Most fabulous kid + winactie

Dat ik mijn kind ’the most fabulous kid’ vind is niet meer dan normaal. Het zou gek zijn wanneer ik als moeder van een prachtige dochter zou zeggen dat ik haar niet geweldig vind. Dat doet moederliefde met je, je ziet je kind vooral door een roze bril. Maar dat is ook niet erg, dat hoort er ook wel een beetje bij. Gelukkig ben ik nog wel eerlijk genoeg om aan te geven dat ik mijn kind echt wel af en toe achter het behang kan plakken, al noem ik haar geen focker

Tekst op shirt

Om die reden besloot ik om dan ook die tekst op een shirt te laten drukken. En niet alleen die tekst, nee ik zelf liet ook een trui bedrukken met de tekst ‘most fabulous mom’. Lekker matching en zolang ik het maar vaak genoeg tegen mezelf, ga ik het wellicht nog geloven ook nog hihi. Ik weet in ieder geval dat mijn kleine meid me zo ziet en dat vind ik eigenlijk al voldoende. most fabulous kidNu had de kleine dame geen zin om te poseren, tsjah die dagen komen ook wel eens voor, dus besloot ik om gewoon foto’s te maken tijdens het snoepen en spelen. Ze snoept rozijntjes overigens en het krijtbord wat je op de foto voorbij ziet komen heb ik gewonnen via een winactie bij mijn Belgische collega Nathalie. Zij heeft overigens vaker hele leuke winacties en sowieso een geweldige blog, ik zou zeker eens een kijkje nemen. spreadshirtOok vond ik het leuk om op de achterkant een verwijzing te maken naar mijn blog. Fay is natuurlijk meisje-eigenwijsje, dus het past wel bij haar. De tekst valt ook perfect onder haar haren zodat je het goed kunt zien!

Spreadshirt

Ik heb onze truien laten maken bij Spreadshirt. Het fijne aan die webshop is dat je uit een bestand kunt kiezen waar echt enorm veel ontwerpen al in zitten maar je kunt ook zelf iets ontwerpen. Wanneer je uit de ontwerpen van hun kiest heb je echt een groot aanbod om uit te kiezen. Ook kun je aangeven of je bijvoorbeeld iets grappigs wilt of een citaat, er is vanalles mogelijk! Ook de service is erg prettig. Bij vragen kun je altijd contact op nemen en ze reageren heel snel. Ook zijn er verschillende druktechnieken waaruit je kunt kiezen, veel keus dus!

Ik koos ervoor om voor mijn dochtertje een shirt te pakken waar ze in kan groeien, want ik weet hoe snel het gaat en vind het wel leuk dat ze dit langer aan kan. Je kunt ook zien dat het truitje echt groot valt, maar ook dit vind ik wel erg leuk staan. Heb wel de mouwen 3x om moeten slaan maar ach… Je ziet er amper wat van!

Winactie

Het leuke aan dit alles is dat ik niet alleen zelf 2 truitjes heb mogen maken, maar dat ik ook 2 lezers blij mag maken met shoptegoed! Ik weet zeker dat er genoeg mensen zijn die het leuk vinden om zo’n uniek shirtje (of truitje, of mutsje, of…) te laten maken.

Wat moet je dus doen?

Laat hieronder een reactie achter (incl email adres) met wat je zou willen laten bedrukken. Je hoeft niet origineel te zijn, er wordt gewoon geloot. Daarnaast komen we in een periode van het geven van cadeautjes. Dus ik zou het extra leuk vinden als je het bericht op Facebook deelt en daarbij wellicht vermeldt voor wie het een leuk cadeautje zou zijn!

Veel succes! Deze winactie duurt tot en met maandag 9 november 0.00 uur. Op dinsdag 10 november wordt de winnaar per email en via de Facebook pagina op de hoogte gesteld.

18 reacties op “Most fabulous kid + winactie

 • Ik geef andere lezers de kans om mee te doen, omdat ik zelf nog geen mama ben, maar ik wilde even zeggen dat ik jouw dochter echt een super mooi en leuk kindje vind om te zien! En wat een leuk idee om zo’n shirtje te maken met een verwijzing naar jouw site! 😀 Kindjes moeten eigenwijs zijn toch, al is dat niet altijd leuk. Even een kleine sidenote: Je afbeelding in je sidebar doet het bij mij niet. Ik weet niet of het aan mij ligt of dat hij niet goed werkt? Dus even tipje.

 • Leuk, ik heb zelf al een toffe trui bij hen gemaakt. Maar zou nog best een bijpassend truitje voor mijn kleine man willen maken.

 • Wat een leuk en origineel cadeau !
  Ik zou waarschijnlijk geen shirt bedrukken, maar eerder voor veiligheidsvestje kiezen “PAS OP JULES FIETST” ofzo :p. Leuk dat de mogelijkheden op deze website zo breed zijn!

 • Ahhh wat schattig. Om op te eten, haha. En de tekst die je gekozen hebt is supertof. Ik denk dat ik ook iets in die trant zou kiezen voor het kleine nichtje van mijn vriend! Ik zal het bericht ook delen! 🙂

 • Anna Wienen zegt:

  Ik zou het cadeau willen doen aan de dochter van een vriendin.. Met als tekst.. Mijn mama is de beste.. Zou ze zeker leuk vinden hihi..

 • Wat heb je toch een knappe meid! Ik zou graag mee doen en dan “(t-)winning team, op het shirt zetten ? moet ik er wel nog een tweede aanschaffen ?

 • S. Hubregtse zegt:

  Op festivals lopen veel mensen in een trui van het festival. Die zijn (voor ons) niet te betalen. Ik zou er graag zelf een ontwerpen met gave lichten en muzieknoten ofzo. Zo kan ik er ook een “hip” bij lopen…

 • Een pet voor de oudste, beertje voor de jongste, ik ben er nog niet uit.
  Mocht ik de gelukkige zijn dan gaat het iig goed komen!

 • Ik zou een shirt bedrukken voor onze jongste. Na 3 meiden een zoon! Over de tekst ga ik ng even nadenken. Ik denk dat het iets wordt met een knipoog naar zn karakter. (Gedeeld op twitter)

 • Wat leuk! Ik weet nog niet wat ik er op zou printen, zoonlief loopt vandaag in een shirt met ‘Ik weet het beter’ 😉

Reageren is niet mogelijk.