Winactie: win een prinsessenjurk van Souza!

Dat onze dochter papa’s prinsesje is dat was bij de geboorte al duidelijk. Maar dat ze in het echt ook een prinses is wisten we natuurlijk niet! Ze kan enorm stoer zijn en een echte boef, maar wat is ze een echt meisje meisje! Toen de doos van Souza binnenkwam wist ik dat ik hem pas open moest maken als zij erbij was. Ze sliep op dat moment dus ik moest me echt inhouden om niet te kijken. Gelukkig werd ze een uur later wakker en konden we kijken wat voor een mooi jurkje ze gekregen had. 

IMG_8539

Het grappige was: ze vond de jurk echt geweldig en straalde helemaal bij het uitpakken. Echter wilde ze hem niet aan. We trokken hem toch bij haar aan maar foto’s maken zat er niet in want ze was boos, enorm boos! Dus de jurk weer uit en wachten op een ander moment. Dat moment was gisteren.. We waren de dag ervoor naar de premiere van de 2 kleine kleutertjes geweest waarin prinses Monique speelde. Ze was vanaf het begin af aan verliefd op de prinses dus vroeg ik haar of ze zelf een prinses wilde zijn… Nou je ziet hierboven en -onder het resultaat!IMG_8546Nu is de jurk eigenlijk voor 3 tot 4 jarige qua maat, dat zie je ook wel dat hij te groot is nog. Maar boeiend, ze vindt de jurk top en wij ook! Lekker om in te verkleden of wellicht over een paar jaar Carnaval (zodra ze iets groter is haha). De verkleedjurken van Souza zijn vrij prijzig, maar ik moet zeggen.. Daar is de kwaliteit ook naar. Het is niet zomaar een jurkje, maar er zitten hele gave details in verwerkt. Ook het materiaal zelf lijkt tegen meerdere stootjes te kunnen dus ik ben er zeer tevreden over!

Winactie

Het allerleukste is nog wel dat ik niet alleen mijn kleine meid blij heb kunnen maken met deze prachtige jurk. Nee ik mag nóg een meisje gelukkig maken met een echte prinsessenjurk van Souza twv €52,95!!! Kijk, dat zijn de leuke dingen van het hebben van een blog. Niet alleen jezelf blij maken, maar vooral ook anderen! Daar doe ik het voor…

souza happy fantasy

Wat moet je doen?

Normaal gesproken hoef je alleen maar te reageren, maar voor dit speciale jurkje vraag ik dit keer iets meer. Natuurlijk moet je reageren, anders weet ik niet eens dat je mee wilt doen! Maar daarnaast wil ik je ook vragen om:

  • De facebookpagina van Souza te liken
  • De facebookpagina van Meisje-Eigenwijsje te liken

Dat is alles. Het is met een paar simpele klikjes gebeurd. Wil je het bericht ook nog delen dat zou ik dat helemaal te gek vinden! Deze winactie loopt tot en met maandag 5 oktober 2015, ik mail de gelukkig winnaar op dinsdag!!

38 reacties op “Winactie: win een prinsessenjurk van Souza!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *