Winactie (gesloten): Wat zit er in de logeertas?

Gaat je kindje logeren? Wat neem je dan allemaal mee? En hoe neem je het mee? Wij hebben een speciaal logeerkoffertje en sinds kort ook een logeertas. Aangezien ons meisje de komende weekenden gaat logeren bij de opa’s en oma’s vond ik het wel een handig idee om te vertellen wat ik allemaal meegeef.

Als eerste is het handig om te weten bij wie je kindje gaat logeren. Is dat namelijk bij opa en oma die toch al wekelijks op je telg past, dan heb je waarschijnlijk niet zoveel nodig. Gaat je kind naar een vriendin of familielid zonder kids, dan heb je natuurlijk veel meer nodig. De logeerchecklist wordt dan ook groter.

Vaste oppas

Als het gaat om setjes kleding dan tel ik altijd het aantal dagen dat ze ergens blijft en verdubbel dit dan. Met de luierbroekjes die ze sinds kort draagt lekt ze eigenlijk nooit meer door. Dus ze wordt voornamelijk vies door het spelen. Naast kleding gaat de tandenborstel mee met tandpasta, uiteraard een knuffel en het allerbelangrijkste: de speen. Veel meer dan dit hoeven we niet mee te nemen, want de opa’s en oma’s hebben zowel een bedje als slaapzak als drinkbeker en noem maar op. Zelfs een speen hebben ze, maar voor de zekerheid geven we hem toch mee.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Winactie

Zoals je kunt zien op de foto’s zien de rugzakken van Kidzroom er erg kleurrijk en leuk uit. Ze zijn ideaal voor op vakantie of om te logeren door de vele verschillende afbeeldingen die ze hebben. Ook kan er erg veel in en hebben ze een speciale voorvak voor de specialere dingetjes. Door de langere labels aan de ritsen zijn ze ook door de kleinere kinderen zelf open te maken, wat het voor hen natuurlijk extra leuk maakt! kidzroomNu kreeg ik van Kidzroom niet alleen een rugzak voor mijn eigen kleine spruit, maar mag ik ook een rugzak naar keuze weggeven! Je mag helemaal zelf kiezen uit welke collectie je de rugzak wilt. De rugzak van mijn dochter komt uit de Vrooom collectie, maar er is ook een fruitcollectie zoals je hieronder ziet. Wellicht vind je een rugzak daaruit wel erg leuk voor jouw kleine! kidzroom fruitWat moet je doen?

Het enige wat je MOET doen is een reactie achterlaten met een geldig email adres onder dit artikel. Zo kan ik contact met je opnemen wanneer je gewonnen hebt.

Ik zou het enorm leuk vinden als je me ook zou volgen op Facebook, maar je maakt er geen extra kans door dus het hoeft niet! Je kunt meedoen met de winactie tot en met 20 augustus.

testafbeelding

 

22 reacties op “Winactie (gesloten): Wat zit er in de logeertas?

 • Lianne strik zegt:

  Wij nemen altijd kleertjes mee, een potje met eten voor de zekerheid, fruit en een pak melk hahaha. En natuurlijk voldoende luiers en doekjes, en haar 2 knuffels. Sinds een week mag ze dan zelf nog 1 speelgoedje kiezen wat ze mee mag nemen. Ze slaapt eigenlijk alleen bij opa en oma en die hebben al heel veel voor haar. Zo’n tas zou wel heel goed uitkomen, want we nemen nu elke keer een plastic tas of de luiertas mee. Met een eigen tas kan ze helemaal zelf haar eigen spulletjes meenemen. Dan wordt ze echt al een grote meid!(ze is net 1) maar ik gun het natuurlijk iedereen.

 • Wat een super leuke winactie. ik volg je al een tijdje op Twitter en fb 🙂 en lees je blogs.
  Zo’n tasje zou erg leuk zijn voor m’n zoontje die 31 augustus voor het eerst naar de psz gaat.

 • Hier een stille, maar trouwe volgens van je blog via fb. Wat een ontzettend leuke tasjes. Ik zou graag een tasje winnen voor mijn dochter. Ze is nu zes maanden, en heeft nog geen tasje om mee te nemen wanneer ze uitlogeren gaat bij oma. Zo’n tasje zou groot genoeg zijn, want oma heeft bijna alles in huis.

 • Wat leuk zeg. De favoriete knuffel gaat ook altijd mee en een DVD. Als ze heel vroeg wakker zijn, kan de oppas ze even voor de televisie zetten. Thuis mag dat niet, maar ja zo’n oppas moet je ook wat nachtrust gunnen.

 • Leuke actie en daar doen Jackson en ik zeker aan mee want mijn binkie zijn logeertas is een woonwinkel shopper ?

  Aangezien Jackson zeker 2x per week vast bij de opa’ en oma’s gaat logeren zit eigenlijk alles wat ze nodig hebben in de tas en dat is voornamelijk kleding, kleding en nog eens kleding. M’n binkie is echt een buitenkindje geworden, lekker vroegen in de tuin, struikelen omdat hij iets te graag iets wilt en wat dus resulteerd in vieze kleding haha !!

  De opa’s en oma’s hebben beide een kamertje voor Jackson met alles erop en eraan, van de hele Zwitsal collectie, luierden idd wat ze voor Fay ook hebben, een drinkbeker !!

  Hetgeen wat we nooit maar dan ook nooit mogen vergeten is Fuffy zijn konijn dus deze zou dan heeeeel heeeel graag in zijn eigen logeertas kunnen ????

 • Ik ken wel iemand die er heel erg blij mee zal zijn. Die heeft pas een baby en gaat als ze groter is ook uit logeren. Zou suPer zijn

 • Wat leuk! Onze peuter heeft al een eigen rugzak, maar dreumes van 14 maanden nog niet. Hij gaat nu ook weleens logeren, maar dan gaat alles nog in een plastic tasje. Een eigen rugzakje zou dus helemaal geweldig zijn. Deze rugzak met de vrolijke voertuigjes zal hij zeker leuk vinden.

 • Oh leuk zo’n tas uit de vrooom collectie voor mn kleinste boef! Grote broer heeft al een mooie logeertas namelijk. De jongens gaan regelmatig logeren bij opa en oma, de knuffel moet er dus iig in!

 • Wat leuk!! Ik doe graag mee voor m’n zoontje. We gaan verhuizen en dan moet hij naar een nieuw kinderdagverblijf. Hij vindt het fijn om konijn mee te nemen, die kan dan mooi met z’n spulletjes in z’n eigen rugzak. Dat zal het vast wat fijner maken in de spannende tijden.
  Ps je hebt een leuke blog en ik lees het graag, ga zo door! ?

 • Tim gaat van het weekend voor de tweede keer logeren omdat papa maandag vroeg naar het ziekenhuis moet. Ik zie er erg tegen op omdat hij de laatste tijd verdrietig word als ik hem bij de gastouder achter laat.(Ik hoop dat hij geen problemen krijgt met slapen) Ik zou graag een mooie tas voor hem winnen zodat deze mee kan met logeerpartijtjes en als hij naar de gastouder gaat.

 • Wat een leuke tassen. Ik doe ook altijd pasje zorgverzekering erin en wat gezonds te snaaien zoals rozijntjes en kinderkoekje. En een tube ehbo creme voor je weet maar nooit..
  Doe ook graag mee! Groetjes ellen

 • Al een hele tijd volg ook ik je blog stilletjes en sinds kort ook “officieel”.
  Heel fijn, die kleurige rugzakjes!! Zeker als ons kleintje, dat pas in januari 2016 geboren gaat worden, straks eens in de maand mee gaat logeren en spelen bij opa en oma aan de andere kant van het land! Dat wordt sjouwen!
  (En anders ook altijd leuk voor ons stoere kleine nichtje van bijna 4 maanden)

 • Ik doe graag mee, al sleep ik het halve huis mee als ze gaat logeren is dit wel erg leuk voor de kleine dingentjes!

 • Dat zou leuk zijn voor mijn kleine meid. Voor op de opvang als we haar brengen voor alle reserve kleertjes. De fruitcollectie zou haar goed staan daar ze ook veel van fruit houdt! Haar bijnaam welke we hebben is zelfs kleine druif…(naast alle andere bijnamen zoal prinses enzo!)

 • Wat een leuke tassen! Daar zou mijn kleine moppie heel blij mee zijn als ze binnenkort weer bij opa en oma gaat logeren. Ze is net 2 en al zindelijk dus we hoeven alleen kleding, pyjama, tandenborstel, konijn en speen in te pakken. Dus zo’n leuke tas zou ideaal zijn!

 • Leuk. Ik heb je blog en fb ontdekt. En er staat ook een leuke winactie op. Die graag mee voor onze jongste. Ik gebruik nog steeds de luiertas. Maar hoe leuk zou het zijn als ze haar eigen grote meiden tas heeft!

 • Wat leuk! Mijn zoon van 8maanden is nog niet uit logeren geweest maar dat gaat binnenkort wel gebeuren!

 • Super schattig zeg!! Ik doe graag mee voor de kleine van een lieve vriendin 🙂
  Ik volgde je al op bloglovin en nu ook op instagram 🙂

Reageren is niet mogelijk.