Winactie: Noppies

Vandaag eens een winactie voor de moeders (en vaders niet te vergeten) met de wat grotere kinderen! Ik ontving namelijk van Noppies een shirt in maat 116 en aangezien mijn dochter maatje 86 heeft is ze er nog veel te klein voor. Niet erg, want nu kan ik dus een van mijn lezers blij maken en dat vind ik altijd leuk om te doen…. Kijk snel verder om te zien om welk shirt het gaat en hoe je kunt winnen.ย 

winactie noppies

Zoals je kunt zien is het een shirtje in een heel apart, maar mooi kleurtje. Ik hou van dit soort kleurtjes, want altijd maar roze is ook zo standaard haha. Verder zie je bij de schouders dat het een beetje poft. Het is dus geen recht toe, recht aan longsleeve maar heeft net dat beetje extra. Ik denk dat hij echt heel erg leuk staat en ook fijn zit bij een meisje. Ik kon namelijk niet ophouden met het shirt aanraken, lekker spulletje!

Bol AlgemeenBol Algemeen

Sowieso is de kleding van Noppies altijd van goede kwaliteit, ik had voor mijn dochtertje ook een heel babypakje van Noppies gekocht en het ziet er nu nog steeds uit alsof het nieuw is. Erg mooi dus.

Hoe kun je winnen?

Je hoeft niet veel te doen om te winnen, zoals altijd eigenlijk. Laat alleen een reactie achter met een juist email adres. Zo kan ik controleren of de juiste persoon contact met me opneemt.

Wel vind ik het altijd erg fijn en leuk wanneer de winactie op Facebook & Twitter gedeeld wordt, dit is echter geen voorwaarde!

Je kunt meedoen met de winactie tot maandagavond 16 november 0.00 uur. De dag er na maak ik de winnaar bekend via mijn Facebookpagina. Houdt het dus goed in de gaten, reageer je niet tijdig dan kies ik een nieuwe winnaar!

19 reacties op “Winactie: Noppies

Reageren is niet mogelijk.