerschapsketting tijdens je zwangerschap?

13 reacties op “Winactie: zwangerschapsketting Proud Mama

 • Wat een mooierd! Spijt dat ik toen geen ketting heb gedragen. Werd denk ik bang gemaakt van alle spookverhalen dat je kindje in stuit zou gaan liggen, haha.

 • Wat leuk! Zelf net (helaas) bevallen voor de tweede keer maar ik doe graag mee voor een zwanger vriendinnetje!

 • Nancy Glasz zegt:

  Bij me beide meiden gedragen , alleen nu is verroest helaas anders had hem zeker weer bij deze zwangerschap gedragen , was zo een heerlijk rustgevend geluidje heel fijn?

 • Anna Wienen zegt:

  Oooh wat mooi ? Ik zou graag voor mezelf willen winnen.. Ik ben nu 30 weken zwanger en heb geen zwangerschapsketting.. Deze is wel erg mooi..

  Facebookprofiel: Anna York

 • Oooooh ik doe heel graag mee! Dit is echt zoiets dat je niet echt voor jezelf koopt maar echt cadeau moet krijgen. Mijn buik wordt steeds boller en volgens mij staat zo’n ketting supermooi. Deze ziet er echt prachtig uit! Niet gewoon zo’n balletje maar echt met zorg gedecoreerd (kan ik dat zo zeggen?)
  Ik zie dat ik je nog niet volg op facebook! Shame on me! Ga ik nu doen.

 • Hoewel het misschien niet zo hoort, doe ik voor mezelf mee. Niet omdat ik nu zwanger ben, maar omdat ik hoop dat op korte termijn wel te zijn en ik hem dan graag om wil doen.

 • Marlie smink zegt:

  Pas 12 weken zwanger,maar kan nu al niet wachten om straks zo’n lekker babybuikje te hebben. En omdat het in alle drukte lastig is om bewust stil te staan bij deze tweede zwangerschap, lijkt zo’n babybel me een hele leuke manier om toch wat bewuster met de BIB bezig te zijn..

 • Ik doe graag mee met deze leuke actie. Ik ben nog niet zo lang zwanger en we weten net dat het (weer!) een tweeling wordt. Mijn vorige zwangerschappen had ik niet zo’n mooi belletje, ik zou dan ook graag zo’n mooie ketting winnen!

 • floortje van den Heuvell zegt:

  Wat een prachtige ketting. Elegant en toch ook stoer door t mooie koord. Wat ben ik een proud mama to be en wat zou ik m graag van t begin tot eind van mijn zwangerschap dragen. Dit mooie belletje accentueerd de babybuik en kan bij zoveel outfits en stijlen! Een echte musthave voor een zwangere vrouw als je t mij vraagt. Ik ben net 6 weken zwanger van mijn eerste kindje, zo’n bijzondere tijd vind ik t nu al. Maar de ketting bijna mijn hele zwangerschap dragen zou moeten lukken mocht ik de gelukkige winnares zijn 😉 Die 6 weken zijn wel ook de reden dat ik je actie niet deel op social media. Dit blijft nog even ons baby geheimpje 🙂 volgen doe ik je al wel een hele tijd op facebook! Ik wacht ik spanning af 🙂

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) zegt:

   Je weet wel dat je naam op de Facebook pagina komt te staan mocht je winnen he…?

 • Jaaaaaa, wat een supermooie ketting! Mijn zusje is op 4 april uitgerekend en zij kleed zich altijd heel stylish en modebewust. Dus zo’n rosé ketting zal haar blij maken en heel mooi staan!

 • Wauw! Super leuk en mooi! Een fantastisch cadeautje voor een mama to be! Graag waag ik een kansje! Hij is echt prachtig!

Reageren is niet mogelijk.