Winactie: schoencadeau mini chou chou

Ja je ziet het goed, na de (standaard) winactie van gisteren, vandaag nog een extra winactie! Waarom? Omdat ik gewoon veel weg te geven heb en dan kan ik het wel verdelen over de weken, maar dit is zo’n perfect schoencadeautje.. Ik kon het gewoon niet laten! Zoals je vanmorgen al las kreeg mijn dochter afgelopen weekend een mini chou chou in haar schoen van de Sint. Nadat ze de pepernoten had opgegeten die de strooipiet had gegooid (ja eten is ALTIJD belangrijker haha) pakte ze haar cadeau uit en gilde van plezier! 

Elke avond, wanneer de klok 10 uur slaat, nemen de mini chou chou’s hun kleine vriendinnetjes mee op een spannende droom vakantie naar hun spectaculaire wonderland. De vrolijke mini chou chou’s leven samen met hun kleine vriendjes in een magisch bos vlakbij de oude beukenbomen. Ze ontdekken allerlei spannende dingen en beleven volop avonturen. Elke magische pop laat haar eigen unieke karakter zien. Met de hulp van hun kleine magische vriendjes geven ze hun positieve eigenschappen over op de eigenaars.

 

Het zijn echt enorm leuke popjes en hoewel ze eigenlijk voor 3+ geschikt zijn (de schoentjes kunnen uit, de mutsjes kunnen af en hun kleine vriendjes (de vosjes) zijn wel echt klein) was mijn meisje er ook direct verliefd op. Het kleine popje gaat (zonder schoentjes en muts) mee naar bed, mee op de bank en mee naar opa en oma.

Wil jij nu ook jouw dochter, nichtje of ander vriendinnetje blij maken met zo’n leuk schoencadeautje? Let dan goed op wat je moet doen!

  • Laat hieronder een reactie achter met daarin de persoon voor wie je dit zou willen winnen.
  • Like mijn Facebookpagina, ik maak daar ook de winnaar bekend dus houd hem in de gaten!

Deze winactie loopt t/m dinsdag 24 november 2015 0.00 uur.

Doe jij mee?

23 reacties op “Winactie: schoencadeau mini chou chou

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *