Winactie: weg met huisstofmijt!

En we zijn alweer aangekomen bij de vierde en tevens dus de laatste (van deze week) winactie. Heb je de andere drie gemist? Check dan snel even het vastgezette bericht op de hoofdpagina. Want je kunt gewoon nog mee doen tot en met zondag! Deze laatste winactie is erg fijn voor de mensen met allergieën. Maar ook voor de mensen die echt een keer hun bed grondig willen schoonmaken. 

Mijn man heeft geen allergie die door de dokter bevestigd is, maar wel heeft hij erg regelmatig last van zijn luchtwegen, niezen en kriebelende oren en neus. Genoeg reden dus om na te denken over huisstofmijt en hoe we het wegkrijgen. Toen Acar Up met het aanbod kwam om hun product te testen en er een winactie bij te organiseren zei ik dus volmondig ja! Als dit mijn man zou kunnen helpen en wellicht ook één van mijn lezers dan graag.

Wij ontvingen een duokit waarmee we ons matras konden behandelen. Nu kan ik wel uitleggen hoe ik dat gedaan heb maar het volgende filmpje kan dat veel beter uitleggen.

https://www.youtube.com/watch?v=zN7HHA_p9D8

Nu hebben wij de kit pas 2x gebruikt maar mijn man merkt al direct verschil. Dat is dus wel prettig. Als het goed is kan ik 6x het gehele bed sprayen met het flesje wat in dit pakket zit. Aangezien ze aanraden om het 1 maand lang elke week te doen en daarna per maand kan ik dus 3 maanden vooruit. Echter als je een navulling koopt kun je met een navulling dus ook 6x vooruit en dat is dus een half jaar.

De winactie

Je kunt een duokit (voor een tweepersoonsbed) van Acar Up winnen t.w.v. €59,90.

Wat moet je doen?

Het enige wat je hoeft te doen is een reactie achterlaten onder dit artikel met daarbij een geldig email adres. Ik neem namelijk zodra de winactie voorbij is per email contact met de winnaar op.
Deze winactie loopt tot en met zondag 6 september 2015.

Check ook de andere winacties

testafbeelding

11 reacties op “Winactie: weg met huisstofmijt!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *