Winactie voorwaarden

Om duidelijkheid te verschaffen over de winacties heb ik een aantal winactie voorwaarden opgesteld (met de hulp van Miriam van MeervanMir).

 1. Een winactie wordt bekend gemaakt middels publicatie van het artikel op de website en op Facebook.
 2. Meedoen met een winactie kan door een bericht achter te laten onder het bericht van de winactie. Dit kan middels je Facebookaccount of, wanneer je verder naar onder scrolt, met alleen je naam en emailadres. Deze gegevens worden nergens voor gebruikt.
 3. Delen of taggen is niet verplicht, maar vinden we wel erg fijn.
 4. Er kunnen extra acties worden vereist zoals bijvoorbeeld het liken van de bedrijfspagina van het bedrijf wat het product (via mij) weggeeft. Dit wordt altijd duidelijk gecommuniceerd bij de desbetreffende winactie.
 5. Bij de winactie zelf wordt vermeldt tot welke datum de winactie loopt.
 6. Na die datum wordt de winactie gesloten. Reacties na die tijd doen dus niet meer mee met de loting.
 7. De naam van de winnaar wordt in een afzonderlijk bericht bekend gemaakt op Facebook.
 8. Er volgt geen mail of tag vanuit Meisje Eigenwijsje om de winnaar te attenderen op zijn / haar gewonnen prijs. Je dient dus zelf de pagina in de gaten te houden, tenzij je aangegeven hebt geen Facebook te hebben.
 9. Gewonnen prijzen moeten binnen 10 dagen na bekendmaking van de winnaar geclaimd worden. Na deze tijd wordt de prijs opnieuw verloot en vangt opnieuw de termijn van die 10 aan.
 10. Er is echter wel een uitzondering, soms zijn prijzen tijdsgebonden dus dien je sneller te reageren. Dit wordt dan ook altijd erbij vermeldt.
 11. Meisje Eigenwijsje hoeft niet zorg te dragen voor herstel of vervanging als er producten door de post verloren gaan of beschadigd raken. Maar laat het wel even weten wanneer je niets ontvangen hebt, wellicht kan ik nog iets voor je betekenen.
 12. De inhoud van de winactie, de prijs, de loting of prijsuitreiking staan niet open voor discussie.