Winactie: Pieter Konijn op de vlucht

Wat is het toch weer fijn dat we weer naar de bioscoop kunnen. Zelf ben ik samen met mijn dochter in december 2020 voor het laatst naar de bioscoop geweest. Vlak voor de grote tweede lockdown. Wat hadden we een geluk daarmee. Nu een half jaar later mogen we weer naar de bioscoop en er draaien gelukkig ook hele leuke films zoals die van Pieter Konijn: op de vlucht.

Pieter Konijn: op de vlucht

Mijn dochter keek de tekenfilm van Pieter Konijn al toen ze een stuk jonger was. Maar deze film is geen tekenfilm, het is een echte film voor kinderen van 6 jaar en ouder.

In Pieter Konijn op de vlucht is de eigenwijze en ondeugende Pieter Konijn terug. Bea, Thomas en de konijnen zijn samen uitgegroeid tot één grote familie, maar ook al doet hij nog zo zijn best, toch kan Pieter zijn ondeugende reputatie maar niet van zich afschudden. Als hij buiten de tuin op avontuur gaat komt Pieter in de problemen en doet zijn familie er alles aan om hem te vinden.

Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022

Tommie Christiaan spreekt de stem in van Pieter. Zussen Shelley Vol, Amy Vol en Lisa Vol (OG3NE) nemen de stemmen van de drieling Flopsie, Mopsie en Wipstaart voor hun rekening. Verder met de stemmen van o.a. Do (Bea), Joey Schalker (Thomas Verhoef), Jan Versteegh (Benjamin Wollepluis), Levi van Kempen (Diederik Stadsmuis) en Roué Verveer (Jan Willem de Haan). Pieter Konijn is gebaseerd op de personages van Beatrix Potter.

Winactie Pieter Konijn

Om de film te promoten mag ik dit keer twee leuke pakketten weggeven met daarin:

  • een koptelefoon met konijnenoren
  • een tattoo sheet van Pieter Konijn
  • een wortel etui
  • en potloden

Meedoen is heel simpel: laat hieronder een reactie achter. Op 12 juli stuur ik beide winnaars een berichtje/e-mail. Dan ontvang ik graag je adres zodat de producten opgestuurd kunnen worden! Zorg dus dat je het in de gaten houdt, anders kies ik na 48 uur een andere winnaar.

45 reacties op “Winactie: Pieter Konijn op de vlucht

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *