Winactie: weg met huisstofmijt!

Schermafbeelding-2015-09-03-om-22.53.20

En we zijn alweer aangekomen bij de vierde en tevens dus de laatste (van deze week) winactie. Heb je de andere drie gemist? Check dan snel even het vastgezette bericht op de hoofdpagina. Want je kunt gewoon nog mee doen tot en met zondag! Deze laatste winactie is erg fijn voor de mensen met allergieën. Maar ook voor de mensen die echt een keer hun bed grondig willen schoonmaken. 

Mijn man heeft geen allergie die door de dokter bevestigd is, maar wel heeft hij erg regelmatig last van zijn luchtwegen, niezen en kriebelende oren en neus. Genoeg reden dus om na te denken over huisstofmijt en hoe we het wegkrijgen. Toen Acar Up met het aanbod kwam om hun product te testen en er een winactie bij te organiseren zei ik dus volmondig ja! Als dit mijn man zou kunnen helpen en wellicht ook één van mijn lezers dan graag.

Wij ontvingen een duokit waarmee we ons matras konden behandelen. Nu kan ik wel uitleggen hoe ik dat gedaan heb maar het volgende filmpje kan dat veel beter uitleggen.

https://www.youtube.com/watch?v=zN7HHA_p9D8

Nu hebben wij de kit pas 2x gebruikt maar mijn man merkt al direct verschil. Dat is dus wel prettig. Als het goed is kan ik 6x het gehele bed sprayen met het flesje wat in dit pakket zit. Aangezien ze aanraden om het 1 maand lang elke week te doen en daarna per maand kan ik dus 3 maanden vooruit. Echter als je een navulling koopt kun je met een navulling dus ook 6x vooruit en dat is dus een half jaar.

De winactie

Je kunt een duokit (voor een tweepersoonsbed) van Acar Up winnen t.w.v. €59,90.

Wat moet je doen?

Het enige wat je hoeft te doen is een reactie achterlaten onder dit artikel met daarbij een geldig email adres. Ik neem namelijk zodra de winactie voorbij is per email contact met de winnaar op.
Deze winactie loopt tot en met zondag 6 september 2015.

Check ook de andere winacties

testafbeelding

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

11 reacties

 1. Hanneke Koper op 4 september 2015 om 17:16

  Oh dat zou wel wat zijn voor mijn man ook. Die loopt ook steeds half verkouden door het huis!

 2. Alexandra op 4 september 2015 om 17:25

  Ik doe graag mee met deze winactie 🙂

 3. Godelieve op 4 september 2015 om 17:33

  Dit product daar heb ik nog nooit van gehoord. Mijn oudste is allergisch voor o.a. huisstofmijt dus dit zou ik graag willen uitproberen!

 4. Melissa Souidy op 4 september 2015 om 17:53

  Dit zou echt zooo fijn zijn voor mijn man . Allergisch voor huisstofmijt en astma.
  Heel erg vervelend.
  Wat zou het geweldig zijn dat zijn klachten afnemen.

 5. Karin op 4 september 2015 om 18:08

  Ik had er al over gelezen maar vroeg me af of het niet te mooi is om waar te zijn maar als je schrijft dat je na 2x gebruiken al verschil merkt… dat geeft hoop! Ik kreeg nog maar enkele maanden geleden de diagnose astma en ik ben volop op zoek naar oplossingen.

 6. Joyce op 4 september 2015 om 18:14

  Deze zou ik graag winnen voor mijn zwager!

 7. Nynke B op 4 september 2015 om 20:03

  Nooit geweten, maar ik ben allergisch voor huisstofmijt bleek uit een allergietest. Dit komt dus goed van pas.

 8. Lilian op 4 september 2015 om 22:12

  Ik vind het behoorlijk bizar, maar ik heb net voor maandag een heel artikel geschreven over mijn winterallergie. En ik heb vanmiddag mijn hele slaapkamer gezogen en gesopt, omdat ik gek word van die ellendige verkoudheid. Ik zou er bijna religieus van worden 😉

  Maar; ik wil hem dus!! Ik doe mee!! 🙂

 9. Anita op 4 september 2015 om 23:26

  Dat klinkt ontzettend interessant dus doe graag mee met de winactie!

 10. Marion op 5 september 2015 om 09:00

  Ik doe graag mee! Dit is ons al een keer aangeraden, maar ik moet bekennen dat ik het niet gekocht heb omdat ik het te duur vond. Ik waag een gokje bij jou!

 11. SoMama op 6 september 2015 om 21:20

  Oooh, op mijn lijf geschreven! Altijd zit mijn neus verstopt en nu net een concreet plan met de dokter aan het maken om tegen mijn allergie (o.a. huisstofmijt) te gaan vechten. Dus dit kan zeker helpen!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje