Winactie Sorbo® 50 jaar: 5x jubileum pakket

Winactie

Schoonmaken is niet mijn meest favoriete bezigheid. En ik moet zeggen, ik ken maar weinig moeders die elke dag fluitend hun huis aan het schoonmaken zijn. Daarom zijn goede schoonmaakproducten zeker een must. Producten die je helpen om in een handomdraai de boel weer proper te krijgen. Want wij moeders hebben nu eenmaal niet alle tijd van de wereld.

Als het dan gaat om kwalitatief goede schoonmaakproducten komt Sorbo® om de hoek kijken. En wie kent Sorbo® nou niet? Dit jaar bestaat dit oer-Nederlandse bedrijf 50 jaar en zij vieren dit on-Nederlands royaal! Voor dit jubileum zijn 10.000 schoonmaakemmers-met-inhoud beschikbaar. En ik mag er daar vijf van weggeven.

Over Sorbo®

In 1967 de merknaam Sorbo® gelanceerd, een afgeleide van het woord ‘absorberen’. Sorbo krijgt grote bekendheid met het contracteren van Saartje (huishoudster in de televisieserie Swiebertje) voor de reclamespots en winkelpromoties. Oprichter De Jong – oud-journalist, Tweede Kamerlid en ondernemer – schrijft zelf de legendarische jingle ‘Sorbo hier, Sorbo daar, Sorbo is uw hulp in huis’.

Het Sorbo-merk anno 2017 omvat een range van circa 400 producten, waaronder eigen innovaties als de Smartbrush (de afwasborstel met ‘tandenborstel-technologie’), Switch (microvezeldoeken die oneindig lang meegaan), Scrubbie (de schuurspons die niet krast) en Quick & Easy (afwasborstel met zeepreservoir).

Het winpakket

Het winpakket ter waarde van € 27,50 bestaat uit tien schoonmaakproducten. Van de klassieke Sorbonettes tot de nieuwe en innovatieve Smartbrush. Zelf heb ik dit pakket ook ontvangen en ik ben positief verrast door de Switch en Quick & Easy. Beide producten kende ik nog niet, maar ik gebruik ze nu dagelijks!

Zoals ik al aangaf mag ik 5 van deze geweldige pakketten weggeven. En hieronder lees je hoe je kans maakt hierop.

Ik verloot drie van de vijf pakketten onder iedereen die:
In een reactie onder de blog aan geeft welk schoonmaakklusje jij het vervelends vindt!

Ik verloot één van de vijf pakketten onder iedereen die:
Een reactie op Facebook achter laat (onder het bericht over deze actie)

En ik verloot nóg een pakket onder iedereen die:
Een reactie op Instagram achterlaat (onder de foto van de emmer)

Doe je dus alle drie de dingen, dan maak je ook driedubbel zoveel kans. Laat vooral weten wanneer je alle drie de dingen hebt gedaan. Dat maakt het voor mij iets makkelijker haha.

Deze winactie loopt t/m 8 september 2017 en de winnaar wordt via Facebook bekend gemaakt.

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

61 reacties

 1. Marije op 30 augustus 2017 om 06:24

  Ik heb er twee ?: stoffen (woon in een enorm stofig huis) en ramen lappen. Verre van favoriet.

 2. Jacqueline op 30 augustus 2017 om 06:47

  Nou, dit ziet er leuk uit om te winnen. Ik ga dus overal een reactie achterlaten, haha!
  De badkamer vind ik de vervelendste schoonmaakklus. Al die kalkaanslag vooral….

 3. Christa lindhout op 30 augustus 2017 om 07:00

  Het vervelendste vind ik dweilen. Omdat er altijd wat achter blijft dat de dweil net niet pakt.

 4. Marjo op 30 augustus 2017 om 07:13

  Ik heb toch de meeste moeite met de badkamer! Maar Ja moet gewoon gebeuren hè!

 5. Erika van Koert op 30 augustus 2017 om 07:14

  Ik vind schoonmaken over het algemeen niet erg , een dingetje wat ik vaak aan mijn man overlaat is dweilen.

 6. Yolanda op 30 augustus 2017 om 07:18

  De badkamer, altijd die kalkaanslag op de kranen, douchewand enz enz denk je klaar te zijn trekt het hier en daar nog wittig op ??

 7. Cora op 30 augustus 2017 om 07:23

  Wat een leuk pakket! Ik vind de badkamer schoonmaken het vervelendste klusje.

 8. Saskia van Varick op 30 augustus 2017 om 07:25

  Schoonmaken is ook niet mijn favoriete bezigheid. Maar Het schoonmaken van de badkamer vind ik toch wel de meest vervelende schoonmaakklus.

 9. Karin op 30 augustus 2017 om 07:25

  Wat een leuke actie! Ik vind de badkamer echt vreselijk. Moet ‘m ook echt vaker gaan bijhouden maar maak me er steeds te makkelijk vanaf ?

 10. Ellen op 30 augustus 2017 om 07:29

  Leuke actie! Ik lees het al, ik ben niet de enige… Ik heb een bloedhekel aan de badkamer poetsen.. Zeker nu ik aan het ontzwangeren ben en de haren echt o-ve-ral liggen ?

 11. Marije op 30 augustus 2017 om 07:40

  Ik doe graag mee! Het naarste klusje vind ik de badkamer en wc’s poetsen. Ik draag de wc’s vaak over aan mijn man, zo sneaky ben ik wel, maar de badkamer moet ik toch echt zelf even doen. Nou ja, muziekje op en gaan, zullen we maar zeggen.

 12. Janke op 30 augustus 2017 om 07:43

  Het meest vervelende en het tijdrovende schoonmaak klusje vind in dweilen. Maar gelukkig hier groot fan van Sorbo waardoor schoonmaken wat leuker is dus we doen graag een gokje mee naar het pakket

 13. Anne op 30 augustus 2017 om 07:47

  Dit is nog eens een winactie die niet alleen voor jezelf, maar meer voor het huishouden is. Ideaal dus. Het pakket bevat alle onderdelen die ik altijd tekort kom of spontaan niet meer in huis heb. Ik weet nu al dat de spons en de quick easy mijn favoriet gaan worden ?

 14. Nicole op 30 augustus 2017 om 07:59

  Wat een leuke actie! Ik doe graag mee! Ik heb eigenlijk gewoon een hekel aan schoonmaken op zich al, maar helaas met 3 katten een peuter en een baby is mijn woonkamer sowieso elke dag aan de beurt! Ik vind alles afnemen met een doekje gewoon net een takke werkje! Krijg het voor mn gevoel ook net niet lekker schoon.. 🙁 dus wie weet kan Sorbo mij daarbij helpen 😉

 15. irma op 30 augustus 2017 om 08:03

  De badkamer en de keuken vind ik toch en wel de minst leuke klusjes! Maar als het eenmaal gedaan is, vind ik het toch wel weer fijn!

 16. Lisette op 30 augustus 2017 om 08:03

  Ik.doe graag ook mee met de winactie! Schoonmaken is ook niet mijn favoriete bezigheid. De badkamer vind ik altijd een flinke klus. Ik doe mee op Instagram ?

 17. Ilona op 30 augustus 2017 om 08:24

  Ik doe graag het huishouden ! Raar maar waar hahaha maar waar ik echt niet van hou is de ramen wassen en de keuken poetsem !

 18. Marguerita op 30 augustus 2017 om 08:59

  De badkamer vind ik verschrikkelijk om te doen…

 19. Kelly Segers op 30 augustus 2017 om 09:28

  Dat is al lang 50 jaar! Ik vind poetsen helemaal niet vervelend, maar als ik toch zou moeten kiezen, ga ik voor de plinten!

 20. Gerlinde op 30 augustus 2017 om 09:56

  De douche schoonmaken is niet mijn favoriete bezigheid. Mogelijk dat het hiermee leuker wordt? Ik doe mee op fb instagram en hier

 21. Sharon de Ridder op 30 augustus 2017 om 10:41

  Ik zie altijd zo op tegen de badkamer poetsen! Ik denk dat het komt door de haren in het putje, de prut in de wasbak… Blegh!

 22. Maaike op 30 augustus 2017 om 10:48

  Ik vind de keuken schoonmaken een rotklusje. Vooral het zeil wat nogal oud is en waar snel vuil in/op komt

 23. Anja op 30 augustus 2017 om 11:29

  Ik vind het schoonmaken van het bad het meest vervelende klusje, maar dat komt ook omdat ik niet echt groot ben en dat maakt schoonmaken nou eenmaal moeilijker 😉

 24. Lisanne Boem op 30 augustus 2017 om 12:06

  Het vervelendste klusje vind ik de toiletpot schoonmaken bah maar ik doe het toch trouw. Met dit pakket wordt schoonmaken van de wc misschien toch nog een beetje leuk 🙂

 25. Mieke Stam op 30 augustus 2017 om 12:13

  die jingle herken ik nog wel ja 🙂
  de badkamer vind ik het meest vervelende klusje, al vind ik de oven ook erg vervelend.

 26. Marian Zw op 30 augustus 2017 om 13:42

  De spinrag langs het plafond verwijderen vind ik echt het lastigste klusje. Steeds boven je hoofd, en dan zorgen dat er geen rag in je gezicht valt 🙂

 27. Gera op 30 augustus 2017 om 15:30

  Het vervelendste vind ik met stip op nr 1 de badkamer en de wc!

 28. Carolien op 30 augustus 2017 om 18:39

  Het fornuis vooral als die heel erg aangekoekt is maar ja de meeste klusjes duren niet heel lang en dan denk je toch van ach even dit doen en dat en dan is het zo weer aan de kant heb op alle drie gereageerd ?

 29. Marjon op 30 augustus 2017 om 18:46

  Ik vind schoonmaken helemaal niet leuk maar het ergste vind ik stofzuigen… bah!

 30. An V op 31 augustus 2017 om 00:04

  Ik vind de badkamer soppen een vervelende klus omdat ik niet zo kapot ben van overal lange haren in de wasbak en doucheputje en ik krijg jeuk van doffe tegels

 31. Caro op 31 augustus 2017 om 00:17

  Ik haat het om de houten vloeren te dweilen! Moet je altijd zo voorzichtig mee zijn! Ik doe graag mee aan de actie! Ik zal ook op de andere kanalen reageren!

 32. Sheila op 31 augustus 2017 om 00:32

  Ok, schoonmaken is niet mijn ding. Dat laat ik altijd aan mijn man over. Ik kan natuurlijk mee doen om hem te verrassen met een pakket (als ik win). Maar eerlijk is eerlijk, ik word er nou niet blij van om hem dit cadeau te geven. Dus doe ik niet mee :). Alhoewel ik het natuurlijk waardeer dat hij veel doet in het huishouden. Hij is er beter in dan ik. Opruimen maakt ook altijd zijn hoofd leeg, zegt hij. En ik als liefhebbende vrouw doe dan graag een stapje terug, hè. Zo ben ik dan ook wel weer 🙂

  • Nicole op 31 augustus 2017 om 07:42

   Haha groot gelijk! Mijn man doet ook het meeste eigenlijk. Al moet ik er ook af en toe aan geloven..

 33. Saskia op 31 augustus 2017 om 08:20

  Ik doe ook graag mee om dit pakket te winnen. Schoonmaken is niet mijn favoriete bezigheid, maar het moet gewoon gebeuren. Mijn dochter vind het geweldig om schoon te maken (ja nu nog wel met 2 1/2 jaar), vooral stoffen met een Swiffer is haar favoriet, maar ook de keukentafel afnemen met een nat doekje.
  De schoonmaakklus waar ik de grootste hekel aan heb, is het schoonmaken van speelgoed. Al die kleine onderdeeltjes en plastic dingen. Pffff…..en ja, daar wil mijn dochter nou net NIET mee helpen.

 34. Iris op 31 augustus 2017 om 09:35

  Ik doe ook graag mee voor zo’n emmer met handige schoonmaakhulpjes. Ik ben zelf helemaal geen poetser en moet mezelf er echt toe zetten om af en toe eens een grotere klus op te pakken. De koelkast uitsoppen, de magnetron, de afzuiger of de ramen lappen, ik vind er niks aan! En met een hulpvaardige peuter die graag wil helpen, duurt het klusje alleen maar langer, moet ik maar doen alsof ik het allemaal even leuk vind en eerlijk is eerlijk, het is daarna nog een grotere bende

 35. Cindy j op 31 augustus 2017 om 11:31

  Kleine clean momentjes . Grote clean momenten.
  Met 3 kinderen is elke dag schoonmaak dag! SorBo pakket zal hier . Yes moment zijn! En die producten gaan dan met volie overtuigen gelijk in gebruik bij deze mama! Ivm met zoontje met longproblematiek!

 36. marjonS op 31 augustus 2017 om 12:54

  Ik vind dweilen het vervelendste klusje!

  En doe graag mee met deze win actie

 37. Wilma Vermeulen op 31 augustus 2017 om 16:05

  De badkamer vind ik echt vervelend. Ik ga ook op Instagram reageren

 38. Carlijn op 31 augustus 2017 om 16:08

  Schoonmaken is niet mijn ding, maar hoort er helaas toch bij. Ik vind ramen lappen en de glazen douchecabine schoonmaken de vervelendste klusjes. Met name die ramen worden hier dan ook niet vaak schoon gemaakt helaas.

 39. Minke | mamaminke.nl op 1 september 2017 om 05:59

  Ik doe graag mee (heb ook op fb en ig gereageerd). De badkamer vind ik zo’n rotklus. Die die ik dan ook zo min mogelijk. Meestal doet mijn man hem maar soms kom ik er niet onderuit.

 40. Bernie op 3 september 2017 om 13:26

  Zooo die zou ik ook wel willen winnen.

 41. Ellen1979 op 3 september 2017 om 15:54

  Wat een leuke actie. En niet alleen vanwege het pakket maar ook door alle reacties. Ik weet nu dat ik er niet alleen in sta 😉 Ook ik vind de badkamer echt de aller ergste klus om te doen.
  (Ik heb geen fb en ig dus daar reageer ik niet)

 42. Laura op 3 september 2017 om 16:39

  Ik heb vooral een hekel aan de badkamer schoonmaken door alle gekke hoekjes en dingetjes. Er is niet even makkelijk een doek overheen te halen. We krijgen in de herfst een nieuwe badkamer misschien maakt dat het iets makkelijk maar leuker zal het niet worden denk ik 😉

 43. Diny Gijsberts op 4 september 2017 om 16:37

  Het bad omdat ik dan krom moet staan met mijn slechte rug.Mijn vijand nummer 1 is kalksteen dus eerst met deontkalker aan de slag daarna met een goede badkamer reiniger (met handschoenen aan ) !
  fb reactie geplaatst,geretweeted onder MissMomzy,Pinterest onder DinyG en volg op instagram onder Momzymom

 44. Marloes de vetten op 4 september 2017 om 18:20

  De keuken en dan vooral het fornuis. Al die hoekjes en gaatjes. En streeploos? Nou neehoor…. dus dat is altijd poetsen poetsen en nog eens poetsen. Tot ik tevreden ben.

 45. Kromhout op 4 september 2017 om 19:32

  Een super pakket zou mooi zijn om alles te gebruiken in ons nieuwe huissie

 46. Ilse Brinkhuis op 4 september 2017 om 20:24

  De douche schoonmaken. Bah
  Met 2 mannen in huis die alles laten liggen (tandpasta in wasbak enz).

 47. Erika panjer-luit op 4 september 2017 om 22:58

  Mooi pakket.

  Mijn vervelendste klusje is de badkamer en ramen lappen bahhh dat doe ik echt niet graag.

  Doe ook zeker mee op facebook en.instagram ???

 48. Sabine Flothuis op 5 september 2017 om 09:11

  Wat een mooi pakket! Ik maak ontzettend graag een kansje en heb alle extra kansen ingezet 🙂
  Het vervelendste klusje in huis vond ik ramen wassen. Wat ik ook probeerde ik kreeg ALTIJD strepen, en dan is ramen wassen zeker geen dankbaar klusje!! Nu ik de Kärcher Window Vac heb ben ik van dat probleem af en ben ook nog eens 10 x zo snel met het wassen van ALLE ramen, zowel binnen als buiten. Dat probleem hebben we dus goed getackeld!! Hahahaha
  Ik kan dus wel zeggen dat de tegels in de badkamer me nu een doorn in het oog zijn. Onze badkamer van 9m2 is VOLLEDIG betegeld! Van onder tot boven 😮 Ga er maar aanstaan om die shining te houden…..

 49. Wendy v V op 5 september 2017 om 09:47

  Ik heb een hekel aan dweilen en ramen zemen. Maarja, zo nu en dan zal het toch moeten gebeuren..

 50. Henrieke op 5 september 2017 om 12:52

  Ramen wassen, dat vind ik dus het vervelendst en het gebeurd ook bijna nooit. 😉

  Op je FB en IG heb ik ook meegedaan!

 51. melissa op 5 september 2017 om 13:23

  Wat een leuk pakket en dat komt natuurlijk zeker van pas. Ik vind ramen wassen echt verschrikkelijk, maar ook dweilen en strijken zijn niet mijn favo klusjes…

 52. Hannah op 5 september 2017 om 19:48

  Pannen afwassen! Die zijn altijd zo vettig, dat gaat altijd zo moeilijk… Vooral alshet aangebakken is… Groetjes Hannah

 53. Danielle op 5 september 2017 om 21:36

  Het meest nare schoonmaakklusje vind ik het proberen van kalkvrij maken van de douchecabine. Helaas komt de kalk altijd weer terug en is het een blijvende klus.

 54. Lieke van Veen op 6 september 2017 om 11:29

  Ik doe heel graag mee om dit pakket te winnen. Het meest vreselijke om te doen vindt ik spiegels en ramen. Ik krijg het nooit streeploos.

  Ik heb op facebook (lieke van veen) en instagram (liekevv24) gereageerd een paar minuten geleden.

 55. Liesbeth Barto op 6 september 2017 om 16:11

  Het vervelendste schoonmaakklusje dat is toch wel de badkamer + toilet! Daarna krijgen we de kattenbakken 🙂 Ik doe ook mee via instagram en facebook 😀

 56. Linda Smeets op 6 september 2017 om 17:27

  Het vervelendste schoonmaakklussen vind ik de keukenkastjes van binnen schoonmaken en opruimen.

 57. Lyn op 6 september 2017 om 22:00

  Het vervelendste klusje vind ik de ramen lappen!

 58. Marian B op 8 september 2017 om 10:05

  De koelkast schoonmaken is echt niet mijn favoriet en dweilen daar hou ik ook echt niet van! Eigenlijk hou ik helemaal niet van schoonmaken, met dit pakket wordt het bast een beetje leuker 😉 Ik volg op Bloglovin (loved/saved) en gedeeld met G+.

  • Nicole op 8 september 2017 om 11:56

   Helaas geeft Bloglovin en G+ geen extra winkans, maar wel hartstikke lief van je!

 59. Corinne de Graaf op 8 september 2017 om 12:07

  De badkamer vind ik het vervelendste klusje maar met dit pakket gaat het misschien beter.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje