Winactie: win een prinsessenjurk van Souza!

Dat onze dochter papa’s prinsesje is dat was bij de geboorte al duidelijk. Maar dat ze in het echt ook een prinses is wisten we natuurlijk niet! Ze kan enorm stoer zijn en een echte boef, maar wat is ze een echt meisje meisje! Toen de doos van Souza binnenkwam wist ik dat ik hem pas open moest maken als zij erbij was. Ze sliep op dat moment dus ik moest me echt inhouden om niet te kijken. Gelukkig werd ze een uur later wakker en konden we kijken wat voor een mooi jurkje ze gekregen had. 

IMG_8539

Het grappige was: ze vond de jurk echt geweldig en straalde helemaal bij het uitpakken. Echter wilde ze hem niet aan. We trokken hem toch bij haar aan maar foto’s maken zat er niet in want ze was boos, enorm boos! Dus de jurk weer uit en wachten op een ander moment. Dat moment was gisteren.. We waren de dag ervoor naar de premiere van de 2 kleine kleutertjes geweest waarin prinses Monique speelde. Ze was vanaf het begin af aan verliefd op de prinses dus vroeg ik haar of ze zelf een prinses wilde zijn… Nou je ziet hierboven en -onder het resultaat!IMG_8546Nu is de jurk eigenlijk voor 3 tot 4 jarige qua maat, dat zie je ook wel dat hij te groot is nog. Maar boeiend, ze vindt de jurk top en wij ook! Lekker om in te verkleden of wellicht over een paar jaar Carnaval (zodra ze iets groter is haha). De verkleedjurken van Souza zijn vrij prijzig, maar ik moet zeggen.. Daar is de kwaliteit ook naar. Het is niet zomaar een jurkje, maar er zitten hele gave details in verwerkt. Ook het materiaal zelf lijkt tegen meerdere stootjes te kunnen dus ik ben er zeer tevreden over!

Bol AlgemeenBol Algemeen

Winactie

Het allerleukste is nog wel dat ik niet alleen mijn kleine meid blij heb kunnen maken met deze prachtige jurk. Nee ik mag nóg een meisje gelukkig maken met een echte prinsessenjurk van Souza twv €52,95!!! Kijk, dat zijn de leuke dingen van het hebben van een blog. Niet alleen jezelf blij maken, maar vooral ook anderen! Daar doe ik het voor…

souza happy fantasy

Wat moet je doen?

Normaal gesproken hoef je alleen maar te reageren, maar voor dit speciale jurkje vraag ik dit keer iets meer. Natuurlijk moet je reageren, anders weet ik niet eens dat je mee wilt doen! Maar daarnaast wil ik je ook vragen om:

 • De facebookpagina van Souza te liken
 • De facebookpagina van Meisje-Eigenwijsje te liken

Dat is alles. Het is met een paar simpele klikjes gebeurd. Wil je het bericht ook nog delen dat zou ik dat helemaal te gek vinden! Deze winactie loopt tot en met maandag 5 oktober 2015, ik mail de gelukkig winnaar op dinsdag!!

38 reacties op “Winactie: win een prinsessenjurk van Souza!

 • Alicia Hofman-Voshol zegt:

  Inmiddels twee heerlijke prinsesjes in huis maar het oudste prinsesje word 18 november twee jaar, met deze jurk is ze een echt prinsesje op haar verjaardag!

 • Oehhhhhh norah zou helemaal uit dr dak gaan. Echt een meisjes meisje. Jouw pagina had ik al geliked … Souza nu ook en gedeeld… Nu fingers crossed

 • Wauw dat zou mijn oudste prinses ook wel super super gaaf vinden!!! Ze vindt zichzelf al een prinses in haar pyjama van de hema haha! Laat staan in deze prachtige jurk! ohhh wij duimen hard!

 • Wat een geweldig jurkje! Hier zou een klein meisje met maat 98/104 daar enorm blij mee zijn. Uiteraard heb ik beide pagina’s geliked!! xx Jess

 • Oooh wauw tuurlijk doe ik mee want ons prinsesje verkleed haar zelf wel meerdere keren per dag haha super leuk! Ik weet zeker dat ze van deze jurk ook heel blij word

 • Wauwie! Dat is een echte prinsessen jurk wat een beauty! Daar worden rhodè en Sarah heel gelukkig van! Dus wij doen mee aan de actie! Hij is zo zooo mooi!

 • Oooooo mijn net driejarige dochter is he-le-maal into de prinsessen momenteel…ik zou graag voor haar winnen.

 • Wow, die wil ik wel graag winnen voor 1 van mijn tweelingdochters. Zoals je al schrijft ze zijn prachtig maar prijzig, helemaal als je er 2 nodig hebt…

 • WOW wat een mooie jurk. Mijn dochtertje welke volgende maand 3 jaar wordt zou dit helemaal leuk vinden. Ze is soms echt een meisje meisje met een rokje, laarsjes en een tiara maar kan ook lekker ravotten met haar grote broer!

 • Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee! Heb 2 prinsessen in huis (en een prins) die alledrie net jarig zijn geweest. Morgen geven we zelfs een prinsessenpartijtje. Moet je nagaan hoe leuk ze prinsessen vinden 🙂
  Hopelijk win ik zo’n mooie jurk voor een van mijn meiden! Groetjes, Marjolein

 • Wat een geweldige verloting!
  Aangezien mijn meisje van 2 bij iedere jurk die ze aan heeft zegt dat ze een prinses is doe ik graag voor haar mee.
  Ze vind hem vast geweldig. Risico is alleen dat ze hem nooit meer uit wil …

 • Wat een prachtige jurk. Daar zou onze dochter zeker blij van worden!
  Ik doe dus graag mee… jouw fb like ik al dus snel even de andere liken 🙂

 • Annie de Waal zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn dochter Sam van twee jaar oud, zou ze helemaal geweldig vinden z’n mooie jurk 🙂

 • Ahhh wat geweldig! Mijn zus heeft een meisje van bijna 2 en dat is een echt ‘meisje-meisje’. Ze vindt het super leuk om te spelen met de make-up van mijn zus, haar eigen haartjes te kammen en om zelf haar kleding die ze aan wilt doen aan te wijzen. Zo leuk! Ik weet zeker dat ze ongelofelijk blij zou zijn met zo’n mooie prinsessenjurk!! ”OOHH WAUW” zou ze zeggen 🙂

  Ik like de facebookpagina’s (leila)

 • Wauw.. wat een te gekke actie!
  Mijn kleine meisje wil later graag een echte prinses worden en in deze mooie jurk kan ze alvast goed oefenen.. ♡♡

  Geliked en gedeeld op FB 🙂

 • Jaaaaaaaaa! Dit is echt helemaal TE GEK! wat een prachtige prinsessenjurk gaan jullie weggeven.. mijn dochtertje is dol op verkleden.. ze heeft een elsa jurk.. maar een ECHTE roze prinsessenjurk staat toch echt wel bovenaan haar verlanglijstje hihih.. hoe GAAF zou het zijn om haar met deze prachtige jurk te mogen verrassen.. een prinsesje in haar eigen baljurk.. WAUW! Zou dat blije koppie voor geen goud willen missen, FINGERS CROSSED! hopelijk mag ik haar onwijs verrassen, SPANNEND Liefs Nathalie :*

 • Dit is prachtig voor ons prinsesje; ik doe graag mee. beide paginas geliked (melissa.vanstipdonkmaas).

Reageren is niet mogelijk.