Most fabulous kid + winactie

Dat ik mijn kind ’the most fabulous kid’ vind is niet meer dan normaal. Het zou gek zijn wanneer ik als moeder van een prachtige dochter zou zeggen dat ik haar niet geweldig vind. Dat doet moederliefde met je, je ziet je kind vooral door een roze bril. Maar dat is ook niet erg, dat hoort er ook wel een beetje bij. Gelukkig ben ik nog wel eerlijk genoeg om aan te geven dat ik mijn kind echt wel af en toe achter het behang kan plakken, al noem ik haar geen focker

Tekst op shirt

Om die reden besloot ik om dan ook die tekst op een shirt te laten drukken. En niet alleen die tekst, nee ik zelf liet ook een trui bedrukken met de tekst ‘most fabulous mom’. Lekker matching en zolang ik het maar vaak genoeg tegen mezelf, ga ik het wellicht nog geloven ook nog hihi. Ik weet in ieder geval dat mijn kleine meid me zo ziet en dat vind ik eigenlijk al voldoende. most fabulous kidNu had de kleine dame geen zin om te poseren, tsjah die dagen komen ook wel eens voor, dus besloot ik om gewoon foto’s te maken tijdens het snoepen en spelen. Ze snoept rozijntjes overigens en het krijtbord wat je op de foto voorbij ziet komen heb ik gewonnen via een winactie bij mijn Belgische collega Nathalie. Zij heeft overigens vaker hele leuke winacties en sowieso een geweldige blog, ik zou zeker eens een kijkje nemen. spreadshirtOok vond ik het leuk om op de achterkant een verwijzing te maken naar mijn blog. Fay is natuurlijk meisje-eigenwijsje, dus het past wel bij haar. De tekst valt ook perfect onder haar haren zodat je het goed kunt zien!

Spreadshirt

Ik heb onze truien laten maken bij Spreadshirt. Het fijne aan die webshop is dat je uit een bestand kunt kiezen waar echt enorm veel ontwerpen al in zitten maar je kunt ook zelf iets ontwerpen. Wanneer je uit de ontwerpen van hun kiest heb je echt een groot aanbod om uit te kiezen. Ook kun je aangeven of je bijvoorbeeld iets grappigs wilt of een citaat, er is vanalles mogelijk! Ook de service is erg prettig. Bij vragen kun je altijd contact op nemen en ze reageren heel snel. Ook zijn er verschillende druktechnieken waaruit je kunt kiezen, veel keus dus!

Ik koos ervoor om voor mijn dochtertje een shirt te pakken waar ze in kan groeien, want ik weet hoe snel het gaat en vind het wel leuk dat ze dit langer aan kan. Je kunt ook zien dat het truitje echt groot valt, maar ook dit vind ik wel erg leuk staan. Heb wel de mouwen 3x om moeten slaan maar ach… Je ziet er amper wat van!

Winactie

Het leuke aan dit alles is dat ik niet alleen zelf 2 truitjes heb mogen maken, maar dat ik ook 2 lezers blij mag maken met shoptegoed! Ik weet zeker dat er genoeg mensen zijn die het leuk vinden om zo’n uniek shirtje (of truitje, of mutsje, of…) te laten maken.

Wat moet je dus doen?

Laat hieronder een reactie achter (incl email adres) met wat je zou willen laten bedrukken. Je hoeft niet origineel te zijn, er wordt gewoon geloot. Daarnaast komen we in een periode van het geven van cadeautjes. Dus ik zou het extra leuk vinden als je het bericht op Facebook deelt en daarbij wellicht vermeldt voor wie het een leuk cadeautje zou zijn!

Veel succes! Deze winactie duurt tot en met maandag 9 november 0.00 uur. Op dinsdag 10 november wordt de winnaar per email en via de Facebook pagina op de hoogte gesteld.

18 reacties op “Most fabulous kid + winactie

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *